Ícono
C-Level
Hasta $30
Bar de cócteles
Haz una reservación
2 personas
29 dic 2024
7:00 p.m.
Hay experiencias disponibles.
- Ideal por sus vistas panorámicas
- Ideal para cenas al aire libre
- Bueno para ocasiones especiales
Por qué son un Ícono
Chef ejecutivo: Deborah Scott
Del equipo editorial de OpenTable: Sweeping water views and creative seafood, like everything-crusted ahi and a lobster and fontina BLT, set this bayside charmer apart. Not to mention a shaded patio, complete with heaters and a fireplace, which might be the prettiest outdoor dining space on Harbor Island.
Información adicional
- AmbienteInformal
- PreciosHasta $30
- CocinasBar de cócteles, Pescados y Mariscos, Bistro
- HorariosLun–Jue 11:30–21:00 Vie 11:30–21:30 Sáb 11:00–21:30 Dom 11:00–21:00
- Número de teléfono(619) 298-6802
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeDe vestir
- Servicio de comidasTake Chef Deborah Scott's cuisine to your special event, work function or party. For more details, contact the Catering Sales Team at 619-298-6802 ext 3.
- Instalaciones para eventos privadosHost your private event on the C-Level Lanai with breathtaking views of the San Diego Bay and skyline. For parties of 15-30 there is no better location to celebrate your special occasion, work function or family get-together. For pricing and information, contact the Catering Sales Team at 619-298-6802 ext 3.
- ZonaCentro de la ciudad/Gaslamp
- Intersección en calleHarbor Island Dr
- Parking detailsValet parking is unavailable at this time.
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Banquete, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Hora feliz, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Trae tu propio vino, Variedad, Vinos, Vista
Experiencias
New Year's Eve Celebration
USD 99.95 por persona
Varias fechas disponiblesRing in 2025 at Island Prime and C-Level! Celebrate the New Year with Chef Deborah Scott's delicious 3 course menu. Indulge in the Center Cut Filet Mignon or the flavorful Citrus Crusted Salmon. Do'nt forget the Creme Brulee Cheesecake for dessert! Our NYE menus priced at $99.95 per person and $24.95 per child, excluding tax, & gratuity. Reservations will be for our outdoor patio, in the case of bad weather we cannot guarantee reservations could be moved indoors. C-Level happy hour will not be offered on New Years Eve.
Platos populares
Lo que dicen 4,923 personas
Calificaciones y reseñas generales
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
4.7
- 4.6Comida
- 4.7Servicio
- 4.8Ambiente
- 4.3Valor
Ruido • Moderado
Reconocido por
San Diego
Los más reservados
4,923 reseñas
- M
Maria Elena
Nueva York
11 reseñas
5.011 reseñas
Comieron en 5 de diciembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- OT
Comensal de OpenTable
México
5 reseñas
5.05 reseñas
Comieron en 31 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- C
Claudia
San Diego
1 reseña
5.01 reseña
Comieron en 13 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 4
- Servicio 4
- Ambiente 5