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Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Ícono

Botanist

De CAN$31 a CAN$50
De la granja a la mesa

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 30 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Elegante
ORU es un establecimiento animado, ideal para celebraciones o cenas íntimas exclusivas para 2; también es el lugar perfecto para saborear la comida del noroeste del Pacífico y los sabores de la cuenca del Pacífico. Dispone de cocina abierta de mármol y acero inoxidable en el escenario, donde los innovadores y talentosos chefs crean extraordinarios platillos. El equipo dinámico y apasionado de ORU guiará a los comensales a través de un viaje culinario para los sentidos con un menú que ofrece una variedad de platillos de origen local con un toque de la Costa del Pacífico, simple y hábilmente preparados. A su llegada, los clientes son recibidos en el recientemente renovado salón Coal Harbour del bar Sky. A continuación, pueden comenzar la noche con un coctel antes de la cena y, aquellos quienes decidan quedarse, pueden sentarse y disfrutar de los sonidos variados desde el salón del lobby en el piso inferior.

Por qué son un Ícono

  • Ícono de premio

    MICHELIN Plate

    2022

Del equipo editorial de OpenTable: At the Fairmont Pacific Rim's sleek flagship restaurant, chef Hector Laguna dazzles with a creative menu that’s all about local ingredients. Standouts like black pepper salmon with smoked buttermilk deliver dialed-in flavours that have earned the restaurant honours from World's 50 Best and Michelin. Cocktails match with cutting-edge mixology techniques and theatrical presentations.


Integrantes destacados del personal

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De CAN$31 a CAN$50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Horarios
    Lun–Vie 11:30–13:30 Mar–Sáb 17:30–22:00 Sáb, Dom 11:30–14:00
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Instalaciones para eventos privados
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Zona
    Coal Harbour
  • Intersección en calle
    Burrard Street
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista

Lo que dicen 2,787 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.8Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Vancouver/Columbia Británica

    Innovador

  • Vancouver

    Innovador

2,787 reseñas
  1. Paty

    México

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 16 de diciembre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Esta padrísimo el lugar y la decoración, mucho mas bonito en el area principal no en el area de garden. La comida muy rica y el servicio muy bueno.
    BotanistSe respondió el 19 de diciembre de 2019
    Dear Paty, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent Botanist experience. We are thrilled that you enjoyed Chef Hector Laguna’s menu and the customer service offered by our team. We look forward to the opportunity to welcome you back soon! Sincerely, Toby Tseung Restaurant Manager, Botanist

    ¿Te fue útil?

  2. Jason

    Seattle

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Lovely tasting experience, wonderful wine pairings, and beautiful ambiance. We thoroughly enjoyed our evening.

    ¿Te fue útil?

  3. Chad

    Vancouver

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Went for the Valentine's Day menu. Had high expectations going in and the food and service exceeded our expectations. The food was sublime. My favourite dish was a Hokkaido scallop cooked perfectly with a beautiful sauce and sorbet and sweetness from julienned green apple with a dollop of caviar. Every bit was beautiful. Wanted to lick the plate it was so good. The next course was a soft egg with creamy polenta, black truffles, and a beautifully thin slide of crunchy sourdough that looked like a lace cover. Just beautiful and delicious. Then a steamed seabass which was cooked to perfection sitting in leche de tigre sauce with a salsa that gave it just the perfect amount of heat. The dish was served skin side up which made for a beautiful presentation. The last savoury course was an Australian wagyu zabuton cut. It was served with a beautifully roasted sunchoke and a wonderful bordelaise sauce. Great flavour with a little bit of chew if you like that. Then they served a sweet drink with a bit of a "spark" which was fun and then the dessert which was yummy but very rich and the only part of the meal which I felt could have been maybe lighter? The dessert was lovely but I could not finish it because it was so rich. Chocolate on chocolate on chocolate. Altogether an amazing meal. The service was excellent and everyone from entry to exit was very friendly and welcoming. Thanks for making our Valentine's dinner such a memorable evening!

    ¿Te fue útil?

  4. Trisha

    Vancouver

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    One of our favourite restaurants to go to. The cocktails are always amazing and the food is so delicious. Brunch is our favourite meal to go to Botanist for

    ¿Te fue útil?

  5. Christina

    VIP

    Vancouver

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    As always, the service, food presentation and preparation were top notch! I can’t wait for my next visit!

    ¿Te fue útil?

  6. Jennie

    Londres

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food is always amazing, but it’s the service that really makes the botanist special.

    ¿Te fue útil?

  7. Panagiotes

    Vancouver

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    It’s a special place. Food is delicious and the atmosphere is welcoming and elegant. We loved our dinner. The service is top notch.

    ¿Te fue útil?

  8. Kevin

    VIP

    Vancouver

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    very good food and terrific wine service. The cocktails steal the show though

    ¿Te fue útil?

  9. Niklaas

    Vancouver

    11 reseñas

    5.0

    11 reseñas

    Comieron en 9 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The weekend brunch at Botanist is outstanding! It was not my first time, however it was a first for my friend. There is a lot of freedom in the two or three course options and although I skipped the infamous mushroom toast this time, it is a stand out for those that like mushrooms. My friend was so impressed with the portion and offerings with the burrata salad. She thoroughly enjoyed every bite. We both opted for the lobster Benedict, however I will note that on previous visits, the croque madame and lamb belly poutine were also delicious. I opted in for a sweet finish for my second course and tried the croissant bread pudding. This is absolutely the most perfect brunch dessert, and the squash ice cream is absolute heaven. I must add the value with two beverages included is so fantastic. Finally our wonderful server Jess took such great care of us and was a delight. I am so enamoured with brunch, but I am making a point to return for dinner at some point.

    ¿Te fue útil?

  10. Amanda

    VIP

    Seattle

    13 reseñas

    2.0

    13 reseñas

    Comieron en 9 de febrero de 2025

    1. Global 2
    2. Comida 3
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 2
    This was our fourth time at Botanist but the first time for brunch. We keep trying to give this place another chance but it’s always just mediocre. It’s so expensive for what it is. The ambience is cold and you could get the same quality food if not better at other local places like Jam cafe. Unless you want a fancy cocktail I don’t see why you’d come here for brunch.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Botanist tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 2787 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 30 veces hoy
Mapa de Google para Botanist

1038 Canada Place, Vancouver, V6C 0B9 BC

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Intersección en calle
    Burrard Street
  • Zona
    Coal Harbour
  • Horarios
    Lun–Vie 11:30–13:30 Mar–Sáb 17:30–22:00 Sáb, Dom 11:30–14:00
  • Precios
    De CAN$31 a CAN$50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Canadiense contemporánea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vegana, Vinos, Vista
  • Número de teléfono
    (604) 695-5500
  • Instalaciones para eventos privados
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
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