Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Gran Boston

Los mejores restaurantes con menú degustación en West End

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

22 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Prima
4.7
Excepcional(722)
Precio: Caro
• Italiana • Charlestown
Reservado 68 veces hoy
Located on the edge of City Square Park in Charlestown, Prima is an energetic Italian celebration of reimagined classics. Our beautifully restored grand bar and dining room – which overlooks the park as well as the city skyline – strives to honor our building’s past and its prestigious placement at the gate of this historic Boston neighborhood.
Una foto del restaurante Bistro du Midi
4.7
Excepcional(4530)
Precio: Caro
• Francesa • Back Bay
Reservado 54 veces hoy
Bistro du Midi ofrece sabores refinados de la Provenza y del Sur de Francia. También dispone de una extensa carta de vinos. Además, se encuentra en un entorno tranquilo con vistas al Public Garden de Boston. La cafetería, situada a nivel de calle, tiene ventanales y cuenta con un patio donde se puede comer al aire libre en primavera y verano.
Una foto del restaurante Bar Mezzana
4.7
Excepcional(1396)
Precio: Muy caro
• Italiana • Extremo Sur
Reservado 25 veces hoy
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
Una foto del restaurante Uni
4.6
Excepcional(2240)
Precio: Muy caro
• Asiática contemporáneo • Back Bay
Reservado 28 veces hoy
Uni es la evolución del bar íntimo de sashimi del mismo nombre de Ken Oringer, que se expandió hacia el espacio de lo que antiguamente era Clio con el socio y chef ejecutivo Tony Messina a la cabeza a principios de 2016. Ofrece gastronomía japonesa innovador de fusión utilizando los mariscos más frescos del famoso mercado Tsukiji de Tokio y de los pescadores locales de Nueva Inglaterra, y tomando influencias de las calles de Tokio, Shangai, Singapur, Bangkok, y Bangladesh.
Una foto del restaurante Shore Leave
4.7
Excepcional(218)
Precio: Caro
• Sushi • Extremo Sur
Reservado 23 veces hoy
Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. This space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Off the main drag, just below the street in Boston’s South End, Shore Leave brings you along on an everyday vacation. Options are available for regular dining or the OMAKASE at SHORE LEAVE EXPERIENCE. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
Una foto del restaurante Mooncusser
4.8
Excepcional(1446)
Precio: Muy caro
• Pescados y Mariscos • Back Bay
Reservado 19 veces hoy
Cancellation Policy: We ask that if you need to cancel your reservation, do so 24 hours in advance. Guests cancelling within 24 hrs of their reservation will be charged $50 per person.Mooncusser serves a $120 multicourse menu from head chef Carl Dooley. Since opening in 2017, the restaurant has been awarded top honors by the New York Times, Boston Magazine and other publications.
Una foto del restaurante The Dubliner Irish Pub & Restaurant
4.6
Excepcional(379)
Precio: Caro
• Irlandesa • Beacon Hill
Reservado 26 veces hoy
Boston’s Premium Irish Pub & Restaurant featuring the best in hospitality, food, drinks, live music & sport
Una foto del restaurante Puritan & Company
4.6
Excepcional(2194)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Cambridge
Reservado 26 veces hoy
Puritan & Company ofrece gastronomía estadounidense moderna con un énfasis particular en los platillos tradicionales de Nueva Inglaterra, sin olvidarse de otros ingredientes y estilos étnicos. Sus pilares son los ingredientes locales que provienen directamente de las granjas de confianza, además del buen humor. El salón comedor es un lugar casual y divertido para cenar. El establecimiento disfruta al compartir su emoción con los comensales acerca de la comida y los vinos que sirve, tal como cuando se está en casa. Los comensales y sus amigos se sienten cómodos en el ambiente amigable y familiar, ya que la comida y los invitados son la prioridad número uno.
Una foto del restaurante STK - Boston
4.3
Increíble(1115)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Back Bay
Reservado 44 veces hoy
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Una foto del restaurante Deuxave
4.7
Excepcional(5069)
Precio: Muy caro
• Francesa • Back Bay
Reservado 25 veces hoy
Los copropietarios Brian Piccini, el chef executive Christopher Coombs y el gerente general/sommelier Jason Irving les invitan orgullosos a su bar restaurante galardonado, el Deuxave de Back Bay. La inspiración detrás de la "Nouvelle cuisine" estadounidense del restaurante es la estacionalidad, con atención a la colaboración con las granjas y proveedores de la mejor calidad, que surten al restaurante de los ingredientes locales más frescos, aumentando su esplendor. La gastronomía está fuertemente enraizada en las técnicas novedosas de cocina francesa contemporánea, junto con el prestigio de ingredientes estadounidenses en un entorno refinado e informal. El nombre del Deuxave (pronunciado doo-ave) rinde homenaje a su ubicación en la confluencia de las avenidas Commonwealth y Massachusetts.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable