Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Canadá
  3. Montreal/Quebec

Los restaurantes francesas más populares en L'Île-Bizard

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante La Maison Verte
4.5
Increíble(82)
Precio: Moderado
• French • West Island
La Maison Verte offers fine market cuisine based on French haute cuisine, where one puts the expertise of an experienced cooking with fish, red meat and a variety of fresh food. This family business has been able over the years to develop a unique ambiance, exceptional service and an enviable reputation in the West Island thanks to the originality of its menu and the magnificent welcome that we reserve to customers. A romantic setting, private rooms and a covered terrace overlooking the river gives its customers the desire to come back again and again.
Una foto del restaurante Le Bordelais
4.8
Excepcional(242)
Precio: Moderado
• French • Ahuntsic - Cartierville
Reservado 5 veces hoy
Depuis 1980, LE Bordelais vous accueille comme un vieil ami ou même comme un membre de la famille. Il a transcendé le temps, grâce à sa fidèle clientèle, ses plats savoureux, son service incomparable et son ambiance conviviale et réconfortante. Les habitués le savent et les jeunes le découvrent.Plus qu'un restaurant, une tradition ... le seul et unique LE Bordelais.Cuisine française traditionnelle, steaks et fruits de merCOMMANDES POUR EMPORTER (mardi au dim. 11h-14h / 16h-20h
Una foto del restaurante L’Auberge Saint-Gabriel, Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport - International Zone, Gate 52
Chef Sher Findlay crafts classic upscale casual cuisine marked by comforting touches. Dishes such as roasted Cornish hen, pan-seared salmon filet with cauliflower purée, innkeeper's knife-cut beef tartar or Atlantic salmon tartar. L’Auberge Saint-Gabriel features an inspired global and Canadian selection of wines and cocktails.To start the day, travellers can savour poached eggs on handmade Danish with hollandaise mustard sauce; tarts featuring mushrooms, bacon, and poached eggs; and French toast with stewed fruit and lemon zest mascarpone.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable