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David's Restaurant, Portland, ME

David's Restaurant

4.7
4.7
3870 reseñas
Hasta $30
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 21 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Joya de la zona
  • Encantador
El chef y propietario David Turin abrió el establecimiento David en 1998, en la histórica plaza Monument Square, en el distrito de las artes de Portland, Maine. El restaurante está decorado con buen gusto y se encuentra en un edificio que sobrevivió al gran incendio y fue sede del periódico The Portland Telegram Newspaper. El establecimiento cuenta con cocina abierta y prepara platillos basados en la tradición y también en influencias contemporáneas de muchas de las grandes cocinas del mundo. Según el The New York Times: "platos como los que ofrecen los mejores restaurantes de Nueva York, a la mitad de precio". El The Portland Press Herald dice: "Este restaurante está preparando comida increíble, al mismo tiempo que mantiene precios razonables y una valoración de cuatro estrellas y media" Portland Magazine: "Una comida verdaderamente espectacular". New England viaje Ma: "Lo mejor de Nueva Inglaterra 2008"

Pide a domicilio o para llevar

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Francesa / Americana contemporánea, Americana
  • Horarios
    Lun–Jue 11:30–20:30 Vie, Sáb 11:30–21:30 Dom 16:00–20:30
  • Número de teléfono
    (207) 773-4340
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    David Turin
  • Servicio de comidas
    Off premise catering is offered on a limited basis, generally for regular guests by request only. Because of this limit, every party is unique and memorable.
  • Instalaciones para eventos privados
    David’s Restaurant in Portland can accommodate smaller parties in a private dining room or as many as 150 guests utilizing the entire restaurant. Choose from sit-down menus of between 3 and 9 courses off of our regular menus, or allow us to prepare a special menu just for your event.
  • Zona
    Portland
  • Intersección en calle
    Preble Street
  • Parking details
    We recommend that our guests park in the following lots:Monument Square or the Free St lot, Free St. The Elm St Garage, and the Public Market garage. Most people are able to find street parking if they drive around for a minute or two.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Se admiten perros, Vegana

Lo que dicen 3,870 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.5Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Maine

    Americana contemporánea

  • Maine

    Los más reservados

  • Greater Portland

    Con la mejor Comida

  • Greater Portland

    Mejor Servicio

  • Greater Portland

    De mejor Ambiente

  • Greater Portland

    Mejor relación calidad-precio

  • Greater Portland

    Innovador

  • Greater Portland

    Saludable

  • Greater Portland

    Restaurante de moda

  • Greater Portland

    Joya de la zona

  • Greater Portland

    Ideal para disfrutar vinos finos

  • Greater Portland

    Romántico

  • Greater Portland

    Los más reservados

3,870 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Chicago

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 28 de diciembre de 2018

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious!

    ¿Te fue útil?

  2. julie

    Atlantic City

    14 reseñas

    5.0

    14 reseñas

    Comieron en 29 de mayo de 2016

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious!!

    ¿Te fue útil?

  3. Bill

    VIP

    San Francisco

    21 reseñas

    5.0

    21 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    My wife and I went during restaurant week and it was outstanding. We had the scallop cakes, the salad, the pork tenderloin and the meatloaf. All extremely delicious and expertly prepared. For dessert we both had the warm blueberry crisp with vanilla ice cream. Perfect. The vibe here is great. Our server was terrific. Would absolutely come here again.

    ¿Te fue útil?

  4. Doug

    VIP

    Gran Boston

    22 reseñas

    4.0

    22 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    Excellent food and a great place to conduct a business lunch.

    ¿Te fue útil?

