Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco
  4. East Bay
  5. Berkeley
donato&co., Berkeley, CA

donato&co.

4.7
4.7
1747 reseñas
De $31 a $50
Italiana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 15 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Joya de la zona
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Ideal para disfrutar vinos finos
Rustic Italian cuisine w/ a contemporary twist, featuring house made pastas & locally sourced seafood & meats cooked over a live fire.

Pide a domicilio o para llevar

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Italiana, Italiana contemporánea, De la granja a la mesa
  • Horarios
    Almuerzo Mar–Dom 12:00–14:30 Cena Mar–Jue 16:00–21:00 Vie, Sáb 16:00–21:30 Dom 16:00–20:30
  • Número de teléfono
    (510) 838-1131
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Gianluca Guglielmi
  • Zona
    Berkeley
  • Intersección en calle
    College Ave
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Trae tu propio vino, Vegana, Vinos

Experiencias

  • Wine Dinner with 460 Casina Bric

    USD 100.00 por persona

    20 mar 2025 solamente
    After decades of winemaking under the Viberti family name, Gianluca Viberti decided it was time to navigate an independent path within Barolo. In 2010 he purchased 12 hectares — mostly in Barolo proper where he now farms at the highest peaks in the municipality with elevations averaging 460m. With dedication to organic viticulture, Gianluca is a firm believer in respecting the land in the present and considering its longevity for future generations. An eccentric outdoorsman with a deep connection to nature and respect for history, Gianluca's winemaking emphasis is traditional, with long macerations, indigenous yeasts and large Slavonian barrels. Casina Bric is a translation of “farmhouse on top of a hill,” hence the name 460 Casina Bric. Please join us and Gianluca Viberti for a great night together tasting his wonderful Nebbiolo-based wines: sparkling, Nebbiolo and Barolo! ***Prix fixe menu & wine flight $100.00*** Prix Fixe menu $70.00 Wine Flight $45.00 -STUZZICHINO- Fritto Misto alla Piemontese Crispy fried sweetbreads, liver, artichokes, apples, “cremini dolci”...... Nebbiolo d’Alba DOC Spumante Cuvee 970 Brut Rose` Millesimato 2019 -ANTIPASTO- Tartra` di Robiola e Lingua in Bagnet Vert Traditional robiola cheese flan, beef tongue, parsley & garlic sauce Nebbiolo Langhe “Tenuta Parco” DOC 2021 -PRIMO- Tagliolini al Sugo di Coniglio 40 egg yolks “Tajarin” pasta, classic rabbit “sugo” Barolo DOCG “comune di Barolo” 2017 -SECONDO- Guancia di Manzo Brasata, Topinambur, Frutti di Bosco Nebbiolo braised Angus beef cheeks, sunchokes puree, wild berries Barolo Riserva DOCG “Bricco delle Viole” 2016 -DOLCE- Biscottini Tradizionali Assorted traditional cookies

Lo que dicen 1,747 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.6Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.6Ambiente
  • 4.2Valor

RuidoModerado

1,747 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    San Francisco2 reseñas

    5.0

    Comieron en 27 de febrero de 2020

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great pasta

    ¿Te fue útil?

  2. Nancy

    San Francisco49 reseñas

    5.0

    Comieron hoy

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Always enjoy their pasta but thought we would try their entrees. The lamb shank and the petrale soul were savory and presented well, though a bit more rich than we are accustomed to. The radicchio salad was very good and our desserts were great. Our waiter, Benjamin was really nice as was the maitre d’. A great neighborhood restaurant!

    ¿Te fue útil?

  3. Comensal de OpenTable

    San Francisco4 reseñas

    3.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 3
    2. Comida 2
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 3
    My experience at the restaurant was disappointing. The service was unusually slow, with our server appearing overwhelmed and neglecting to check on us. As for the food, it failed to meet expectations; the flavors were bland and lacked creativity, making the dishes feel mediocre at best. Overall, I left feeling that it wasn't worth the time or money, and I wouldn’t consider returning in the future.

    ¿Te fue útil?

  4. Karen VIP

    Indiana46 reseñas

    5.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    I am from out of state and like to dine at this restaurant when I'm in Berkeley. The food is always tasty. We had excellent service this night. The main entrees are quite affordable but the bill goes ip quite a bit (no surprise) when you buy beverage, salad, dessert. That being said, it's a great evening out.

    ¿Te fue útil?

  5. Susan VIP

    San Francisco4 reseñas

    2.0

    Comieron hace 5 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    We had dinner at Donato on the 7th prior to a performance at Zellerbach, so we did not have a great deal of time in the restaurant. Although we have eaten here many times (the most recent was in January) and always enjoyed our meals, this time was very different. My husband’s pasta was undercooked and bland and my beef tartare was actually cubes of beef that had been cooked. The two women sitting next to us at the bar, long time patrons, were also very unhappy with what they had ordered as well. At this point I would find it difficult to return again.

    ¿Te fue útil?

  6. Bob

    San Francisco8 reseñas

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Dropped in last minute. Host that greeted us was wonderful and accommodating. Waiter was also great. Food was excellent.

    ¿Te fue útil?

  7. Cheryl Gary

    San Francisco6 reseñas

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great from beginning to end. Our server was so pleasant and welcoming, full of good suggestions Fresh creative food

    ¿Te fue útil?

  8. Keiko

    Nueva York2 reseñas

    5.0

    Comieron en 5 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    All the staff are pleasant and cordial. Food is excellent. Love this place!!!

    ¿Te fue útil?

  9. sandra VIP

    Nueva York4 reseñas

    5.0

    Comieron en 5 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious food. We ordered several apps and main courses to shares. The chef even brought extras to our table for Mardi Gras.

    ¿Te fue útil?

  10. Ginger VIP

    San Francisco9 reseñas

    5.0

    Comieron en 5 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great neighborhood spot for drinks and a bite to eat in the early evening. Really good negroni along with a very fine radicchio salad and a plate of prosciutto. It's like going to Italy without leaving home!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

donato&co. ofrece pedidos a domicilio en asociación con Uber Eats. donato&co. también ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (510) 838-1131.

donato&co. tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 1747 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 15 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para donato&co.

2635 Ashby Avenue, Berkeley, 94705 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    College Ave
  • Zona
    Berkeley
  • Horarios
    Almuerzo Mar–Dom 12:00–14:30 Cena Mar–Jue 16:00–21:00 Vie, Sáb 16:00–21:30 Dom 16:00–20:30
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Italiana, Italiana contemporánea, De la granja a la mesa
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Gianluca Guglielmi
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Trae tu propio vino, Vegana, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable