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  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4.8
97 reseñas
Hasta $30
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 2 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Ideal por sus vistas panorámicas
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Encantador
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Horarios
    Almuerzo Mar, Mié 11:30–14:30
  • Número de teléfono
    (231) 995-3120
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Zona
    Traverse City
  • Intersección en calle
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista

Experiencias

  • World Cusine Lunch- Taste of Lebanon

    USD 35.00 por persona

    27 feb 2025 solamente
    Enjoy a taste of Lebanon created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Dinner- Taste of Spain

    USD 55.00 por persona

    13 mar 2025 solamente
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Dinner consists of 4 courses of shareable plates including a variety of appetizers, soup or salad, main course, dessert, and one glass of wine, beer, or non alcoholic beverage for $55 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Lunch- Taste of Spain

    USD 35.00 por persona

    13 mar 2025 solamente
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.

Lo que dicen 97 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.7Servicio
  • 4.9Ambiente
  • 4.7Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejores en General

  • Norte de Michigan/Península Superior

    De mejor Ambiente

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Mejor relación calidad-precio

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Innovador

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Saludable

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Ideal por sus vistas panorámicas

  • Norte de Michigan/Península Superior

    Los más reservados

  • Norte de Michigan

    Mejores en General

  • Norte de Michigan

    De mejor Ambiente

  • Norte de Michigan

    Mejor relación calidad-precio

  • Norte de Michigan

    Ideal para el brunch

  • Norte de Michigan

    Innovador

  • Norte de Michigan

    Saludable

  • Norte de Michigan

    Ideal por sus vistas panorámicas

  • Norte de Michigan

    Los más reservados

97 reseñas
  1. Ira

    VIP

    San Francisco

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    A fantastic way to support the Great Lakes Culinary Institute and the students while enjoying a terrific meal.

    ¿Te fue útil?

  2. Cathy

    Detroit

    9 reseñas

    5.0

    9 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    You can’t beat the creativity of the menu or quality of the food!!!

    ¿Te fue útil?

  3. Betty

    MI norte

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Taste of Italy with fixed menu. Outstanding. Entree perfectly cooked grouper.

    ¿Te fue útil?

  4. Carolyn

    MI norte

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 5 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our lunch was amazing. We had a delicious variety of foods and tasty beverages. Our server Danielle was thoughtful and prompt, available but did not hover. The Thai cashew mango salad was a highlight, a symphony of flavors and textures, truly yummy. Don't skip the beverages, they were beautifully paired with the courses and lovely to linger over. We were very relaxed, and delighted with our meal

    ¿Te fue útil?

  5. Anne

    MI norte

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We sat at the bar and Merrill was our server. Very personable and efficient. A wonderful experience as always. Food was beautifully presented and delicious

    ¿Te fue útil?

  6. Richard

    Des Moines

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron en 5 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    As usual, it was a great meal! Wonderful setting, attentive but not overwhelming server, awesome food preparation and presentation. Very enjoyable!!

    ¿Te fue útil?

  7. Denise

    Detroit

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 5 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    First time here, and what a delightful experience. Husband had salmon, with risotto, and I had chicken mushroom pasta. Both dishes were delicious, although the pasta could have been a little hotter.. We were too full for dessert, but took an apple blondie home and enjoyed it thoroughly.

    ¿Te fue útil?

  8. NANCY

    VIP

    Seattle

    8 reseñas

    5.0

    8 reseñas

    Comieron en 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    ¿Te fue útil?

  9. Paula

    Detroit

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    ¿Te fue útil?

  10. David

    VIP

    MI norte

    63 reseñas

    5.0

    63 reseñas

    Comieron en 4 de diciembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Great Lakes Culinary Institute tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 97 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

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2 personas
7:00 p.m.
Reservado 2 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, 49686-2619 MI

Información adicional

  • Intersección en calle
    Front Street and Barlow
  • Zona
    Traverse City
  • Horarios
    Almuerzo Mar, Mié 11:30–14:30
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana contemporánea, Americana, Bistro
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef James Morse
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos, Vista
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