  5. Tammy

    San Diego

    1 reseña

    2.0

    1 reseña

    Comieron hace 5 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    Chose to dine at David's for the first time during Maine Restaurant Week due to the offerings on their price fixe menu. Love how I received a text alerting me my reserved seat was ready. Host was excellent -- offered me the tabletop seat I had reserved facing the kitchen or the bar. I chose the bar. Quickly realized the gentleman 2 seats over was talking on his phone, so changed seats. I personally feel like the patron on the phone should have been asked to step outside to have his conversation. Although it was quite cold outside. So the problem with dining at the bar is there was only 1 bartender preparing drinks for the entire restaurant. Because of this, I didn't receive much service. Perhaps a wait staff could be assigned to bar patrons who are dining in this situation where they handle food orders and the bartender handles drink orders. On the food, appetizer and dinner were excellent. Only disappointment was dessert -- a Blueberry crisp topped with vanilla ice cream. The blueberries were canned! Tiny little blueberries in a gelatin and it wasn't even heated all the way through. I could scoop out chunks of the gelatin. I didn't finish the dessert. I can make my own with fresh blueberries at home. Not a great first impression when I was hoping for such during Maine Restaurant Week. I just moved to Portland in June and purposely made reservations during Restaurant Week to experience new restaurants.

    ¿Te fue útil?

  6. Comensal de OpenTable

    VIP

    RP

    2 reseñas

    1.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 2
    The cooks at David’s do not care. The baked Brie was undercooked and cold inside. The cauliflower steak was cold, uncooked and the sauce too sweet. We returned it and the waitress apologized which we appreciated. The mussels were not salted and tasted like armpits. As for the bar—the the spicy margarita was not spicy, and the Cabernet Sauvignon was insipid. When we asked for adding more jalapeño or other spiciness to the margarita they could only offer pouring in Tabasco sauce. In other words, the bartender doesn’t care either. Avoid like the plague.

    ¿Te fue útil?

  7. Dawn

    Gran Boston

    1 reseña

    2.0

    1 reseña

    Comieron hace 7 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Restaurant Week options were good. Meatloaf was excellent.

    ¿Te fue útil?

  8. Judy

    VIP

    Maine

    18 reseñas

    5.0

    18 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We've been eating at David's Restaurant for over 25 years and have never had a bad meal here. They care and are consistent and dependable. They keep the winners on the menu and add in seasonal dishes to keep it exciting. The atmosphere is always lively, yet cozy. We always leave here happy!

    ¿Te fue útil?

  9. Steve

    VIP

    Gran Boston

    16 reseñas

    5.0

    16 reseñas

    Comieron en 27 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great food. Excellent cocktails. I marvel at how each person on the wait staff team can deliver a martini filled to the brim without one spill! Wonderful ambience. Great vibe. Love the place.

    ¿Te fue útil?

  10. Deb

    VIP

    Gran Boston

    38 reseñas

    5.0

    38 reseñas

    Comieron en 26 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Just WOW! This was our first Winter Wednesday at David’s Monument Square, our second at a David’s restaurant. Chef Turin got it spot on with this event. The menu appealed to a meat eater and a fish-only eater and our cream brûlée bread pudding was probably the best dessert we’ve ever had. The bottles of wine offered were very appealing. Our server, Ali, was exceptional. I would not change one single thing!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

David's Restaurant ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (207) 773-4340.

David's Restaurant tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 3870 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 21 veces hoy

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para David's Restaurant

22 Monument Square, Portland, 04101 ME

Información adicional

  • Intersección en calle
    Preble Street
  • Zona
    Portland
  • Horarios
    Lun–Jue 11:30–20:30 Vie, Sáb 11:30–21:30 Dom 16:00–20:30
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Francesa / Americana contemporánea, Americana
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    We recommend that our guests park in the following lots:Monument Square or the Free St lot, Free St. The Elm St Garage, and the Public Market garage. Most people are able to find street parking if they drive around for a minute or two.
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    David Turin
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Se admiten perros, Vegana
  • Número de teléfono
    (207) 773-4340
  • Servicio de comidas
    Off premise catering is offered on a limited basis, generally for regular guests by request only. Because of this limit, every party is unique and memorable.
  • Instalaciones para eventos privados
    David’s Restaurant in Portland can accommodate smaller parties in a private dining room or as many as 150 guests utilizing the entire restaurant. Choose from sit-down menus of between 3 and 9 courses off of our regular menus, or allow us to prepare a special menu just for your event.
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