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Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Ícono

Botanist

De CAN$31 a CAN$50
De la granja a la mesa

Haz una reservación

2 personas
9:30 p.m.
Reservado 47 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Ideal para disfrutar cócteles creativos
ORU es un establecimiento animado, ideal para celebraciones o cenas íntimas exclusivas para 2; también es el lugar perfecto para saborear la comida del noroeste del Pacífico y los sabores de la cuenca del Pacífico. Dispone de cocina abierta de mármol y acero inoxidable en el escenario, donde los innovadores y talentosos chefs crean extraordinarios platillos. El equipo dinámico y apasionado de ORU guiará a los comensales a través de un viaje culinario para los sentidos con un menú que ofrece una variedad de platillos de origen local con un toque de la Costa del Pacífico, simple y hábilmente preparados. A su llegada, los clientes son recibidos en el recientemente renovado salón Coal Harbour del bar Sky. A continuación, pueden comenzar la noche con un coctel antes de la cena y, aquellos quienes decidan quedarse, pueden sentarse y disfrutar de los sonidos variados desde el salón del lobby en el piso inferior.

Por qué son un Ícono

  • Ícono de premio
    MICHELIN Plate2022

Del equipo editorial de OpenTable: At the Fairmont Pacific Rim's sleek flagship restaurant, chef Hector Laguna dazzles with a creative menu that’s all about local ingredients. Standouts like black pepper salmon with smoked buttermilk deliver dialed-in flavours that have earned the restaurant honours from World's 50 Best and Michelin. Cocktails match with cutting-edge mixology techniques and theatrical presentations.


Integrantes destacados del personal

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De CAN$31 a CAN$50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Horarios
    Lun–Vie 11:30–13:30 Mar–Sáb 17:30–22:00 Sáb, Dom 11:30–14:00
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Instalaciones para eventos privados
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Zona
    Coal Harbour
  • Intersección en calle
    Burrard Street
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista

Experiencias

  • An Evening with Armand Heitz Wines

    CAD 250.00 por persona

    Pagado por adelantado

    4 mar 2025 solamente
    6:00 p.m.
    Join host Aurélien Bigot for an unforgettable evening featuring a special four-course dinner crafted by Executive Chef Hector Laguna, complimented by the exquisite wines of Armand Heitz from Burgundy. Enjoy an atmosphere of great food, fine wine and lively conversation. Price $250.00 per person (plus taxes and gratuity) Limited to 12 seats only!
    An Evening with Armand Heitz Wines foto

Lo que dicen 2,793 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Vancouver/Columbia Británica

    Innovador

  • Vancouver

    Innovador

2,793 reseñas
  1. Paty

    México

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 16 de diciembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Esta padrísimo el lugar y la decoración, mucho mas bonito en el area principal no en el area de garden. La comida muy rica y el servicio muy bueno.
    BotanistSe respondió el 19 de diciembre de 2019
    Dear Paty, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent Botanist experience. We are thrilled that you enjoyed Chef Hector Laguna’s menu and the customer service offered by our team. We look forward to the opportunity to welcome you back soon! Sincerely, Toby Tseung Restaurant Manager, Botanist

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  2. Tanya

    Tampa

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This restaurant was one of the best we have ever been to. A lot of thought, creativity and planning goes into each and every dish. We had the scallops, carpaccio, sea bass and the lamb duo. It was outstanding! The cocktails were to die for. We had our kiddos with us, and to our surprise, they had something to eat for them as well! Our server was amazing, and the GM, Sandy, made us feel extra special and taken care of! Thank you so much!

    ¿Te fue útil?

  3. Cody

    Edmonton

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The experience and food at Botanist, is the best in Vancouver. The menu is always evolving, and the tasting menu is an adventure of the senses. It is Michelin star level dining. Lindsay was an amazing host throughout our evening! Very knowledgeable about the food, the chef, the restaurant, and elevated our experience.

    ¿Te fue útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Londres

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Good vegetarian options. Cocktails are fantastic and the servers were very attentive.

    ¿Te fue útil?

  5. Contorines

    Vancouver

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 20 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Always a great evening. We have a lot of food restrictions and the chef accommodates better than anywhere we've ever been Thank you

    ¿Te fue útil?

  6. Diponkar

    Vancouver

    26 reseñas

    4.0

    26 reseñas

    Comieron en 19 de febrero de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 2
    Great food and service. The music was too loud. My guest and I could not hear each other speak without shouting. All the other customers had to speak loudly, adding to the noise level. The choice of music was awful too.

    ¿Te fue útil?

  7. Jenny

    VIP

    Vancouver

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 16 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We came for brunch and it was delightful! 3 courses + Bubbly + cocktail for $71/person is incredible value. The room, service and food were all excellent.

    ¿Te fue útil?

  8. Jason

    Seattle

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 16 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Lovely tasting experience, wonderful wine pairings, and beautiful ambiance. We thoroughly enjoyed our evening.

    ¿Te fue útil?

  9. Chad

    Vancouver

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron en 16 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Went for the Valentine's Day menu. Had high expectations going in and the food and service exceeded our expectations. The food was sublime. My favourite dish was a Hokkaido scallop cooked perfectly with a beautiful sauce and sorbet and sweetness from julienned green apple with a dollop of caviar. Every bit was beautiful. Wanted to lick the plate it was so good. The next course was a soft egg with creamy polenta, black truffles, and a beautifully thin slide of crunchy sourdough that looked like a lace cover. Just beautiful and delicious. Then a steamed seabass which was cooked to perfection sitting in leche de tigre sauce with a salsa that gave it just the perfect amount of heat. The dish was served skin side up which made for a beautiful presentation. The last savoury course was an Australian wagyu zabuton cut. It was served with a beautifully roasted sunchoke and a wonderful bordelaise sauce. Great flavour with a little bit of chew if you like that. Then they served a sweet drink with a bit of a "spark" which was fun and then the dessert which was yummy but very rich and the only part of the meal which I felt could have been maybe lighter? The dessert was lovely but I could not finish it because it was so rich. Chocolate on chocolate on chocolate. Altogether an amazing meal. The service was excellent and everyone from entry to exit was very friendly and welcoming. Thanks for making our Valentine's dinner such a memorable evening!

    ¿Te fue útil?

  10. Trisha

    Vancouver

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 15 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    One of our favourite restaurants to go to. The cocktails are always amazing and the food is so delicious. Brunch is our favourite meal to go to Botanist for

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Preguntas frecuentes

Botanist tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 2793 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
9:30 p.m.
Reservado 47 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Botanist

1038 Canada Place, Vancouver, V6C 0B9 BC

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Intersección en calle
    Burrard Street
  • Zona
    Coal Harbour
  • Horarios
    Lun–Vie 11:30–13:30 Mar–Sáb 17:30–22:00 Sáb, Dom 11:30–14:00
  • Precios
    De CAN$31 a CAN$50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Instalaciones para eventos privados
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
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