Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes que cocinan con ingredientes locales en Sherman Oaks

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

18 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Fia
4.5
Increíble(2514)
Precio: Muy caro
• Italiana • Santa Mónica
Reservado 31 veces hoy
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Una foto del restaurante Koi - Los Angeles
4.7
Excepcional(1661)
Precio: Muy caro
• Japonesa • West Hollywood
Reservado 15 veces hoy
El Koi de Los Ángeles es una sofisticada mezcla de Feng Shui y elegancia moderna. Iluminada por la luz de las velas, los detalles naturales y la complejidad de los colores en tonos tierra Zen, diseño elegante, chimeneas y paisajes de agua, crean el escenario perfecto. La cocina japonesa contemporánea de Koi utiliza ingredientes locales e internacionales. Entre los populares platillos únicos para compartir de Koi se encuentran el arroz crujiente Koi cubierto de atún picante, atún crocante de aleta amarilla en tártara picante, fusión Hamachi con soya Yuzu y esencia de trufa. Entrantes insignia que incluyen bacalao negro bronceado en Miso con puré de papa Okinawa, filete miñón estilo Kobe "Toban-Yaki" y robalo chileno al vapor con ichimi, jengibre y hongos shiitake. Además de los rollos de autor, los chefs de sushi de Koi presentan tradicionales mariscos de grados más altos, incluyendo selecciones diarias que a menudo son celebradas por el paladar moderno y aventurero.
Una foto del restaurante Kali
4.6
Excepcional(1595)
Precio: Caro
• Californiana • Hollywood
Reservado 9 veces hoy
El restaurante es un lugar moderno y orientado al servicio, que ofrece menús de degustación, así como una carta y una amplia oferta de bebidas y vino de dos veteranos del sector en Los Ángeles.
Una foto del restaurante Ardor
4.6
Excepcional(754)
Precio: Muy caro
• Americana • West Hollywood
Reservado 35 veces hoy
The West Hollywood EDITION’s signature restaurant, Ardor, is a showcase for vegetable-forward healthy California cuisine with flavors inspired by local ingredients. Our menu features an artful balance of produce and meats, using techniques from around the world and products sourced hyper-locally. Each dish is made with organic ingredients and focuses on the essence of food, prepared simply and presented socially for a contemporary culinary journey. Live DJ on Friday and Saturday nights.Reservations are seated based on availability at arrival and are allocated 2 hours to dine once seated. Reservation of 5 or greater will be allocated 2.5 hours. Full party must be present in order to be seated & we allow a 15 minute grace period.An 18.5% Staff Charge Added to all Checks and is Paid Entirely to Service Staff
Una foto del restaurante Socalo
4.7
Excepcional(865)
Precio: Moderado
• Mexicana • Santa Mónica
Reservado 16 veces hoy
SOCALO is a beachy, California canteen and Mexican pub from award-winning chef/owners Susan Feniger and Mary Sue Milliken. Located within the Gateway Hotel, SOCALO offers seasonal and organic SoCal Mexican fare with cocktails, Mexican wines and craft beers. SOCALO has been named Eater's Superb Santa Monica Restaurants and Hottest Happy Hours, LA Times' 101 Best Restaurants, Best Tacos and Best Mexican Restaurants in LA by Time Out and Thrillist.Open for indoor and outdoor dining, and counter service dining prior to 4pm (no reservations necessary nor taken). Takeout and delivery with plenty of vegan, vegetarian, and gluten-free options available.For groups of 7 or more, please call 310.451.1655 to discuss accommodations, or visit socalo.com. We offer semi-private spaces, private banquet rooms, long communal tables, and two spacious outdoor patios.Mary Sue & Susan are the founders of Mundo Hospitality Group, including Border Grill, Pacha Mamas, BBQ Mexicana, SOCALO & Alice B.
Una foto del restaurante Marco Polo at Silver Lake Pool & Inn
