BRUTØ
Haz una reservación
- Bueno para ocasiones especiales
- Ideal para disfrutar cócteles creativos
- Innovador
Por qué son un Ícono
Chef ejecutivo: Byron Gomez
MICHELIN Green
2024
MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
Del equipo editorial de OpenTable: En el ambiente animado de BRUTØ, el exaprendiz de Eleven Madison Park Byron Gómez, sirve menús degustación contemporáneos y espectaculares en los que convergen tanto sus raíces costarricenses como su legado gastronómico. Acomódate en uno de los 18 asientos que hay en la íntima barra del chef y disfruta de una degustación premiada con una estrella Michelin, en la que probarás palmito cubierto de caviar y corazón de pato al horno de leña acompañado de anticucho.
Eventos privados
Reserva tu próximo evento con nosotros
Información adicional
- AmbienteInformal
- Preciosmás de $50
- CocinasAmericana contemporánea
- HorariosMar–Dom 17:00–20:30
- Número de teléfono(720) 325-2195
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeRopa informal
- Instalaciones para eventos privadosPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Contacto para eventos privadosPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195
- Ubicación
- Galardonado
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- ZonaCentro de la ciudad/LoDo
- Intersección en calleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- Parking detailsEstacionamiento en vía pública
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- AdicionalAsientos en la barra, Banquete, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Vegana, Vinos
Experiencias
Chef's Tasting Menu
USD 175.00 por persona
Pagado por adelantado
6 nov 2024 - 31 ene 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
USD 175.00 por persona
Pagado por adelantado
6 nov 2024 - 31 ene 2025Enjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Chef's Tasting Menu
USD 175.00 por persona
1 ene 2025 - 31 ene 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.
Preguntas frecuentes
BRUTØ ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (720) 325-2195.
Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.
Haz una reservación
Pide a domicilio o para llevar
1801 Blake St, Denver, 80202 CO
Información adicional
- Galardonado
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Intersección en calleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- ZonaCentro de la ciudad/LoDo
- HorariosMar–Dom 17:00–20:30
- Preciosmás de $50
- CocinasAmericana contemporánea
- AmbienteInformal
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsEstacionamiento en vía pública
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- AdicionalAsientos en la barra, Banquete, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Vegana, Vinos
- Página web
- Número de teléfono(720) 325-2195
- Instalaciones para eventos privadosPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Contacto para eventos privadosPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195