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Butcher’s Cut Steakhouse, San Diego, CA

Butcher’s Cut Steakhouse

4.1
4.1
997 reseñas
De $31 a $50
cortes de carne

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 12 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Animado
  • Bueno para comidas de negocios
Butchers cut is a contemporary grill and premiere steakhouse that offers an unmatched selection of beef, fish, and pasta.

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Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    cortes de carne, Cortes de carne, Pescados y Mariscos
  • Horarios
    "Happy Hour" Lun–Vie 16:00–18:30 Cena Todos los días 16:00–22:00
  • Número de teléfono
    (619) 235-8144
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Servicio de comidas
    Please give us a call at 619-235-8144 text at 619-892-3506 or email us at events@sandiegodininggroup.com to host your next Private Party!
  • Instalaciones para eventos privados
    Located in the heart of the Gaslamp, our private wine cellar seats up to forty people comfortably with the luxury of at-table service and an in-house Sommelier hand-selecting wines from our notable wine list that compliments each dish seamlessly. We offer a seasonal, pre-set menu for larger parties.
  • Contacto para eventos privados
    San Diego Dining Events: (619) 235-8144
  • Zona
    Centro de la ciudad/Gaslamp
  • Intersección en calle
    Fifth and G
  • Parking details
    Street, Metered, and Garage Parking located nearby. Our partnership with Horton Plaza parking garage allows us to validate your parking ticket for a flat rate of $8.
  • Public transit
    We have a Trolley Stop about 4 blocks down in the East Village
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Hora feliz, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Salón privado, Trae tu propio vino, Vinos

Lo que dicen 997 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.1
4.1 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4Comida
  • 4.4Servicio
  • 4.3Ambiente
  • 3.9Valor

RuidoModerado

997 reseñas
  1. MARCELA

    México

    9 reseñas

    5.0

    9 reseñas

    Comieron en 1 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    La persona que nos atendió es una muy buena persona su nombre es Manuela muy atenta y el servicio de diez…

    ¿Te fue útil?

  2. Gabriel

    San Diego

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 5 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Muy buena. Gran experiencia. Muchísima comida para una pareja en la experiencia de pareja , obviamente no pudimos terminarla pero muy buen saber y excelente cocido!

    ¿Te fue útil?

  3. Abearaujo65

    VIP

    Costa central

    22 reseñas

    5.0

    22 reseñas

    Comieron en 5 de mayo de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente servicio y comida La carne espectacular !!

    ¿Te fue útil?

  4. RaulL

    Chicago

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Comieron en 25 de diciembre de 2023

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Nos ofrecieron dos menus y el que aplicaba esa noche era mas caro que el de dia normal, ademas que te incluian el 21% de propina sin preguntar la comida no fue lo que dice el menu, pedimos un Rib eye de 22 oz para compartir y nos entregaron uno quiza de 12 oz

    ¿Te fue útil?

  5. Jazmyn

    San Diego

    1 reseña

    2.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    Valentine's Day night. super limited menu and reservations. We still had to wait. Drinks were good. The appetizers were mediocre at best. Main meal was okay. Desserts took a very long time to come out despite the limited options and my cake was still frozen and my husbands dessert which should've been really warm seemed like it was microwaved for 10sec as half was like warm and half was cold. I get it was a busy night but for an almost $300 meal for 2 was extremely disappointing.

    ¿Te fue útil?

  6. Elise

    San Diego

    1 reseña

    1.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 1
    The hostess asked 5 x’s my name on on the reservation and they sat us 35 minutes past our reservation and Sat us by a noisy kitchen entrance. My steak was rare and my dessert was really not fresh. We will not be returning ever!!!

    ¿Te fue útil?

  7. Shae

    Dallas

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Reservation was for 7:45 pm for an inside table got seated at 8:15pm at an outside table hostess was rude when requested to move to a table inside, a manager over heard & immediately moved us to an inside table. dining room was over packed with tables, literally no room to walk in between tables. our server Jenny was great she made the whole experience for me. drinks were good. appetizer of calamari was not fresh & very over cooked, rubbery. the crab cake was just ok. main course filet mignon & lobster tail. ordered filet mignon med well, cooked to perfection, now the lobster tail was an instant no it was overcooked rubbery & mushy. Overall the drinks, cook on the filet mignon & the service from Jenny made it all worth !! Thank You Jenny for your great service

    ¿Te fue útil?

  8. Thaliana

    San Diego

    1 reseña

    1.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was great but the food was a little off for the price.

    ¿Te fue útil?

  9. Tom

    Los Ángeles

    2 reseñas

    4.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 4
    2. Comida 3
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    We ordered two Tomahawk Ribeye steaks. Presentation was great. One note to the kitchen however: Because the steak arrived at the table pre-sliced off the bone, served on a searing hot cast iron griddle, the thinly sliced meat continued to cook. The unfortunate result was that the beautifully and perfectly timed medium-rare steaks continued cooking and were overcooked in a short time. Perhaps you should re-think the searing hot cast iron serving method? Other than this, we thoroughly enjoyed our dining experience.

    ¿Te fue útil?

  10. Omar

    VIP

    Los Ángeles

    1 reseña

    1.0

    1 reseña

    Comieron en 3 de febrero de 2025

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 2
    They did not like restaraunt week, I sent my steak back twice cause it was first under cooked, and the second time they sent me a literally frozen in the middle filet mignon. Their fish was dry, tasted like it was from a can. And their food runner was a rude

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Butcher’s Cut Steakhouse ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (619) 235-8144.

Butcher’s Cut Steakhouse tiene una calificación promedio de 4.1 estrellas, según 997 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

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2 personas
7:00 p.m.
Reservado 12 veces hoy

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para Butcher’s Cut Steakhouse

644 5th Ave, San Diego, 92101 CA

Información adicional

  • Intersección en calle
    Fifth and G
  • Zona
    Centro de la ciudad/Gaslamp
  • Horarios
    "Happy Hour" Lun–Vie 16:00–18:30 Cena Todos los días 16:00–22:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    cortes de carne, Cortes de carne, Pescados y Mariscos
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Street, Metered, and Garage Parking located nearby. Our partnership with Horton Plaza parking garage allows us to validate your parking ticket for a flat rate of $8.
  • Public transit
    We have a Trolley Stop about 4 blocks down in the East Village
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Hora feliz, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Salón privado, Trae tu propio vino, Vinos
  • Número de teléfono
    (619) 235-8144
  • Servicio de comidas
    Please give us a call at 619-235-8144 text at 619-892-3506 or email us at events@sandiegodininggroup.com to host your next Private Party!
  • Instalaciones para eventos privados
    Located in the heart of the Gaslamp, our private wine cellar seats up to forty people comfortably with the luxury of at-table service and an in-house Sommelier hand-selecting wines from our notable wine list that compliments each dish seamlessly. We offer a seasonal, pre-set menu for larger parties.
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    San Diego Dining Events: (619) 235-8144
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