4.6
Excepcional(394)
Precio: Caro
• Italiana • Silver Lake
Reservado 4 veces hoy
Set within Silver Lake Pool & Inn, Marco Polo Trattoria and Bar offers a seasonal menu that celebrates the vibrant, heritage-driven dishes you'll find in Milan with bountiful, local California ingredients. We welcome you to join us for breakfast, lunch, dinner and brunch on weekends for an inviting al fresco dining experience. Locals and hotel guests can mingle on our dog-friendly patio. Valet parking available for your convenience. Salut!
Una foto del restaurante The Belvedere at The Peninsula Beverly Hills
4.8
Excepcional(1279)
Precio: Muy caro
• Europea contemporánea • Beverly Hills
Reservado 13 veces hoy
Un animado restaurante mediterráneo de mariscos en donde encontrará galardonada gastronomía en un ambiente cálido y amable. La terraza exterior anexa es el lugar ideal para gozar de una experiencia culinaria al aire libre bajo el reluciente cielo nocturno de Beverly Hills.
Una foto del restaurante Rockpool California
4.8
Excepcional(18)
Precio: Muy caro
• Sushi • Beverly Hills
LA’s PREMIER SUSHI SPOT FEATURING LOCALLY CAUGHT FISH.Rockpool California is a slice of Californian freshness right in your neighborhood. Led by Chef Yasu, an Osaka native and sushi aficionado, we're dedicated to delivering genuine taste experiences. Our commitment? Sourcing our seafood directly from local fishermen. Each dish is a celebration of simplicity, allowing the natural flavors of our local fresh ingredients to shine. Yasu's dream? To offer Angelenos delicious and sustainable cuisine by showcasing the freshest locally caught fish.
Una foto del restaurante Farmshop LA
4.8
Excepcional(567)
Precio: Caro
• Californiana • Brentwood
Reservado 66 veces hoy
Farmshop, inaugurado en 2010, es un restaurante y un mercado y panadería artesanales ubicados en el centro comercial histórico Brentwood Country Mart de 1948, en la 26th Street de Santa Mónica. La gastronomía de Jeff Cerciello se centra en los ingredientes locales de temporada. Irene Verbila, del LA Times, escribió: "El Farmshop dedica el domingo por la noche al pollo frito, que es el mejor, pero el ave que nomino como uno de los 10 mejores platillos es el pollo ecológico asado de Cerciello, dorado y crujiente, con una carne densa, aunque tierna. Cada bocado es mejor que el anterior". Además de resaltar los productos frescos de la zona, el Farmshop ofrece una carta de 300 vinos de California, un mercado de quesos curados, carnes frías y comida y artículos para el hogar artesanales, todo ello en homenaje a los muchos agricultores, productores y proveedores de California a los que el restaurante se enorgullece en presentar.
Una foto del restaurante Cipriani Beverly Hills
4.4
Increíble(90)
Precio: Muy caro
• Italiana • Beverly Hills
Reservado 42 veces hoy
Cipriani Beverly Hills is open for Lunch and Dinner 7 days a week. Sunday to Thursday: 11:30am to 10:30pmFriday and Saturday: 11:30am to 11:30pmJazz CaféModeled after a retro supper club, the Jazz Café at Cipriani Beverly Hills offers classic Cipriani cuisine, attentive service and live entertainment, providing an intimate, warm atmosphere.$15.00 Entertainment Fee will be applied to all reservations and walk-ins. Thursday: 5:30pm to 10:30pmFriday and Saturday: 5:30pm to 11:30pmIn 1931 a long-sought dream became reality. Giuseppe Cipriani opened the doors to Harry's Bar. In a discreet stone building perched along a canal just off Piazza San Marco in Venice, he created a timeless and impeccably appointed establishment. His concept was to serve others as you would want to be served yourself. His vision of simple luxury came to touch the souls of people all over the world. Four generations of Cipriani have grown a single restaurant, into a world renowned hospitality brand .

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable