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Fliet - Heirloom a Modern Farmhouse, Huntington Beach, CA

Heirloom a Modern Farmhouse

4.4
4.4
16 reseñas
De $31 a $50
De la granja a la mesa

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 3 veces hoy
  • Encantador
  • Innovador
  • Joya de la zona
The mother-daughter team of Leo Clancy and Chef Brianne Clancy had always talked and dreamed about opening their own restaurant for close to 30 years. This dream became a reality when the duo opened Heirloom a Modern Farmhouse in their hometown of Huntington Beach in November 2018! From the moment you walk into the restaurant, you will immediately feel the intimate, cozy atmosphere and sense the warmth of the staff as they want you to feel like you are dining in their own home. The dynamic chemistry of the incredible food paired with a carefully selected wine list and local beers on tap will have your taste buds exploding with flavor and wanting more! Come be a part of the Heirloom a Modern Farmhouse experience today!

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Americana
  • Horarios
    Mar–Jue 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef Brianne Clancy

Lo que dicen 16 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.4
4.4 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.6Comida
  • 4.3Servicio
  • 4.5Ambiente
  • 4Valor

RuidoModerado

16 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Los Ángeles2 reseñas

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food was fabulous. One of the best meals I have had in a while.

    ¿Te fue útil?

  2. Comensal de OpenTable VIP

    Condado de Orange1 reseña

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful experience! Great food and great service!!

    ¿Te fue útil?

  3. Chuck

    Chicago1 reseña

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great restaurant! Service was amazing and so was the food ! Highly recommend!!!

    ¿Te fue útil?

  4. Kristi VIP

    Los Ángeles9 reseñas

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Small, intimate fine dining that is a culinary experience.

    ¿Te fue útil?

  5. Karla VIP

    Nueva York7 reseñas

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    A wonderful surprise! Small and intimate, and not lacking in any way at all. We started with the crispy eggplant, and the beet salad both served as described on the menu, beautifully prepared. My husband went for the scallops, and I had the pork chop. The chop was cooked perfectly, as were the scallops. We opted for the salted caramel crème brulee. It was so creamy and flavorful. All the staff was super friendly. We will definitely be back.

    ¿Te fue útil?

  6. EricaS VIP

    Los Ángeles3 reseñas

    5.0

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Incredible presentation and fresh food! We will be back

    ¿Te fue útil?

  7. D

    Indiana1 reseña

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Deeelicious!! Professional and friendly staff and owners. Perfectly prepared and beautifully presented dishes.

    ¿Te fue útil?

  8. Kasey

    Los Ángeles31 reseñas

    4.0

    Comieron en 1 de marzo de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    This is a really cute place and we thought the service was great. The crispy eggplant appetizer was tasty and the musroom and onion soups were delicious. My husband had the scallops and risotto which was listed as market price and ended up being $60 for 3 scallops! All in all -we thought the food was good but pretty pricey for what you get.

    ¿Te fue útil?

  9. Ramon VIP

    Condado de Orange8 reseñas

    5.0

    Comieron en 23 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Love the fact that this is in a low key strip mall next to a pet salon and sporting goods shop. It almost feels like a speak easy because it felt unremarkable from the outside and then it’s like you’re completely taken away to a posh, yet very intimate, buzzing restaurant somewhere else like on PCH, Napa valley, or a euro-villa somewhere on vacation. Service was excellent and very attentive from the second you walk in to when you walk out the door. The food was as if someone took what is familiar but tweaked it into something you never had before. Can’t wait to go back!

    ¿Te fue útil?

  10. Tom VIP

    Las Vegas78 reseñas

    5.0

    Comieron en 20 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Great fresh food, prepared professionally. Everything was so tasty. We had many appetizers and a few main dishes. Loved the Mac and Cheese and crispy eggplant. Salads were awesome too. Definitely a go to restaurant when I’m back in HB. Love this place. A bit small, so get a reservation

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Heirloom a Modern Farmhouse tiene una calificación promedio de 4.4 estrellas, según 16 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 3 veces hoy
Mapa de Google para Heirloom a Modern Farmhouse

18344 Beach Blvd, Huntington Beach, 92648-1311 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Americana
  • Horarios
    Mar–Jue 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef Brianne Clancy
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