Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. San Diego

Los mejores restaurantes italianos para el café vespertino en Normal Heights

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

115 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Baci Coffee
3.8
Excelente(13)
Precio: Moderado
• Cafetería • Normal Heights
Reservado 19 veces hoy
Baci Coffee SpeakeasyWelcome to Baci Coffee Speakeasy, an intimate and exclusive dining experience where love meets flavor:    •    Personalized Service: Your experience will be guided by a dedicated waiter, ensuring exceptional service and attention to detail.    •    Complimentary Indulgence: Enjoy our Italian focaccia bread, served complimentary as part of your experience.    •    Elegant Presentation: Each dish is served on authentic Italian dinnerware, adding to the charm and sophistication of your meal.    •    Ambiance: A warm, inviting atmosphere designed to transport you to a timeless Italian retreat.    •    Exclusive Menu: A selection of artisanal coffee, and gourmet bites, carefully curated to delight your senses.    •    Reservations Required: Due to the intimate nature of our speakeasy, reservations are highly recommended.We look forward to welcoming you to Baci Coffee Speakeasy, where every moment is infused with warmth, intention, and authentic Italian charm.
Una foto del restaurante insideOUT
4.8
Excepcional(2452)
Precio: Caro
• Californiana • Hillcrest
Reservado 56 veces hoy
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Una foto del restaurante Madi
4.7
Excepcional(450)
Precio: Moderado
• Desayuno • Kensington
Reservado 50 veces hoy
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
Una foto del restaurante Flora - North Park
4.2
Increíble(63)
Precio: Moderado
• Americana • North Park
Reservado 24 veces hoy
Well, darling, Flora is the talk of the town, and rightly so.Nestled on University Ave, this is where brunch meets a touch of haute indulgence; calling forth all who yearn to feel utterly free. Imagine a croissant salmon benedict, steak and eggs seared to perfection, decadent berry French toast, and yes—even fried rice, because Flora understands that brunch isn’t a one-size-fits-all affair. It’s an an aesthetic experience, a bona fide mood. Here, we say, “come as you are—or as whoever you wish to be.
Una foto del restaurante Cowboy Star
4.8
Excepcional(4856)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 65 veces hoy
El restaurante Cowboy Star, una incorporación reciente al área del East Village en San Diego, está orientado a brindar una atención sin igual a los detalles y un nivel de servicio que lo distingue de los demás. Los clientes del Cowboy Star son la prioridad número uno y la satisfacción del comensal es la base sobre la que se construye todo su concepto. El nivel del servicio es solo igualado por la celebración que hacen de las tradicionales recetas regionales americanas ofrecidas con una hospitalidad verdadera y amable. Su compromiso es hacia los agricultores, pescadores y productores de la localidad y la región, mediante la preparación de alimentos que capturan una vez más los sabores puros y simples de los ingredientes orgánicos y naturales de la zona. Se esfuerza por crear conciencia respecto a un futuro alimenticio más sustentable, al tiempo que ayuda a restaurar la idea de comunidad que nos transporta hasta una época más casera. El menú en el Cowboy Star presenta lo más fino de los productos naturales seleccionados, incluyendo la carne natural de Niman Ranch del principal rebaño de angus certificada para consumo humano en el país.
Una foto del restaurante Great Maple San Diego
4.8
Excepcional(4472)
Precio: Moderado
• Americana • Hillcrest
Reservado 72 veces hoy
El establecimiento sirve cenas, almuerzos y brunchs, así como desayunos de lunes a viernes. Se trata de un "dinette" europeo que prepara platillos de temporada, pasteles caseros recién hechos y cocteles de productos locales. Cuenta con carta de vinos y un bar con licencia para servir alcohol. También tiene zona para comer al aire libre, bar de mostrador, barra de comida, salón comedor y un carrito de más de 2 metros para cocteles especiales. ¡Salud!
Una foto del restaurante The Prado at Balboa Park
4.6
Excepcional(8005)
Precio: Moderado
• Californiana • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 46 veces hoy
Este establecimiento se encuentra a pocos minutos del centro de San Diego, del centro de convenciones y de Mission Valley. The Prado at Balboa Park está situado en uno los edificios más bonitos del parque. El Prado Restaurant está dirigido por el chef Jonathan Hale y ha ganado varios premios, como Mejor Nuevo Restaurante de San Diego, Uno de los 10 Mejores Restaurantes de Estados Unidos por la Gourmet Magazine, y recibió el codiciado premio "four star" de la asociación California Restaurant Writers Association. Este restaurante también ha ganado los premios "most romantic" y "best special occasion". Además, ofrece una gastronomía continental, un excelente servicio de bar, un ambiente único, una decoración artesanal y la posibilidad de comer en el interior o al aire libre todo el año.
Una foto del restaurante Bleu Boheme
4.7
Excepcional(3610)
Precio: Caro
• Francesa • Kensington
Reservado 16 veces hoy
"Viajar por el mundo y sus placeres; artículos decorativos traídos de distintos lugares; grandes historias compartidas con los demás y varias recetas de diferentes culturas, incluyendo algunas sencillas, pero siempre deliciosas. El restaurante se fija una misión humilde. Se trata, simplemente, de que los visitantes que acudan al restaurante se trasladen por todo el mundo y viajen durante una velada a un lugar de bienestar y la felicidad". Bleu Bohème está diseñado para evocar la Francia de generaciones pasadas. Combina el espíritu bohemio y artístico de la margen izquierda de París con las raíces y tradición de las zonas rurales. Bleu Bohème es un restaurante local que sirve platillos caseros y asequibles de la cocina francesa.
Una foto del restaurante Trattoria Da Sofia
4.6
Excepcional(246)
Precio: Moderado
• Italiana • Kensington
Reservado 19 veces hoy
Trattoria da Sofia is a brand new Italian restaurant located in the charming Kensington neighborhood of San Diego. Trattoria da Sofia features delicious, comforting Italian dishes paired with warm Italian hospitality. By day, the Trattoria is your new favorite coffee shop and cafe.
Una foto del restaurante Brigantine at Portside Pier
4.7
Excepcional(4350)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad/Gaslamp
Reservado 112 veces hoy
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable