Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los restaurantes vegetarianos más populares en Westwood

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

25 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Butcher's Daughter - West Hollywood
4.6
Excepcional(159)
Precio: Moderado
• Vegetarian • West Hollywood
Reservado 50 veces hoy
The Butcher’s Daughter West Hollywood is a plant-forward restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse,” located in the heart of one of LA’s most iconic and vibrant neighborhoods. We treat fruits and vegetables with the same care a butcher would meat—chopping, filleting, and carving fresh produce into healthy vegetarian dishes, while pressing them into vibrant, refreshing juices. Led by our Culinary Director Richard Rea, our seasonal menu is 100% vegetarian, with many vegan and gluten-free options, all crafted from in-season ingredients that nourish and delight. With an exceptional selection of wines, craft cocktails, and mocktails, we also offer take-out and delivery. Join us for breakfast, lunch, dinner, or weekend brunch, and immerse yourself in our lively atmosphere, featuring live music on Fridays and happy hour specials. As a proud winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to discover why we are a cherished favorite in WeHo's dining scene.
Una foto del restaurante The Butcher's Daughter
4.6
Excepcional(161)
Precio: Moderado
• Vegetarian • Venecia
Reservado 58 veces hoy
The Butcher’s Daughter Venice is a plant-forward restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse.” Located in the vibrant Venice neighborhood, we treat fruits and vegetables with the same care a butcher would meat: chopping, filleting, and carving fresh produce into healthy vegetarian dishes and pressing them into vibrant juices. Under the guidance of our Culinary Director Richard Rea, our menu changes every season, offering 100% vegetarian dishes with many vegan and gluten-free options. We take pride in our great selection of wines, craft cocktails, and mocktails, ensuring there’s something for every taste. We also offer take-out and delivery for those who prefer to enjoy our meals at home. Named one of the best supper spots in Venice by the LA Times, we serve breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch, creating a celebrated dining experience with in-season ingredients that nourish both body and soul.
Una foto del restaurante True Food Kitchen - Santa Monica
4.3
Increíble(1527)
Precio: Moderado
• Vegetarian • Santa Mónica
Reservado 23 veces hoy
No tiene que ser un auténtico Yogi para cenar en True Food Kitchen. Sólo se necesita el deseo de dar nutrientes a su cuerpo y algo memorable a su paladar. Inspirado por los principios de la dieta anti-inflamatoria del Dr. Andrew Weil, True Food Kitchen ofrece una amplia selección de opciones veganas, vegetarianas, naturalmente orgánicas y sin gluten, además de platillos para aquellos que siguen una dieta paleo o mediterránea. En True Food Kitchen, ofrecemos comida para aquellas personas conscientes de su bienestar, proporcionando alimentos increíblemente deliciosos que también son buenos para usted... Ya que deseamos que se sienta mejor, viva más tiempo y haga feliz a su paladar en el proceso.
Una foto del restaurante Hugo's West Hollywood
4.6
Excepcional(595)
Precio: Moderado
• Vegetarian • West Hollywood
Reservado 28 veces hoy
El restaurante ofrece comida real hecha de forma real desde cero, una deliciosa experiencia culinaria "sigilosamente saludable", lo cual significa que su sabor es tan bueno que no se dará cuenta de lo buena que es para su salud. El restaurante cuenta con platillos para omnívoros, carnívoros, vegetarianos y veganos, así como opciones sustentables, orgánicas, no modificadas genéticamente y libres de gluten. El Hugo's Studio City cuenta con 3 ubicaciones en Los Ángeles, West Hollywood, Studio City y Agoura Hills.
