Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana
  4. Nueva Orleans
  5. Garden District
Basin Seafood and Spirits, New Orleans, LA

Basin Seafood and Spirits

4.4
4.4
354 reseñas
Hasta $30
Pescados y Mariscos
  • Innovador
  • Joya de la zona
  • Romántico
The idea for Basin began several years ago when Chef and Owner of Baru, Edgar Caro, along with his friend Antonio Mata, decided to open Basin, a seafood restaurant serving modernized, lighter versions of traditional Louisiana dishes. Basin sources the best possible ingredients from local sources, highlighting seasonal vegetables and Gulf fish in our daily specials.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Basin offers sidewalk seating along the busiest sector of Magazine Street. We also have a lush courtyard for additional seating and a relaxing escape from the city.

No disponible en OpenTable

Lamentablemente, este restaurante no está en la red de reservaciones de OpenTable. Para conocer su disponibilidad, ponte en contacto con el restaurante directamente.

¿Este es tu restaurante?
Reclama este listado

Hay más por explorar

Descubre una enorme variedad de restaurantes como este en nuestra app.

Escanea el código QR para descubrir una enorme variedad de restaurantes como este en nuestra app.

Abrir app

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Pescados, Criolla / cajun / regional americana (sureña)
  • Horarios
    lun–jue, dom 11:30–21:00 vie, sáb 11:30–22:00
  • Número de teléfono
    (504) 302-7391
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Edgar Caro
  • Contacto para eventos privados
    Antonio Mata: (504) 669-3008

Lo que dicen 354 personas

Calificaciones y reseñas generales

4.4
4.4 de acuerdo a todas las calificaciones
  • 4.5Comida
  • 4.3Servicio
  • 4.1Ambiente
  • 4Valor

RuidoModerado

354 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    7 reseñas

    2.0

    7 reseñas

    Comieron en 5 de enero de 2020

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    Food was good, but just good. In a city like New Orleans it was underwhelming. No need to go back.

    ¿Te fue útil?

  2. jennbrizz

    VIP

    Nueva Orleans

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 25 de diciembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We went for Christmas Eve. The service and staff were great and food delicious.

    ¿Te fue útil?

  3. DjSan2

    VIP

    Nueva Orleans

    113 reseñas

    5.0

    113 reseñas

    Comieron en 27 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fresh seafood, craft cocktails, and eclectic decor. Had a great time with family recently. Go for the friendly service.

    ¿Te fue útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Houston

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 24 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic food, service, a d atmosphere

    ¿Te fue útil?

  5. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 23 de noviembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was great and the service was even better. Thank you, Emma, for helping us have a great time!!

    ¿Te fue útil?

  6. Emma

    Nueva York

    8 reseñas

    3.0

    8 reseñas

    Comieron en 3 de noviembre de 2019

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    Appetizers came right away and were pretty good. Our entrees, however, took waaaay too long to come out - around 40 mins after we’d finished our appetizers. One person ordered gumbo which had a whole crab in it, but he had to grab the shell out of the gumbo liquid and use the cracker and hands to break the shell and get the meat. It was a mess and they didn’t provide wipes for fingers or a plate for shells. The jambalaya was flavorful but the shrimp in it were either previously frozen or overcooked; they weren’t great. Overall food was okay but not quite up to the NOLA competition.

    ¿Te fue útil?

  7. JaclynM

    Nashville

    15 reseñas

    5.0

    15 reseñas

    Comieron en 31 de octubre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Great location and atmosphere. If you get the mussels in cream sauce, order a side of their toasted garlic bread for dipping. You’ll thank me later!

    ¿Te fue útil?

  8. Comensal de OpenTable

    Nueva Orleans

    2 reseñas

    4.0

    2 reseñas

    Comieron en 18 de octubre de 2019

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was great but a very limited menu. Only a few options to choose from for each course.

    ¿Te fue útil?

  9. Josette21

    Nashville

    15 reseñas

    5.0

    15 reseñas

    Comieron en 5 de septiembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This place is amazing! Food was amazing. Would definitely recommend it.

    ¿Te fue útil?

  10. CalW

    Nueva Orleans

    364 reseñas

    2.0

    364 reseñas

    Comieron en 25 de agosto de 2019

    1. Global 2
    2. Comida 1
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    First of all, it was a birthday but was acknowledged. Shrimp remoulade— 4 small ( not jumbo) in a flat plate covered with a very oily mayonnaise sauce with a slight color. A handful of arugula. I didn’t want the green fried tomatoes , thus the arugula. $15 Soft shell crab poor boy// the crab tasted strange. Frozen , fried , reheated. Chemicals? Taken off the bill Chicken tenders ( pink in the center), fries cold. Fried oyster// I didn’t taste but the person who ordered was surprised with the fried anchovies mixed in. One theory was that the oil used for frying was rancid. Server attempted to make things better// he should probably work at a better restaurant. Will not return

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Basin Seafood and Spirits tiene una calificación promedio de 4.4 estrellas, según 354 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

No disponible en OpenTable

Lamentablemente, este restaurante no está en la red de reservaciones de OpenTable. Para conocer su disponibilidad, ponte en contacto con el restaurante directamente.

¿Este es tu restaurante?
Reclama este listado
Mapa de Google para Basin Seafood and Spirits

3222 Magazine St, New Orleans, 70115 LA

Información adicional

  • Zona
    Garden District
  • Horarios
    lun–jue, dom 11:30–21:00 vie, sáb 11:30–22:00
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Pescados y Mariscos, Pescados, Criolla / cajun / regional americana (sureña)
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Sin
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Edgar Caro
  • Adicional
    Bar / Sala pública, Bar completo, Restaurante bar, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable