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Los mejores restaurantes con platos de temporada en Little Portugal / Dundas West

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Cocina
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Galardonado
Accesibilidad

182 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante DaiLo
4.8
Excepcional(1441)
Precio: Muy caro
• Asiática • Little Italy/College St.
Reservado 10 veces hoy
En Dailo, creemos que comer bien es una parte fundamental de vivir bien, y cómo se cocina refleja la forma en que vivimos. Los ingredientes de gran calidad llevan a una vida mejor y comidas más deliciosas. Nuestra nueva cocina asiática es predominantemente china, pero se sigue la tradición francesa. En el epicentro de nuestra carta se encuentra el amor y el respeto por los platillos que el chef Nick Liu comía de pequeño como hijo de hakkas en Canadá, pero lo que es más importante, estos son los platillos que sus antepasados ​​han comido desde hace siglos. Estos platillos incluyen el estilo de Liu y han sido actualizados para satisfacer los paladares occidentales y la demanda actual de ingredientes locales y sostenibles.
Una foto del restaurante Bar Vendetta
4.8
Excepcional(481)
Precio: Caro
• Canadiense contemporánea • Little Portugal/Dundas West
Reservado 27 veces hoy
Coming Soon!
Una foto del restaurante Ficoa
4.9
Excepcional(3)
Precio: Muy caro
• Canadiense contemporánea • Little Italy/College St.
Reservado 1 vez hoy
Ficoa is a tasting menu restaurant working within the micro-seasons in Ontario through a multi-room eclectic environment via Latin influence but not limited to using multicultural techniques and influences. Our Chef Gerry Quintero writes menus based around seasonality, fermentation and flavours inspired by Toronto.We offer a fine dining experience without the formality, focusing on creating a warm and welcoming atmosphere for our guests and delivering an exceptional tailored experience.
Una foto del restaurante Alo Restaurant
4.9
Excepcional(470)
Precio: Muy caro
• Internacional • Entertainment District
Reservado 13 veces hoy
Alo recupera el concepto de hospitalidad. Los comensales se sentirán como en casa mientras disfrutan de una gastronomía francesa cuidadosamente preparada con técnicas clásicas y servida en un menú degustación de 5 tiempos en el salón comedor. Para acompañar el menú y mejorar la experiencia, se sirven vinos elaborados por los mejores enólogos, aquellos que se toman su arte con la misma seriedad con la que este restaurante se toma su servicio y su comida. El bar del Alo ofrece platillos pequeños para compartir, lo que permite a los comensales disfrutar de un simple aperitivo o también de una cena exquisita inspirada en el menú que se sirve en el salón comedor principal. También hay una carta de cócteles con una selección clásica, elegante y muy francesa. El personal del Alo está deseando darle la bienvenida.
Una foto del restaurante Quetzal
4.9
Excepcional(1027)
Precio: Muy caro
• Mexicana • Little Italy/College St.
Reservado 28 veces hoy
At Quetzal, we celebrate regional Mexican cuisine, inspired by traditional flavours and cooking styles, all cooked over a 28 foot-long open fire that runs the span of the hot line.  Traditional moles, sauces and little-known native ingredients are transported to Toronto and infused with the bounty of local Ontario and Canadian produce, for a one-of-a-kind dining experience. Quetzal is located at the corner of College & Bathurst, at the edges of four Toronto hotspot neighbourhoods: Little Italy, Kensington Market, Harbord Village, and the Annex.
Una foto del restaurante Prime Seafood Palace
4.7
Excepcional(858)
Precio: Muy caro
• cortes de carne • Queen West
Reservado 12 veces hoy
Prime Seafood Palace is a modern steakhouse offering a selection of beef, seafood, and vegetables all sourced from purveyors we love and value. Unexpected - a space to truly experience in person. The main entry is located in a quiet courtyard, drawing patrons away from the humming activity of Queen Street West. Inspired by Matty Matheson’s travels, East Coast roots, and appreciation for architecture, the menu nods to the classic steakhouse tradition while highlighting seasonal ingredients.
Una foto del restaurante Season Six
4.7
Excepcional(202)
Precio: Caro
• De la granja a la mesa • Ossington
Reservado 6 veces hoy
We are a forward thinking restaurant with an ever changing seasonal bistro inspired menu. We specialize in slow cooked meats, mushrooms and farm to counter sides inspired by the six seasons of produce. Paired with a carefully curated list of unique natural wines, local craft beers, and seasonally inspired cocktails.
Una foto del restaurante Aera
4.4
Increíble(1042)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • King West
Reservado 53 veces hoy
A stylish steakhouse, sushi counter and cocktail bar with panoramic views of downtown Toronto, Aera celebrates the art of contemporary American cuisine. Presenting a range of superior steaks and chops, a seasonal raw bar, and creative reimaginings of beloved comfort dishes, Aera promises peak indulgence 38 floors above the city. Please note that all reservations from 2:30–5pm from Monday to Friday, after 10pm from Monday to Wednesday, and after 11pm from Thursday to Saturday will be offered our bar bites menu. For our full à la carte lunch and dinner menus, please make a reservation during our regular dining hours.For bottle-service, please contact us via aerarestaurant.com
Una foto del restaurante Grey Gardens
4.8
Excepcional(1239)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Chinatown/Kensington Market
Reservado 16 veces hoy
Hello, we are looking forward to you joining us at Grey Gardens! Bar Seating option is at our chef's counter, surrounding the kitchen, and at our wine bar.
Una foto del restaurante Estiatorio Milos - Toronto
4.6
Excepcional(258)
Precio: Muy caro
• Pescados y Mariscos • Distrito financiero
Reservado 32 veces hoy
With a commitment to the freshest, most flavourful fish, flown in daily from the Greek islands and featured in its open fish market, Milos offers a dining experience based on the simplicity and sincerity of the Mediterranean diet. The restaurant's airy, elegant setting is reminiscent of the Greek islands. Founder and chef Costas Spiliadis continues the standard of excellence and hospitality he began in Montreal, where he opened the original Milos.
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