
Caramel Sarrasin
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Acerca de este restaurante
- Saludable
- Apto para niños
- Joya de la zona
Eventos privados
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Áreas del restaurante
Información adicional
- AmbienteInformal
- PreciosHasta €30
- CocinasCrepería, Francesa tradicional, Desayuno
- HorariosLun–Vie 15:30–18:30 Desayuno Lun–Vie 10:30–14:30 Almuerzo Mar 19:30–22:30 Jue, Vie 19:00–22:00
- Número de teléfono09 51 25 80 04
- Página web
- Opciones de pagoMastercard, Sodexo Card, Visa
- Dress codeRopa informal
- Chef ejecutivoStéphane BERAZA
- ZonaGrands Boulevards
- Intersección en calleRue Lafayette
- Parking detailsSin
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar completo, Cafetería, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Jardín de la cerveza, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Salón privado, Se admiten perros, Traiga su propio licor, Vinos, Zona exterior para fumadores
Experiencias
Amazing sweet crepes cooking class
EUR 80.00 por persona
Varias fechas disponiblesIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. Duration: 3h Monday, tuesday, thursday, and friday afternoon : 3.30PM to 6.30PM Wednesday only for private group. Only in English. For 2 to 10 guests, 8 years old minimum. No visitors, each guest have to pay a seat. Not suitable for coeliacs, lactose intolerants and vegans. The class start on time and no entrance after 4PM so take care about the traffic in Paris. Unique experience in a traditional crêperie restaurant with professional crepe machines and a great chef. Don't miss this, it will be the highlight of your trip in Paris for sure ( 4.98/5 with 400 reviews ).Galette Crepe Cooking Class breton host table
EUR 180.00 por persona
Varias fechas disponiblesAn exceptional culinary experience, a magical moment in the land of gastronomy in the most beautiful city of the world. Stéphane BERAZA owner and chef of "Caramel "Sarrasin" will open for you especially the doors of his restaurant and more his kitchen to share with you all his experience , his secrets, his skills. Stéphane master crepe maker since 1999 will reveal you everything you have to know about the best savoury buckwheat galettes ( gluten free and dairy free ) and for sure the French traditionnals sweet crepes. He will also teach you how to cook your own crepes with the best tools like a pro. This master class will be followed by a Breton host table dinner. Duration: 3h Nb: This course may be cancelled if a single traveler is booked.Amzing Private cooking class
EUR 650.00 por grupo
Varias fechas disponiblesIn Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. From 2 to 10 - Private Class Need owner confirmation after your booking
Lo que dicen 8 personas
Reseñas de Caramel Sarrasin de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.
Calificaciones y reseñas generales
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.6Comida
- 4.6Servicio
- 4.4Ambiente
- 4.6Valor
Ruido • Activo
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Comieron en 18 de julio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te fue útil?
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Comieron en 28 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Comieron en 21 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le resultó útil
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Comieron en 21 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le resultó útil
- OT
Comensal de OpenTable
París1 reseña
5.0Comieron en 20 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le resultó útil
- OT
Comensal de OpenTable
París5 reseñas
5.0Comieron en 7 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le resultó útil
- OT
Comensal de OpenTable
París5 reseñas
5.0Comieron en 6 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 2 personas les resultó útil
- OT
Comensal de OpenTable VIP
París13 reseñas
5.0Comieron en 5 de junio de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
A 1 persona le resultó útil
Preguntas frecuentes
Caramel Sarrasin ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al 09 51 25 80 04.
Caramel Sarrasin tiene una calificación promedio de 4.6 estrellas, según 8 comensales de OpenTable.
Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.
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Pide a domicilio o para llevar
47 Rue du Faubourg Montmartre, Paris, 75009 Ile de France
Áreas del restaurante
Información adicional
- Intersección en calleRue Lafayette
- ZonaGrands Boulevards
- HorariosLun–Vie 15:30–18:30 Desayuno Lun–Vie 10:30–14:30 Almuerzo Mar 19:30–22:30 Jue, Vie 19:00–22:00
- PreciosHasta €30
- CocinasCrepería, Francesa tradicional, Desayuno
- AmbienteInformal
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsSin
- Public transitMétro Ligne 7 Station Le PeletierMetro Ligne 9 Station Grands BoulevardsMetro Ligne 8 Station Grands Boulevards
- Opciones de pagoMastercard, Sodexo Card, Visa
- Chef ejecutivoStéphane BERAZA
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar completo, Cafetería, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida para llevar, Jardín de la cerveza, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Salón privado, Se admiten perros, Traiga su propio licor, Vinos, Zona exterior para fumadores
- Página web
- Número de teléfono09 51 25 80 04