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Los mejores restaurantes para gourmets en W. University / Med Center

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30 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Le Jardinier - Houston
4.7
Excepcional(210)
Precio: Muy caro
• Francesa • Heights/Washington
Reservado 7 veces hoy
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Una foto del restaurante Le Colonial - Houston
4.7
Excepcional(3823)
Precio: Caro
• Vietnamita • Galleria/Uptown
Reservado 63 veces hoy
El espíritu sofisticado y seductor, y los sabores sensuales de la década de los años 20 en el sudeste asiático cobran vida en Le Colonial, en el distrito de River Oaks. Los aclamados empresarios Rick Wahlstedt y Joe King de restaurantes famosos como Le Bilboquet y Japonais están orgullosos de estrenar su primer restaurante en Houston. Una combinación de auténtica cocina franco-vietnamita para compartir, un servicio elegante, exquisita atención a los detalles y espacios exuberantes para disfrutar sin prisas y observar a la gente. El establecimiento está a la entrada del distrito, una esquina privilegiada de Kettering Lane, cerca de Harry Winston y Brunello Cucinelli. La casa es elegante y cuenta con un restaurante en la 1ª planta con cafetería en la acera, otro salón en la 2ª planta, terrazas para todos los climas y salón privado.
Una foto del restaurante Uchi Houston
4.8
Excepcional(4505)
Precio: Muy caro
• Sushi • Montrose
Reservado 48 veces hoy
El chef Tyson Cole, galardonado en 2011 con el premio James Beard, aporta su estilo propio a la sucursal de Houston de su restaurante Uchi. Cole combina texturas y sabores inesperados y sobrepasa los límites de la gastronomía japonesa, inspirándose para el sabor en numerosos lugares de todo el mundo y mezclando el trabajo tradicional maestro de cuchillo con técnicas de vanguardia. El Uchi está situado en el emblemático y antiguo espacio de Felix, en Westheimer, esquina Montrose. Este lugar lleva su nivel característico de calidad y servicio a una ubicación urbana, mezclando a la perfección la innovación culinaria con un ambiente accesible. El menú del chef Cole propone platillos del día, degustaciones frías y calientes, makimono, yakimono, tempura y, por supuesto, sushi y sashimi.
Una foto del restaurante Eunice
4.7
Excepcional(2649)
Precio: Moderado
• Criolla / cajun / regional americana (sureña) • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 21 veces hoy
Named affectionately after executive chef Drake Leonards’ South Louisiana hometown, Eunice offers a modern Cajun-Creole brasserie-style menu inspired by the flavors of his childhood.The seasonally-inspired menus marry European influences with the ingredients and foodways of the Gulf Coast. Enjoy the dining experience inside at the bar, at a table along the floor to ceiling windows, or outside on our patio. We offer happy hour every day from 3 pm to 6 pm including $1.50 oysters, Discounted Draft Beers, House Wine, and classic cocktails
Una foto del restaurante Mia Bella Trattoria - Greenway Plaza
4.8
Excepcional(1035)
Precio: Moderado
• Italiana • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 20 veces hoy
Mia Bella Trattoria – which translates as “My Beautiful” Trattoria, is a delightful combination of Italian tradition and regional American twists. With multiple locations, the dining destinations are fun, intimate and moderately priced just like the traditional Trattorias where Italian families gathered for wine and delicious food. In a tradition of his own making, Owner/Chef Youssef Nafaa has created an exciting menu of familiar foods pushed to a new level with daring preparations and imaginative ingredients. Wine lovers will find a pleasingly extensive list of evenly priced wines while those seeking cocktails will find the same combination of classic recipes and creative mixings which set the menus apart.
Una foto del restaurante Ruggles Black -West Alabama
4.6
Excepcional(786)
Precio: Caro
• Americana • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 9 veces hoy
Mixing all these ingredients is so exciting for Houston’s wonder-Chef Bruce Molzan and his partner Neera Patidar! The concept and food at Ruggles Black is modern and fun: a fusion pushing Indian, Asian, and American flavors to whole new boundaries in terms of taste, but keeping it accessible in terms of price. Ruggles Black is THE place to be for conscious eating foodies, as Bruce “The King of Paleo” cooks his amazingly delicious treats with local ingredients from farmers, while embracing the Paleo principles.
Una foto del restaurante MF Sushi
4.9
Excepcional(1689)
Precio: Muy caro
• Sushi • Museum District
Reservado 19 veces hoy
Quienes estén interesados en que se les asigne sitio en la barra de Omakase o Sushi deberán ponerse en contacto directamente con el establecimiento. En el caso de grupos grandes de 5 personas o más, también es necesario llamar al establecimiento para ver si hay disponibilidad.
Una foto del restaurante State of Grace
4.6
Excepcional(3429)
Precio: Caro
• Americana regional (Contemporánea del Sur) • River Oaks
Reservado 48 veces hoy
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
Una foto del restaurante Toulouse - Houston
4.7
Excepcional(2557)
Precio: Caro
• Francesa • River Oaks
Reservado 45 veces hoy
Toulouse Café and Bar recuerda a los cafés parisinos de fin de siglo, donde es común encontrarse con amigos y entablar conversación con las mesas vecinas. Toulouse se caracteriza por su ambiente activo y animado, los meseros moviéndose con sacacorchos y platos de comida, los comensales conversando y riendo, el tintineo de las copas de vino....la atmósfera es sofisticada y el buen humor es contagioso. Toulouse sigue la tradición de los bistros finos, ofrece un menú creativo y de temporada, mesas acogedoras abiertas a la calle, sabrosos platillos franceses, deliciosos postres hechos en casa y una extensa carta de vinos. El restaurante le ofrece platillos reconfortantes con el sabor de Francia, tales como el famoso quiche, trucha almondine bien preparada y los mejores mejillones de la ciudad. Visite el restaurante Toulouse para transportase a Paris, aunque sólo sea por un momento.
Una foto del restaurante Tony's
4.8
Excepcional(931)
Precio: Caro
• Italiana • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 7 veces hoy
For over 50 years, Tony’s has been Houston’s pinnacle of fine dining. Under Donna Vallone's leadership, Chef Kate McLean brings a vibrant twist, blending live-action presentations with meticulous attention to detail. The menu features house-made pasta, seasonal ingredients, and signature dishes like Flaming Salt Crust Snapper and the indulgent Battle Axe Course. Alongside caviar and tasting menus, Kate’s creations merge her free spirit with the formal tradition instilled by her mentor, Tony Vallone. A Houston native, Kate became Tony’s first female Executive Chef in 2013. After a brief hiatus exploring writing and co-hosting a podcast, she returned in 2022 as Executive Chef and Partner, continuing Tony’s legacy. Located near Greenway Plaza and The Galleria, Tony’s remains the destination for upscale dining, offering a curated spirits list, extensive wine selection, and unforgettable experiences.

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