Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Maine

Los restaurantes americanos contemporáneos más populares en Falmouth

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

4 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante David's Restaurant
4.7
Excepcional(3788)
Precio: Moderado
• Contemporary american • Portland
Reservado 22 veces hoy
El chef y propietario David Turin abrió el establecimiento David en 1998, en la histórica plaza Monument Square, en el distrito de las artes de Portland, Maine. El restaurante está decorado con buen gusto y se encuentra en un edificio que sobrevivió al gran incendio y fue sede del periódico The Portland Telegram Newspaper. El establecimiento cuenta con cocina abierta y prepara platillos basados en la tradición y también en influencias contemporáneas de muchas de las grandes cocinas del mundo. Según el The New York Times: "platos como los que ofrecen los mejores restaurantes de Nueva York, a la mitad de precio". El The Portland Press Herald dice: "Este restaurante está preparando comida increíble, al mismo tiempo que mantiene precios razonables y una valoración de cuatro estrellas y media" Portland Magazine: "Una comida verdaderamente espectacular". New England viaje Ma: "Lo mejor de Nueva Inglaterra 2008"
Una foto del restaurante Eighteen95, at The Portland Regency Hotel & Spa
4.8
Excepcional(328)
Precio: Moderado
• Contemporary american • Portland
Reservado 8 veces hoy
Eighteen95 offers warm, intimate décor, punctuated by softly lit chandeliers and a lovely brick fireplace. Our signature restaurant specializes in modern American dishes with a New England flourish, including lobster stew, bison, lobster stuffed with Maine crab meat, scallops and shrimp and Chef’s daily specials. We strive to use locally sourced ingredients whenever possible, and we also offer an extensive collection of regional and international wines. Our desserts and ice cream are made in house and change seasonally.
Una foto del restaurante David's Opus Ten
4.8
Excepcional(181)
Precio: Muy caro
• Contemporary american • Portland
David’s Opus Ten is open during each season for limited and exclusive pop-up events, celebrating seasonal products as they become available. Look forward to David’s Opus Ten Test Kitchen events, Maine Restaurant Week (March), and Portland Wine Week (June). Go to our events page to see what’s coming up.This intimate restaurant within a restaurant is like nothing else in Portland. Chef David is in the Opus kitchen himself to prepare this hyper-local menu. Cocktails and a surprise hors d'oeuvres promptly at 6:00 PM, followed by seven set courses with optional wine pairings or a mocktail option.Reservations are strongly recommend as seating is limited to 18 guests and it sells out very quickly.Opus Ten is also available year round for special events, private dinners, and parties.
Una foto del restaurante David's 388
4.8
Excepcional(1345)
Precio: Caro
• Contemporary american • South Portland
Reservado 11 veces hoy
From the owner of David's (Portland, ME), 388 is a comfortable and casual neighborhood nook where diners can enjoy a range of bold flavors. Both restaurants share the signature of Chef/Owner David Turin, and David's 388 is built "by the Chef, for the Chef." Every week, David's 388 thrills the palette with new dishes that have both creative and traditional influences spanning the width of the globe. The restaurant seats 42 including seating at a Chef’s counter overlooking the kitchen.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable