Los mejores restaurantes con menú degustación en Saratoga
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14 restaurantes cercanos disponibles
Reservado 13 veces hoy
The Plumed Horse presenta un aspecto sofisticado gracias a su interior moderno y elegante con una cava de tres pisos cubierta de cristal en la que almacena 1.800 variedades y más de 20.000 botellas. Peter Armellino es el chef ejecutivo y propietario, y ha alcanzado la calificación de estrella Michelin desde la reapertura con su menú contemporáneo de California que presenta un equilibrio entre carnes y pescados así como un enfoque en la gastronomía elegante. Ofrece su gastronomía tanto en el menú a la carta como en el de degustación, incluyendo uno preparado con verduras de la "granja" local. El comensal puede ser testigo de lo que ocurre en la cocina desde la exclusiva mesa privada del chef, para lo cual debe llamar por teléfono al establecimiento, ya que esta no puede ser reservada en línea debido a la elevada demanda. Podrá vivir lo mejor del servicio, la decoración, el vino y la gastronomía en este destino local en Silicon Valley, al cual Sunset Magazine llama "el mejor restaurante para derrochar".
Reservado 28 veces hoy
La editorial del New York Times afirma que "¡La Fondue es el lugar que no se debe perder en South Bay!". Nombrado frecuentemente como el "Mejor Restaurante", la "Mejor Ocasión Especial" y el "Mejor Restaurante Romántico" en San José por The San Jose Mercury News, The Metro, The Silicon Valley Concierge Association y The Wave Magazine. La Fondue brinda un servicio de calidad junto con una vibra relajada y ecléctica que sirve una "experiencia común" que todos anhelamos. Ubicado en las faldas de Saratoga, La Fondue fue fundado en 1992 como un lugar de ambiente boutique para cenar. En el restaurante se percibe una vibra que combina maravillas de los Alpes encontradas con un estilo Beverly Hills y un París del siglo XIX. Colores carmesí triturados, oro y púrpuras reales se mezclan con el roble champán y antigüedades europeas. El restaurante también se especializa en fondues internacionales. ¡En La Fondue, podrá celebrar una velada memorable!
Reservado 3 veces hoy
We, Hashiri Bettei Kaiseki Aoki, deliver the experience of “kaiseki ryori,” a type of Japanese fine dining which historically developed to be served in the Japanese tea room. The tea room, as a space, symbolizes the home of the Japanese tea ceremony, a simple yet transformative experience offering a pause in time to appreciate the seemingly small experience of sharing tea. As such, we’ve designed both the architecture and the experience, to condense an infinite expanse into an extremely small space.The space is designed sans distracting elements. Lighting will be subtle and architectural details are clean yet warm. Designed to allow dishes to remain the focal point of the experience, our space represents the endless potential for an intimate dining experience that continues to linger on pallet and in mind well after the end.
Reservado 11 veces hoy
We believe wine is better with food & food is better with wine. A perfect pairing is an experience everyone should enjoy..often. Our unique approach to food and wine means we are "wine first". We first curate the wine list which includes 65+ wines by the glass and then design a food menu that specifically complements the wine. The kitchen is led by Executive Chef Julian Silvera who spent his early culinary career in restaurants in his native NYC. He then took his talents to Florida's Knife and Spoon, where he helped garner a coveted Michelin star. Chef Julian is passionate about sourcing hyperlocal ingredients & has a strong focus on sustainability. Our service team includes ten sommeliers and is proud to offer guests more than 1,000 wines by the bottle. We are a casually elegant wine bistro open Tues-Sat 5PM to 10PM. The Champagne Bar is open daily noon-10PM. Children are welcome on the patio. The Wine Bistro and Champagne Bar seats adults only. Live Music Nightly.
Reservado 26 veces hoy
El establecimiento recibió una estrella Michelín en 2011 y 2012, y está situado en la bahía y región vinícola de San Francisco.
"Los platillos griegos y mediterráneos refinados y técnicamente precisos en Dio Deka se elevan a niveles estelares", refirió de forma anónima un inspector de Michelin.
"... ofrece gastronomía con sabor y brillantemente ejecutada, transciende su origen étnico, pero aún cuenta con un sabor griego..." - Gourmet Magazine
Entre los premios con los que cuenta el restaurante, se destaca el premio de distinción máxima, otorgado por Wine Enthusiast.
Según Zagat, ofrece una "memorable gastronomía griega moderna" que "le daría celos hasta a Atenas", sobre todo si se combina con una "amplia carta de vinos" digna de Dionisios. Sus 5 propietarios ofrecen un servicio "excepcional" con el espíritu de la filoxenia (el arte de la hospitalidad), por lo que seguramente disfrutará de una "gran velada griega".
$$$$Precio: Moderado
• Japonesa • Cupertino
Reservado 23 veces hoy
El Gyu-Kaku Japanese BBQ de Cupertino, en California, es el lugar ideal para una experiencia increíble en la zona de la bahía. Este restaurante barbecue japonés, antiguamente llamado Yakiniku, es famoso por su deliciosa carne fresca, nunca congelada, de gran calidad. Los huéspedes pueden degustar una cerveza bien fría mientras asan la carne a la parrilla en su propia mesa. En las happy hour se sirve comida y bebida al mejor precio.
Reservado 4 veces hoy
Lele Kitchen is a continuation of Lena Leskina’s beloved bakery and cafe, now expanding into upscale dining with a California farm-to-table and Eastern European twist. Chef Ulad Skoblia curates a menu that celebrates bold Slavic flavors — caviar, smoked fish, dill, and root vegetables — infused with California’s seasonal ingredients.Nestled near the scenic Santa Cruz Mountains, our location inspires both our seasonal cuisine and wines. Advanced Sommelier Fedar Kamkou guides the wine program, highlighting Californian winemakers to pair perfectly with each dish. Our casual upscale atmosphere blends classy sophistication with a relaxed vibe, perfect for any occasion — whether it's a cozy dinner with friends or a special family night out. And yes, we’re kid-friendly, with special touches like a small children’s menu.Whether you’re savoring oysters, clay pot-roasted rabbit, or treating yourself to our dessert at Lele Kitchen, you’ll experience the best of creative, chef-driven cuisine.
Reservado 55 veces hoy
Using local ingredients with Italian influences, Terra is Eataly’s premium wood-burning grill restaurant located on the third floor of Eataly Silicon Valley. Named for “earth’ in Italian, Terra's menu features the season’s best ingredients cooked simply over open flames. Its food meant to be paired with an inventive botanical cocktail and enjoyed outside on our expansive shaded patio.We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.Parties of 7-10 people are required to make a deposit of $150.00 and parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.com to secure the date. There will be a $20 per person charge for no shows or cancellations without 48-hour notice.
$$$$Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Santa Clara
Reservado 63 veces hoy
Your Santa Clara Fleming's is located in 'Santa Clara Square', at the intersection of Highway 101 and Bowers Avenue/Great America Parkway. Fleming's in Santa Clara is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, glass of wine or handcrafted cocktail. Whether you're celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out - we will create a safe and memorable evening in our Dining Room. If you prefer to enjoy your fine dining experience at home, you can order and pay for lunch or dinner online and then pick up curbside or select from one of our delivery partners.
Reservado 11 veces hoy
Good PeopleGood FoodGood TimeWelcome to Restaurant Gish!For the reservation, please visit our website!