Una foto del restaurante Crossroads Kitchen - Melrose
4.8
Excepcional(2408)
Precio: Muy caro
• Vegetarian • West Hollywood
Reservado 59 veces hoy
El establecimiento Crossroads, dirigido por el chef pionero Tal Ronnen, mejora la escena gastronómica de Los Ángeles. Crossroads ofrece platillos pequeños con influencias mediterráneas y la conocida gastronomía de Ronnen, que incluye platillos a base de vegetales muy bien presentados, sabrosos e innovadores. Además, propone una selección rotativa de bebidas personalizadas, pequeños lotes de bebidas alcohólicas artesanales y una carta de vinos cuidadosamente elaborada. El menú es imaginativo y siempre está cambiando. Este incluye platillos enfocados de forma consciente e inspirados en ingredientes de temporada del sur de California.
Una foto del restaurante Kusaki
4.8
Excepcional(97)
Precio: Caro
• Vegetarian • West Los Angeles
Reservado 7 veces hoy
Plant based Omakase Sushi restraurant in West La featuring Executive Chef Dillon Bolin and Head Chef Pearl Steffie.Signature dishes include our Avocado Crispy Rice, Maitake Wontons in Spicy Garlic, our Torched Miso Eggplant Nigiri and Torched Tuna Nigiri made from peas.Minimalist beautifully designed restaurant with a 87 year old bonsai in the middle. We offer Omakase and al carte dining. Hidden gem with a speakeasy style type of location, serving beer, wine and cocktails.Fan favorite is our Shishito Burger, named one of the best vegan burgers in town. While plant based, Kusaki and the dishes we serve mimics and tastes like real high end sushi. Art, redefined as food.
Una foto del restaurante PLANTA Brentwood
4.8
Excepcional(4)
Precio: Moderado
• Vegetarian • Brentwood
Reservado 10 veces hoy
At PLANTA, we see plants differently.Led by Founder and CEO Steven Salm and Co-founder and Executive Chef David Lee, PLANTA was born in 2016 to expand the accessibility and acceptability of plant based dining; dining as it should be — an unguilty pleasure. Creating a premier hospitality collective of 100% plant-based restaurants, PLANTA reimagines, reinvents, and revitalizes, providing flavorful proof that the power of plants can change the world.
Una foto del restaurante Cantina Frida
4.6
Excepcional(564)
Precio: Caro
• Vegetarian • Beverly Hills
Reservado 14 veces hoy
Looking to book for New Year's Eve? Please call the restaurant. Cantina Frida is located in the heart of Beverly Hills and brings an exciting touch to traditional Mexican cuisine in a contemporary dining environment. Our chefs pick only the freshest ingredients to deliver authentic flavors of Mexico in a modern concept.Reservations available online at www.opentable.com and you may call us at 310-285-6666.252 N Beverly Dr, Beverly Hills, CA 90210www.cantinafrida.com
Una foto del restaurante True Food Kitchen - Westfield Century City
4.0
Excelente(119)
Precio: Moderado
• Vegetarian • Century City
Reservado 11 veces hoy
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in Westfield Century City for lunch, dinner, or weekend brunch. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Una foto del restaurante CUT by Wolfgang Puck at Beverly Wilshire
4.7
Excepcional(2872)
Precio: Muy caro
• Vegetarian • Beverly Hills
Reservado 10 veces hoy
CUT by Wolfgang Puck está localizado en el Beverly Wilshire, un hotel Four Seasons considerado como uno de los establecimientos de filetes de carne más buscados en los EE.UU. El restaurante presenta un toque contemporáneo dentro de su oferta clásica de carne y entre su menú destacan platillos populares como el flan de médula ósea, el coctel "Louis" de langosta y cangrejo y diferentes cortes de la mejor carne procedente de múltiples regiones del mundo entero, todo ello complementado por una extensa lista de vinos internacionales. Lo mejor del talento culinario, la arquitectura y el arte se exhiben en todo su esplendor en el CUT, donde la gastronomía de Wolfgang, conocida en el mundo entero, se sirve en un ambiente elegante y sutilmente moderno, diseñado por el arquitecto de renombre internacional, Richard Meier, y combinado con el arte inimitable del célebre artista, John Baldessari, y el fotógrafo galardonado, Martin Schoeller.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable