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Los mejores restaurantes italianos para el café vespertino en Shelter Island / San Diego Bay

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122 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Cocina 35 Liberty Station
4.6
Excepcional(79)
Precio: Moderado
• Mexicana • Shelter Island/Bahía de San Diego
Reservado 44 veces hoy
Our team is dedicated to bring to you the essence of Mexico, the flavors, aromas, culture, service and textures that were given to us, growing up cooking right next to our grandparents in Mexico.We are the only restaurant in San Diego that specialized in Chilaquiles the Most traditional Mexican Breakfast.
Una foto del restaurante insideOUT
4.8
Excepcional(2452)
Precio: Caro
• Californiana • Hillcrest
Reservado 53 veces hoy
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Una foto del restaurante Bali Hai Restaurant
4.7
Excepcional(6062)
Precio: Caro
• Polinesia • Shelter Island/Bahía de San Diego
Reservado 43 veces hoy
Comidas exóticas del Pacífico en una isla tiki encantadora.
Una foto del restaurante Cowboy Star
4.8
Excepcional(4856)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 66 veces hoy
El restaurante Cowboy Star, una incorporación reciente al área del East Village en San Diego, está orientado a brindar una atención sin igual a los detalles y un nivel de servicio que lo distingue de los demás. Los clientes del Cowboy Star son la prioridad número uno y la satisfacción del comensal es la base sobre la que se construye todo su concepto. El nivel del servicio es solo igualado por la celebración que hacen de las tradicionales recetas regionales americanas ofrecidas con una hospitalidad verdadera y amable. Su compromiso es hacia los agricultores, pescadores y productores de la localidad y la región, mediante la preparación de alimentos que capturan una vez más los sabores puros y simples de los ingredientes orgánicos y naturales de la zona. Se esfuerza por crear conciencia respecto a un futuro alimenticio más sustentable, al tiempo que ayuda a restaurar la idea de comunidad que nos transporta hasta una época más casera. El menú en el Cowboy Star presenta lo más fino de los productos naturales seleccionados, incluyendo la carne natural de Niman Ranch del principal rebaño de angus certificada para consumo humano en el país.
Una foto del restaurante The Henry - Coronado
4.8
Excepcional(2606)
Precio: Moderado
• Americana • Coronado
Reservado 129 veces hoy
Welcome to the greatest neighborhood restaurant, a place where you can always count on a warm welcome from baristas, servers and bartenders who know your order by heart. A fusion of industrial and classical influences, our open dining spaces are bursting with charm and energy. Come and go with ease for your morning coffee, enjoy lunch with a colleague, gather the family together for dinner, or treat yourself to a post-work drink at the bar. For craveable eats and downright delicious cocktails, look no further than a place where you'll always be among friends, a place that feels like home: The Henry.
Una foto del restaurante Brigantine at Portside Pier
4.7
Excepcional(4350)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 112 veces hoy
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Una foto del restaurante The Prado at Balboa Park
4.6
Excepcional(8005)
Precio: Moderado
• Californiana • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 45 veces hoy
Este establecimiento se encuentra a pocos minutos del centro de San Diego, del centro de convenciones y de Mission Valley. The Prado at Balboa Park está situado en uno los edificios más bonitos del parque. El Prado Restaurant está dirigido por el chef Jonathan Hale y ha ganado varios premios, como Mejor Nuevo Restaurante de San Diego, Uno de los 10 Mejores Restaurantes de Estados Unidos por la Gourmet Magazine, y recibió el codiciado premio "four star" de la asociación California Restaurant Writers Association. Este restaurante también ha ganado los premios "most romantic" y "best special occasion". Además, ofrece una gastronomía continental, un excelente servicio de bar, un ambiente único, una decoración artesanal y la posibilidad de comer en el interior o al aire libre todo el año.
Una foto del restaurante Wilma's Carousel Bar
4.7
Excepcional(106)
Precio: Caro
• Bar de cócteles • Little Italy
Reservado 28 veces hoy
As one of only two carousel bars in the United States, Wilma’s Carousel Bar offers a truly unique experience.We invite you to immerse yourself in this nostalgic retreat with Executive Corporate Chef Brian Redzikowski’s French-Creole inspired dishes and Beverage Director Eric Johnson’s a selection of cocktails including both innovative spins on traditional favorites and imaginative new concoctions.
Una foto del restaurante Flora - North Park
4.2
Increíble(63)
Precio: Moderado
• Americana • North Park
Reservado 24 veces hoy
Well, darling, Flora is the talk of the town, and rightly so.Nestled on University Ave, this is where brunch meets a touch of haute indulgence; calling forth all who yearn to feel utterly free. Imagine a croissant salmon benedict, steak and eggs seared to perfection, decadent berry French toast, and yes—even fried rice, because Flora understands that brunch isn’t a one-size-fits-all affair. It’s an an aesthetic experience, a bona fide mood. Here, we say, “come as you are—or as whoever you wish to be.
Una foto del restaurante Vincenzo Cucina & Lounge
4.0
Excelente(305)
Precio: Caro
• Italiana • Little Italy
Reservado 14 veces hoy
Founder and restaurateur, Vincenzo Loverso, invites guests to savor a groundbreaking experience at San Diego’s first ever cheese wheel bar. This unique concept will invite guests to sit at a one of a kind cheese wheel pasta bar (reservation only) in the heart of San Diego.Located on the best corner of Little Italy (India & Date St), step into the modern chic restaurant as the sight and smell of irresistible Italian flavors ignite your senses.
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