Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Australia
  3. Nueva Gales del Sur
  4. Región de Illawarra
  5. Stanwell Tops
Dining on the Edge, Stanwell Tops, AU-NSW

Dining on the Edge

Sin reseñas
mas de $100
Australiana moderna

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Hay experiencias disponibles.
Experience Dining On the Edge by Tumbling Waters Retreat, where modern Australian cuisine meets French finesse. Led by Executive Chef Thierry Molimard and Sous Chef Mark Pain, we offer two unique dining experiences: our unique Chef's Set Menu on Thursdays and Saturdays featuring dishes like Beef Tenderloin with Pomme Lyonnaise and Portobello Mushroom Sauce, and a more casual Small Plates Menu on Fridays with highlights like Crispy Pork Belly, Soy Caramel Pumpkin, and Thai Herb Salad. Perched above the treetops, with stunning ocean, rainforest, and escarpment views, our intimate restaurant is complemented by a cocktail bar designed to perfectly pair with every dish. Ideal for romantic evenings or intimate group gatherings, Dining On the Edge offers an unforgettable culinary journey in a breathtaking setting that will keep you on the edge of your seat.

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    mas de $100
  • Cocinas
    Australiana moderna, Fusión / Ecléctica, Tapas / Botanas
  • Horarios
    Jue–Sáb 17:30–21:00
  • Número de teléfono
    (02) 4294 1666
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Zona
    Stanwell Tops
  • Intersección en calle
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos

Experiencias

  • Thursday & Saturday Night - Chefs Menu

    Varias fechas disponibles
    On Thursday and Saturday nights, Dining On the Edge transforms into a culinary showcase with our exquisite 3-course set menu. Crafted by our French Executive Chef, each course is a masterpiece, blending modern Australian flavors with French finesse. Immerse yourself in an unforgettable dining experience, complemented by breathtaking views of the ocean and rainforest.
    Thursday & Saturday Night - Chefs Menu foto
  • Friday Night - Small Plates

    Varias fechas disponibles
    Join us for a relaxed and unforgettable culinary experience as our Small Plates menu invites you to share, savor, and indulge in a variety of exquisitely crafted dishes. Perfect for intimate gatherings or a laid-back evening with friends and loved ones, highlights include the Crispy Pork Belly with soy caramel pumpkin and Thai herb salad. Set against breathtaking ocean and rainforest views, Dining On the Edge is the ideal setting to unwind at the end of the week. Complete your experience with a drink from our carefully curated cocktail bar, designed to perfectly complement each dish.
    Friday Night - Small Plates foto

Sé el primero en hacer una reseña de este restaurante

Hasta el momento, Dining on the Edge no tiene reseñas. Añade una reseña después de tu experiencia gastronómica allí para ayudar a otros a tomar una decisión sobre dónde comer.

Preguntas frecuentes

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Dining on the Edge

31 Stonehaven Rd, Stanwell Tops, 2508 AU-NSW

Información adicional

  • Intersección en calle
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Zona
    Stanwell Tops
  • Horarios
    Jue–Sáb 17:30–21:00
  • Precios
    mas de $100
  • Cocinas
    Australiana moderna, Fusión / Ecléctica, Tapas / Botanas
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable