Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nebraska

Los restaurantes franco-americanos más populares en Omaha

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Le Bouillon
4.8
Excepcional(409)
Precio: Caro
• French american • Centro de la ciudad/Old Market
Reservado 6 veces hoy
Tucked into the Old Market, Le Bouillon is a timeless Omaha tradition. Bouillon offers up classic mostly French cuisine in a vibrant and airy setting. Find a bottle of wine in the attached wine shop, Howard Street Wine Merchant, enjoy a glass in the basement wine bar Mon Càve, or book a private event in one of the many intimate private event spaces.
Una foto del restaurante Boiler Room
4.8
Excepcional(1967)
Precio: Caro
• French american • Centro de la ciudad/Old Market
Reservado 15 veces hoy
Boiler Room es un antiguo cuarto de calderas dentro del edificio Bemis Bag construido en 1896 y transformado en un moderno restaurante franco-estadounidense basado en la calidad de los ingredientes. El chef Paul Kulik modifica diariamente el menú con el fin de reflejar la disponibilidad de productos de granjas locales. Se encuentra abierto 6 días a la semana para la cena y ofrece cocteles artesanales y una extensa lista de vinos por región del Viejo Mundo.
Una foto del restaurante Timber Woodfire Bistro
4.6
Excepcional(1617)
Precio: Moderado
• French american • Midtown
Reservado 48 veces hoy
Ever since the first caveman decided to slap a side of mammoth over the cave fire, man (and woman) has enjoyed the flavor of food cooked over a wood fire. At Timber Wood-Fire Bistro, all of our dishes are made from scratch using the highest quality ingredients. They are then cooked either over our state-of-the-art wood burning grill or in a brick oven heated by the embers of logs. Cooking in this way imparts a slight smokiness as it brings out the natural flavors of the food. A juicy ribeye sizzles and caramelizes, giving the tender beef a gorgeous crust. The homemade dough for our pizzas rises in the heat, and the crust gets to be the perfect combination of crisp and chewy. Vegetables share an entirely new flavor profile when cooked over wood. Dining at Timber brings an experience both classic and innovative. Come eat and drink with us as you watch our fireflies dance above the wood-fired grill.

Explora OpenTable

  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable