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Cote Ouest, San Francisco, CA

Cote Ouest

4.9
4.9
801 reseñas
Hasta $30
Francesa
2953 Baker St, San Francisco, 94123 CA

Haz una reservación

2 personas
lunmarmiéjueviesábdom
7:00 p.m.
Reservado 60 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Acerca de este restaurante

  • Joya de la zona
  • Encantador
  • Ideal para cenas al aire libre
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarrailh. In April 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. At the heart of Laurent and Martin's partnership lies a shared dream: to create a restaurant that embraces guests like family, offering a haven where they can delight in delectable food and wine, surrounded by warm companionship.

Nestle into one of the bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarrailh prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites and Duck Confit. The custard-soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on the sunny terrace.

Côte Ouest Bistro has been featured in Forbes magazine and The Infatuation and was named one of the "Top 100 Brunch Restaurants in the Nation 2024" by Open Table.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Francesa
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 09:30–14:15 Almuerzo Mar–Vie 11:30–14:30 Cena Mar–Sáb 17:30–21:30
  • Número de teléfono
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Martin Sarrailh
  • Instalaciones para eventos privados
    Côte Ouest Bistro is available for buyouts and large party reservations. If you are looking for an intimate and charming space for your next special event, please contact Laurent Monchicourt at laurent@coteouestbistro.com or 415-637-4124. We will tailor a menu to your needs and can create a personalized wine list to match.
  • Zona
    Marina/Cow Hollow/Presidio
  • Intersección en calle
    Lombard
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    43 Masonic and 45 Union/Stockon stop a block away.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Baños unisex, Cargo por descorche, Cervezas, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vinos

Experiencias

  • S.F Restaurant Week - Spring Edition

    4 abr 2025 - 13 abr 2025
    Côte Ouest Bistro will be participating in S.F. restaurant Week Spring Edition from April 4th, 2025 to April 13th, 2025. Our regular menu will be available during S.F restaurant week, but please note, that our School Night menu won't be available Tuesday, April 8 - Thursday, April 10. You can view our S.F restaurant week menus at: www.coteouestbistro.com/menu We look forward to see you! Thank you for choosing Côte Ouest Bistro!

Lo que dicen 801 personas

Reseñas de Cote Ouest de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.9
4.9 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.9Comida
  • 4.9Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.7Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Región de la Bahía de San Francisco

    Francesa

  • San Francisco

    Mejor Servicio

  • San Francisco

    Mejor relación calidad-precio

  • San Francisco

    Francesa

801 reseñas
  1. paul

    San Francisco23 reseñas

    5.0

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Came here for the restaurant week special. I had the black cod which was delicious. My friend had coq a vin-very good. And his burrata salad was very good and ample. The crème brûlée was outstanding . Service was good , considering place was busy. All in all, a good dining experience

    ¿Te fue útil?

  2. liz

    Orlando2 reseñas

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The best duck I’ve ever had in a beautiful unassuming but perfectly French atmosphere. The owner thanked us for dining with him which is so rare. Five stars all around.

    ¿Te fue útil?

  3. Jaime VIP

    San Francisco5 reseñas

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Always a fabulous experience. Delicious food and perfect service.

    ¿Te fue útil?

  4. Laura

    San Francisco8 reseñas

    5.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Fixed price menu good value. Choices on menu were interesting and varied - quality was excellent and waitress very helpful. Enjoyed very much and will go back.

    ¿Te fue útil?

  5. Paulina VIP

    San Francisco8 reseñas

    5.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    One of my favorite French restaurants! Quality and service are great!

    ¿Te fue útil?

  6. Debbie

    San Francisco68 reseñas

    5.0

    Comieron en 30 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fabulous, as always. We’re regulars for dinner, so I decided to arrange brunch for 8. Between the unique menu - not your usual breakfast fare - and excellent service, we had a perfectly wonderful time. No doubt we’ll become brunch regulars!

    ¿Te fue útil?

  7. Brent

    San Francisco9 reseñas

    5.0

    Comieron en 29 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This is my second review of Cote Ouest after a lengthy absence from dining there. The dining experience is still as impeccable as ever, with great wait staff and front of the house personnel. The food is as good as ever and very consistent in presentation and flavor. I had the special brunch entree of a Crab Sandwich and Frites, which sounds very ordinary, but let me assure you it was not; the crab was moist and flavorful and served on brioche. The frites were cooked to perfection. My waitperson, who is French, was very accommodating and did not rush me through brunch, even though there were many people waiting to be seated (this restaurant has a great following). Kudos to Laurent Monchicourt, the co-owner and occasional host (well, more than occasional since he seems to be always there!). I have been a fan since I first dined here well over a year ago and cannot wait to return again!

    ¿Te fue útil?

  8. Diana

    San Francisco1 reseña

    5.0

    Comieron en 29 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The staff is very friendly and most of the food is exquisite. Very good Kir Royal as well! And the desserts, particularly the moelleux au chocolat, are perfect.

    ¿Te fue útil?

  9. Nancy

    San Francisco3 reseñas

    5.0

    Comieron en 29 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Lovely spot. Over the top service. So friendly. Best fries..great wine. My only complaint my steak tough to cut. I am aware of cut, but would not order again. Plan to go back for sure . Eggs mayo great.

    ¿Te fue útil?

  10. Jason VIP

    Los Ángeles30 reseñas

    5.0

    Comieron en 29 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great meal, the salmon was delicious. The waiter asked about timing for a show and was sensitive to it throughout the meal. Great experience, we’ll be back!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Cote Ouest ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (415) 896-4709.

Cote Ouest tiene una calificación promedio de 4.9 estrellas, según 801 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Marina/Cow Hollow/Presidio

Haz una reservación

2 personas
lunmarmiéjueviesábdom
7:00 p.m.
Reservado 60 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Cote Ouest

2953 Baker St, San Francisco, 94123 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    Lombard
  • Zona
    Marina/Cow Hollow/Presidio
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 09:30–14:15 Almuerzo Mar–Vie 11:30–14:30 Cena Mar–Sáb 17:30–21:30
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Francesa
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    43 Masonic and 45 Union/Stockon stop a block away.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Martin Sarrailh
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Baños unisex, Cargo por descorche, Cervezas, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vinos
  • Número de teléfono
  • Instalaciones para eventos privados
    Côte Ouest Bistro is available for buyouts and large party reservations. If you are looking for an intimate and charming space for your next special event, please contact Laurent Monchicourt at laurent@coteouestbistro.com or 415-637-4124. We will tailor a menu to your needs and can create a personalized wine list to match.
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