Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.8Comida
- 4.8Servicio
- 4.5Ambiente
- 4.7Valor
Ruido • Moderado
Del equipo editorial de OpenTable: Mexican corn and Catalan natural wine are the bedrock of this Outremont favorite that's been named one of Canada's 100 Best Restaurants. Chef Juan Lopez Luna combines authentic techniques and flavours with local Quebec ingredients, grinding his own masa for the tasting menu that might include Oaxacan tetelas with shishito peppers and bacon. Sommelier Lindsay Brennan will help you pair that with a top-notch selection of wines from the Barcelona region. Request a seat at the counter by the kitchen so you can catch Lopez Luna in action.
Alma's tasting menu is a journey from the ocean to the mountains, highlighting heirloom corn from Mexico which is nixtamalised and ground in-house revealing fresh masa each morning. Chef Juan Lopez Luna shares the flavours of his childhood in Central Mexico, integrating authentic Mexican techniques, heirloom Mexican corn and local Quebecois and East Coast ingredients.
CAD 109.00 por persona
Pagado por adelantado
CAD 79.00 por persona
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
Ruido • Moderado
Fabio
Montreal
5 reseñas
5 reseñas
Comieron en 21 de noviembre de 2024
¿Te fue útil?
Miguel
Montreal
1 reseña
1 reseña
Comieron en 7 de noviembre de 2024
¿Te fue útil?
Alma Montréal tiene una calificación promedio de 4.9 estrellas, según 2 comensales de OpenTable.
Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.
1231 Lajoie Ave, Montreal, H2V 1P2 QC