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Los restaurantes europeos modernos más populares en Bromley

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94 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Chapter One
4.7
Excepcional(5803)
Precio: Muy caro
• Modern european • Orpington
Reservado 16 veces hoy
El Chapter One es un restaurante europeo moderno situado a las afueras de Orpington, Kent. Está firmemente establecido como uno de los mejores restaurantes del país, es el orgulloso poseedor de cuatro rosetas AA y fue recientemente premiado al Restaurante del Año y el Chef del Año en los premios Ket Life Food and Drink Awards. El jefe de cocina ejecutivo Andrew McLeish y su equipo han creado un impresionante menú de platillos europeo moderno, centrándose en fantásticos productos de temporada, y una amplia carta de vinos complementa a la perfección la gastronomía refinada de Andrew. El Chapter One cree que proporcionar una relación calidad-precio es tan importante como un premio culinario. Ofrece cena de 3 platos por 39,95 GBP, almuerzo por 19,95 GBP y menú brasserie más informal de lunes a sábados para el almuerzo. Los domingos por la noche se puede disfrutar del menú a la carta por solo 34,95 GBP (la manera perfecta de acabar el fin de semana).
Una foto del restaurante Aqua Bar & Grill - Petts Wood
4.4
Increíble(1529)
Precio: Caro
• Modern european • Petts Wood
Reservado 3 veces hoy
El restaurante Aqua Bar & Grill es la creación del director de operaciones Dasos Charalambous. Ha utilizado todo su conocimiento culinario para crear un concepto increíble en el corazón de Petts Wood. El menú se inspira en sus raíces mediterráneas y en su formación europea moderna. El restaurante Aqua utiliza carne cuidadosamente seleccionada, caza y pescado para preparar comida sabrosa y de calidad, cocinada a la perfección y con una presentación impecable. Toda la ternera es británica y añejada durante 28 días.
Una foto del restaurante The Chancery
4.3
Increíble(508)
Precio: Caro
• Modern european • Beckenham
Reservado 3 veces hoy
Please use Opentable to book tables for food only, for drinks our bar area is first come first served and you can book tables in the garden for drinks on 02086505744. We will serve breakfast sandwiches 10am-12pm daily, Lunch Monday -Saturday 12-3pm and Dinner 5.30-9pm, on Sunday food hours are 12.5.30pm and drinks only in the evening. Operating since 2014 and providing a warm and welcoming atmosphere unrivalled in the area – with an exceptional seasonal menu and great range of quality beers, ales and handpicked fine wines to accompany it.
Una foto del restaurante Seven Stars
4.3
Increíble(116)
Precio: Moderado
• Modern european • Sidcup
Reservado 1 vez hoy
Our traditional pub has been stylishly & sympathetically refurbished retaining its charm & period features, some of which date back to medieval times with parts of the building being reported to be over 600 years old. The pub has been re-designed to keep this traditional feel whilst modernising its approach to be the ideal environment for you at different times of the day & tailored to your individual needs.
Una foto del restaurante The Ivy West Street
4.6
Excepcional(5046)
Precio: Muy caro
• Modern european • Covent Garden
Reservado 127 veces hoy
The Ivy ha sido una institución gastronómica en Londres desde 1917. El restaurante y el salón privado en el piso superior son el epítome del glamour auténtico. El encanto atemporal de esta institución británica es realzado por una resplandeciente barra al centro del restaurante, ventanas con vitrales arlequinados, paneles en roble, y una impresionante colección de arte contemporáneo. El chef ejecutivo Gary Lee crea menús de temporada bien equilibrados que incluyen los platillos clásicos del Ivy con un toque contemporáneo, incorporando más platillos asiáticos, ensaladas, verduras, y el advenimiento de una sección de "mar y conchas". El director Fernando Peire dirige a un equipo de servidores fuerte y experimentado para ofrecer a los comensales el servicio excelente por el cual The Ivy es reconocido. The Ivy es uno de los grandes favoritos para antes y después de asistir al teatro, y entre sus devota clientela se encuentran celebridades y personalidades de las artes, los medios de comunicación, y demás.
Una foto del restaurante Bluebird Chelsea Restaurant
4.2
Increíble(3832)
Precio: Caro
• Modern european • Chelsea
Reservado 41 veces hoy
Bluebird es uno de los destinos favoritos de Chelsea para beber y comer. El famoso Cafe & Courtyard, situado justo en King's Road, es perfecto para observar a la gente durante el almuerzo o la cena. En la parte de arriba se encuentra el elegante bar de cocteles y el luminoso y espacioso restaurante, que sirve un moderno menú mediterráneo del chef Liam Smith-Laing y su equipo.
Una foto del restaurante Andrew Edmunds
4.7
Excepcional(2142)
Precio: Caro
• Modern european • Soho
Reservado 35 veces hoy
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Una foto del restaurante Bar Crispin SOHO
4.3
Increíble(226)
Precio: Caro
• Modern european • Soho
Reservado 24 veces hoy
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Una foto del restaurante Ducksoup
4.5
Increíble(117)
Precio: Muy caro
• Modern european • Soho
Reservado 33 veces hoy
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Una foto del restaurante Trivet
4.6
Excepcional(144)
Precio: Muy caro
• Modern european • Puente de Londres
Reservado 7 veces hoy
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.

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