Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.5Comida
- 4.3Servicio
- 4.4Ambiente
- 4.1Valor
Ruido • Moderado
Chef ejecutivo: Geoff Davis
Del equipo editorial de OpenTable: Fine dining vet and James Beard finalist Geoff Davis returns to his roots with this totally fresh take on California soul food. Expect iconic dishes like barbecue shrimp and boiled peanuts alongside heirloom tomato salads and slow-simmered collards. The retro design and vintage plates make every meal here feel like Sunday supper with family—no wonder Food & Wine named Burdell its 2024 restaurant of the year.
USD 82.69 por persona
USD 93.71 por persona
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Ruido • Moderado
Ashley
San Francisco
5 reseñas
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Comieron hace 1 día
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Melissa
San Francisco
2 reseñas
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Comieron hace 2 días
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Piero
San Francisco
15 reseñas
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Comieron hace 2 días
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Jamie
San Francisco
2 reseñas
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Comieron hace 5 días
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Sarah
San Francisco
1 reseña
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Comieron hace 5 días
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Barbara
San Francisco
14 reseñas
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Comieron hace 5 días
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jane
San Francisco
9 reseñas
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Comieron hace 6 días
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Chris
San Francisco
8 reseñas
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Comieron hace 6 días
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Peter
San Francisco
10 reseñas
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Comieron hace 7 días
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Joshua
Gran Boston
3 reseñas
3 reseñas
Comieron hace 7 días
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Burdell tiene una calificación promedio de 4.5 estrellas, según 130 comensales de OpenTable.
Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.
4640 Telegraph Ave, Oakland, 94609 CA