Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Wisconsin

Los mejores restaurantes acogedores en Sister Bay

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

4 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Lure (WISCONSIN)
4.6
Excepcional(2356)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Sister Bay
El restaurante LURE ocupa la antigua iglesia de Santa Rosalía en Sister Bay y es el nuevo destino culinario informal del condado de Door. LURE ofrece pescado de origen local, marisco capturado de forma sostenible, carnes de primera calidad y cocteles artesanales y tiene algo para todos los gustos. Se puede comer en reservados íntimos o en un patio jardín con una cascada y un estanque de koi. LURE es ideal para familias y cuenta con un menú infantil. También sirve comidas privadas para grupos de 20 personas o más.
Una foto del restaurante Fat Belly
4.9
Excepcional(65)
Precio: Caro
• Asiática • Sister Bay
Reservado 2 veces hoy
Sushi, Ramen, Poke and more! Fat Belly offers classic Asian cuisine with a twist. The only restaurant in Northern Door County that you'll find these flavors.Come dine with us in our newly remodeled indoor or outdoor dining rooms. We offer a great selection of beer, wine and sake.
Una foto del restaurante Chives - Baileys Harbor
4.7
Excepcional(1126)
Precio: Muy caro
• Americana • Baileys Harbor
Reservado 17 veces hoy
Chives Restaurant Door County is located in Downtown Baileys Harbor. Inspired by owner, JR Schoenfeld, Chives continues its reputation for food quality, presentation and value. Chives in Baileys Harbor offers choices for everyone. Farm to Table culinary experience utilizing fresh, seasonal and local ingredients, some of which are grown on property by our Chef, Brady Miner and owner, JR Schoenfeld.
Una foto del restaurante Kettle Black Restaurant
4.7
Excepcional(77)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Fish Creek
Reservado 1 vez hoy
We offer 2 seatings per day at 5:30 and 7:30 PM. Check in time is 15 minutes before boil time. Please confirm your orders with us directly ahead of your reservation. Fish Boils- Monday, Wednesday, and FridayCajun Boils- Tuesday, Thursday, and SaturdayFish boils are Door County’s only indigenous dish, brought to the Peninsula by Scandinavian immigrants.Our Masterboiler slices fresh fish into chunks, then boils it with baby red potatoes and sweet onions. The fish boil kettle is brought to a boil over an open fire… when the fish is cooked to perfection, a small amount of kerosene is poured into the base of the fire. The result? A spectacular burst of flames and the famous boil-over that leaves the food ready to be immediately served at your table inside the restaurant. Fish, potatoes, and onions served with fresh lemons, melted butter, coleslaw, homemade sweet breads and Door County cherry pie.Great craft beers & wine selection!

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable