Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Los mejores restaurantes de alta cocina en Forest Park

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

31 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Janken
4.8
Excepcional(997)
Precio: Muy caro
• Creativa Japonesa • Pearl District
Reservado 41 veces hoy
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Una foto del restaurante RingSide Steakhouse - Uptown
4.9
Excepcional(7369)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • NW Portland
Reservado 97 veces hoy
El Ringside Steakhouse ofrece a sus comensales desde hace más de 6 décadas, el mejor filete de la ciudad, junto con un servicio excelente y una lista de vinos inigualable. El Happy Hour cuenta con fieles seguidores en la noche. El Ringside Steakhouse Downtown es propiedad de la misma familia desde hace 65 años y se ha convertido en una leyenda en el mundo de los restaurantes especializados en cortes finos. El restaurante ofrece los conocidos aros de cebolla al estilo Ringside, preparados con una receta que es un secreto de familia. El menú cuenta con filetes de carnes finas de calidad USDA Prime y carne de res Angus NW natural certificada, añejadas en el lugar. El establecimiento cuenta con una lista de mas de 700 marcas de vinos. El Ringside Steakhouse ha sido reconocido todos los años por el Wine Spectator con el premio Best of Award of Excellence desde el 2001. El Ringside es un ejemplo de un restaurante de carnes finas galardonado, ha recibido premios como el America's Top Ten Steakhouse Hall of Fame, Great Steak Houses of North America, Best Award of Excelence del Wine Spectator y el DiRoNa Award.
Una foto del restaurante Arden
4.8
Excepcional(989)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • NW Portland
Reservado 13 veces hoy
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
Una foto del restaurante Higgins Restaurant & Bar
4.8
Excepcional(3101)
Precio: Caro
• Orgánica • SW Portland
Reservado 28 veces hoy
El restaurante Higgins está situado en una de las regiones agrícolas más fértiles, productivas y diversas del mundo.
Una foto del restaurante República
4.9
Excepcional(880)
Precio: Muy caro
• Mexicana • Pearl District
Reservado 13 veces hoy
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling. We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with 7-Course and a 10-Course options. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories. República is a tasting menu-only restaurant. We offer a 7-course menu at $128 or a 10-course menu at $150 per person. We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners. Please note our menu offerings change daily.What you see below, is NOT our current menu.
Una foto del restaurante Shalom Y'all
4.9
Excepcional(107)
Precio: Caro
• Mediterránea • Portland SE
Reservado 40 veces hoy
Shalom Y'all is an exploration and celebration of the Levant. We combines flavors and dishes from the Eastern Mediterranean, North Africa, and the Middle East with the produce and proteins of the Pacific Northwest to produce a phenomenal menu. Some standout items include the grilled lamb chops in Greek vinaigrette, the Baharat spiced chicken kebab served over mejadara, and our silky hummus served with fresh baked pita.Shalom Y'all is located in the heart of Eastside Portland, Oregon and boasts a charming, industrial atmosphere featuring exposed cement walls flanked by warm wooden accents. You'll experience innovative yet approachable cuisine, an inspired menu of cocktails and beverages, all in a lively atmosphere.We are currently reserving seating in our Dining Room, our Bar (21+), and our Chef's Counter.
Una foto del restaurante De Noche
4.7
Excepcional(163)
Precio: Muy caro
• Mexicana • Pearl District
Reservado 12 veces hoy
Brought to you by the team at República comes our newest concept, De Noche, in the heart of the Pearl. Serving traditional Mexican cuisine using modern techniques and seasonal ingredients, Executive Chef Dani Morales and her team are creating Mexican dishes like you've never tasted before. Enjoy our Entire Menu for Two, or order a la carte in our intimate dining room.We welcome reservations as well as walk-ins, Wednesday - Sunday.
Una foto del restaurante Chart House Restaurant - Portland
4.7
Excepcional(6572)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 71 veces hoy
El restaurante Chart House, ubicado en la histórica Terwilliger Boulevard, ofrece vistas al río Willamette y a las magníficas y parpadeantes luces de la ciudad, al río y a los montes Hood y St. Helens. El Chart House es uno de los más entornos más destacables del noroeste del Pacífico. Cuenta con 29 lugares históricos en la costa de Estados Unidos y ofrece vistas espectaculares y un servicio excepcional. Los destacados chefs del Chart House han elaborado un menú que conjuga la cocina local con platillos exóticos, que van de exclusivas recetas de pescado y mariscos de la casa a suculentos filetes. Como ejemplos específicos de platillos que ofrece el restaurante se encuentran el mahi con corteza de macadamia, el salmón con miso glaseado y el Prime Rib a fuego lento. El Chart House también ofrece una selección diaria de pescado fresco, una extensa colección de vinos finos y su famoso pastel de lava de chocolate caliente. Los comensales no pueden perderse su excepcional a la par que asequible menú de almuerzo, disponible de lunes a viernes, y el inolvidable brunch dominical.
Una foto del restaurante Can Font Portland
4.5
Increíble(1125)
Precio: Moderado
• Española • NW Portland
Reservado 15 veces hoy
Enjoy traditional Spanish/Catalonian cuisine with a flair for modernity and avant-garde specialties from Michelin guided chef Josep Vidal .
Una foto del restaurante Don's Favorite Foods
4.9
Excepcional(89)
Precio: Muy caro
• Italiana contemporánea • Beaverton
Reservado 2 veces hoy
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable