Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Norte de Michigan/Península Superior
  4. Norte de Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4.8
85 reseñas
Hasta $30
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
11:00 p.m.
Hay experiencias disponibles.
  • Ideal por sus vistas panorámicas
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Encantador
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Horarios
    Almuerzo Mar, Mié 11:30–14:30
  • Número de teléfono
    (231) 995-3120
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Zona
    Traverse City
  • Intersección en calle
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista

Experiencias

  • Cocktails and Charcuterie

    USD 39.00 por persona

    Varias fechas disponibles
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

Lo que dicen 85 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.9Ambiente
  • 4.7Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejores en General

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Con la mejor Comida

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejor Servicio

  • Norte de Michigan/Península Superior

    De mejor Ambiente

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejor relación calidad-precio

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Innovador

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal para grupos

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Saludable

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Bueno para ocasiones especiales

  • Norte de Michigan

    Mejores en General

  • Norte de Michigan

    Con la mejor Comida

  • Norte de Michigan

    Mejor Servicio

  • Norte de Michigan

    De mejor Ambiente

  • Norte de Michigan

    Mejor relación calidad-precio

  • Norte de Michigan

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan

    Innovador

  • Norte de Michigan

    Ideal para grupos

  • Norte de Michigan

    Saludable

  • Norte de Michigan

    Bueno para ocasiones especiales

85 reseñas
  1. Susan

    MI norte

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    ¿Te fue útil?

  2. Brian

    MI norte

    2 reseñas

    3.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    ¿Te fue útil?

  3. Leslie

    Raleigh

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    ¿Te fue útil?

  4. David

    MI norte

    61 reseñas

    VIP
    4.0

    61 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    ¿Te fue útil?

  5. Michelle

    Washington DC

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    ¿Te fue útil?

  6. Ira

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    ¿Te fue útil?

  7. Lisa

    MI norte

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our experience was great service, food and cocktails. The students and staff are kind and attentive!

    ¿Te fue útil?

  8. Jack

    Detroit

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Comieron hace 7 días

    1. Global 3
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    My first dry Manhattan was very weak. It was clear, you could see through it. The second one was well done. Charcuterie board was not worth it. If each person paid $39, each person should have received their own board. I would have been better off attending by myself.

    ¿Te fue útil?

  9. Don

    MI norte

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Lobdell’s Culinary Restaurant has an excellent menu. The entrees are always excellent with great variety.The sandwiches and salads are delightfully presented and always delicious. The Lobdell speciality desert is 5 stars and more. A quiet atmosphere, beautiful view, and friendly staff makes Lobdell’s the best place to eat in Traverse City.

    ¿Te fue útil?

  10. Anne

    Grand Rapids

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    What a wonderful culinary experience! We had the beef bourgnion, leek tarte, the best ice tea! Attentive and knowledgeable staff. Truly the best restaurant in Traverse City. We will be back! Thank you Courtney for your hospitality!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Great Lakes Culinary Institute tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 85 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
11:00 p.m.
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, 49686-2619 MI

Información adicional

  • Intersección en calle
    Front Street and Barlow
  • Zona
    Traverse City
  • Horarios
    Almuerzo Mar, Mié 11:30–14:30
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable