Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. México
  3. Baja California Sur
  4. Cabo San Lucas
  5. Cabo San Lucas
Cayao by Chef Richard Sandoval, Cabo San Lucas, BCS

Cayao by Chef Richard Sandoval

5.0
5
10 reseñas
más de MXN500
Internacional

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 2 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

El chef Richard Sandoval crea una armonía culinaria con la cocina Nikkei, fusionando los sabores de Japón y Perú. Asegúrate de probar el “suviche,” que combina sushi y ceviche. Prepárate para una experiencia verdaderamente extraordinaria frente al mar.

Áreas del restaurante

Información adicional

Experiencias

  • New Year´s Eve Dinner at Cayao

    $9,315.00 por persona

    31 dic 2024 solamente
    Nikkei is the name of the game for a spectacular end-of-year dinner at Cayao, where Chef Richard Sandoval blends Japanese culinary techniques and Peruvian flavors in perfect harmony. Enjoy canapés and spritzes on the terrace before embarking on this culinary journey, available à la carte or as a seven-course tasting menu. A live band will bring the evening to life. Cayao – 7:00 PM – 11:30 PM $8,100 MXN per guest New Year's Eve Dinner Includes a glass of Champagne and access to the New Year's Eve party at La Plaza starting at 10:00 PM *After your booking our F&B Team will contact you for Payment Details* Please note all prices includes 16% of tax and is subject to 15% of service charge

Lo que dicen 10 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

5.0
5 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.9Comida
  • 5Servicio
  • 5Ambiente
  • 4.6Valor

RuidoModerado

10 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Puerto Vallarta

    11 reseñas

    5.0

    11 reseñas

    Comieron en 10 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente servicio, la comida deliciosa. Sabores y mezclas nuevos, inesperados y riquísimos. El lugar y la vista insuperables

    ¿Te fue útil?

  2. Jonatan

    VIP

    México

    6 reseñas

    4.0

    6 reseñas

    Comieron en 6 de noviembre de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Los platos fuertes son un espectáculo. Le he probado al chef mejor rollos. Muy buena materia prima. Muy mal que no hagan descuento q locales.

    ¿Te fue útil?

  3. Robin

    Baja California

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was excellent. So accommodating to my niece who had severe dairy allergies. They made her her own bread and vegetables spread and were extremely knowledgeable in guiding her with what she could and could not eat. Menu also included specific allergy information.

    ¿Te fue útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Las Vegas

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great food. Mixture of Japanese and Peruvian. Will definitely be back again.

    ¿Te fue útil?

  5. Comensal de OpenTable

    Nueva York

    13 reseñas

    5.0

    13 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Short Rib rice was spectacular — whole, large piece of short rib mixed table side into the rice. The sashimi presentation was beautiful. Cauliflower with Parmesan foam was out of this world. Highly recommend the yuzu cremeux for dessert. Service was on point. Glasses always full. Genuinely charming staff. 5 star, 5 diamond.

    ¿Te fue útil?

  6. Adam

    VIP

    Gran Boston

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 18 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had an amazing experience last night at Cayao!!!! The service was exceptional and the food was delicious!! The Chutoro sashimi was a top 5 bite all time! Beautiful restaurant!

    ¿Te fue útil?

  7. Allison

    Chicago

    13 reseñas

    5.0

    13 reseñas

    Comieron en 7 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Amazing restaurant! The service was excellent and the food was both unique and delicious. Wonderful setting and interior design

    ¿Te fue útil?

  8. Comensal de OpenTable

    Metro de Atlant

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 2 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had an amazing time for our last dinner of our honeymoon!

    ¿Te fue útil?

  9. AnnaR

    Sacramento

    25 reseñas

    5.0

    25 reseñas

    Comieron en 13 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This was our first time at Cayao. The restaurant was very beautiful. Our server Aime was very knowledgeable of the menu and very attentive to service. The food was another level… we had the edamame to start with(which let me tell you was incredible. Nothing like we had ever had before. Not your ordinary edamame for sure) the flavor was a 10+. Next we had the chef’s sashimi sample. 12 pieces of fish presented in a beautiful display .. it looked like a flower garden. The fish was so fresh and delicious. For our dinner we had the catch of the day. The miso glaze on the fish was to die for and the side we chose was a rice.. but of course not your ordinary fried rice.. it had such an intense flavor and it had a over easy egg on top to mix into it. It was our anniversary so they presented us with 2 glasses of champagne to celebrate. We thought that was so thoughtful. The staff was so nice. Met the director of the hotel restaurants and the head chef. Both came to our table to introduce themselves.. a very nice touch that you may not get at all the restaurants in Cabo. I would highly recommend this restaurant!! We loved it so much, that se will be going there again Sunday night.

    ¿Te fue útil?

  10. richard

    Phoenix

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 31 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This was the BEST food I have ever had! What an experience! Lobster..FABULOUS!! Waygu perfection!! Sushi to start..off the chart!! Ambiance..on the Cabo ocean at the Four Seasons! Chef Richard….AMAZING!!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Cayao by Chef Richard Sandoval tiene una calificación promedio de 5 estrellas, según 10 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 2 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Cayao by Chef Richard Sandoval

México 1 Km 10.3, Tourist Corridor, del Sol., Cabo San Lucas, 23455 BCS

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Zona
    Cabo San Lucas
  • Horarios
    Cena Mar–Dom 17:30–22:30
  • Precios
    más de MXN500
  • Cocinas
    Internacional, Japonesa, Peruana
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Resort-Casual
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Para no fumadores, Salón privado, Vista
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable