ENTRANTES
STARTERS
JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA AL CORTE (80 gr)GBP 24.00
Hand-carved ham from free roaming acorn-fed Iberico pig
TERRINA DE FOIE CASERA, MANZANA Y MERMELADA DE FRUTOS ROJOSGBP 22.00
Homemade foie gras terrine, apple and red berries jam
ANCHOAS DEL CANTÁBRICO EN AOVE GBP 17.00
Cantabrian Anchovies in Extra Virgin Olive Oil
CROQUETAS DE PUERROGBP 12.00
Leek croquetas
CROQUETAS DE NUESTRO JAMÓN IBERICO GBP 13.00
Iberico ham croquetas
ALBÓNDIGAS DE CERDO IBÉRICO GBP 13.00
Iberian pork meatball
PRESA IBÉRICA CON PATATA REVOLCONAGBP 13.00
Iberian pork loin with revolcona potato
CALAMARES FRESCOS, A LA ANDALUZA, EMULSIÓN DE AIOLIGBP 16.00
Fresh fried squid “a la andaluza”, roasted garlic emulsion
COGOLLO DE LECHUGA, MUY COCIDO, PIL PIL Y PISTACHOSGBP 18.00
Heart lettuce, pil pil and pistachios
TARTAR DE ATÚN ROJO, AJOBLANCO Y ACEITE DE PEREJILGBP 22.00
Red tuna tartare with “ajoblanco” and parsley olive oil
SALPICÓN DE RAPE Y LANGOSTINOS GBP 22.00
Monkfish and prawns salad, roasted pepper, egg yolk vinaigrette
ESPÁRRAGOS DE NAVARRAGBP 12.00
White asparagus from Navarra, Bernese and pil pil
ENSALADILLA RUSA CON ANCHOAS DEL CANTABRICOGBP 12.00
Spanish potato, egg, carrot, olive and tuna salad with mayonnaise and Cantabrian sea anchovies
GUISOS Y ARROCES
STEWS AND RICES
ARROZ BOMBA EN TINTA DE CALAMARES Y LANGOSTINOS GBP 24.00
Mellow Bomba rice, squid ink and prawns
ARROZ BOMBA DE SALMONETE EN LLANDA, EMULSIÓN DE AZAFRÁNGBP 26.00
Bomba rice with red snapper and saffron emulsion
ARROZ DE SETAS EXTREMEÑAS Y TRUFA DE TEMPORADAGBP 28.00
Rice with mushrooms from Extremadura & truffle
FABADA DE PRENDES GBP 18.00
Asturias bean stew from Prendes
PESCADOS
FISH
TACO DE ATÚN CON PISTO MANCHEGOGBP 27.00
Fresh red tuna steak with vegetables “pisto”
CARABINERO CON HUEVOS Y PATATITAS GBP 32.00
Carabinero prawn with fried egg and mini cube fries
LUBINA SALVAJE, RATTÉ DE PATATA Y BERENJENA AHUMADAGBP 34.00
Wild sea bass, potato ratté mash, smoked aubergine
GAMBAS AJILLOGBP 16.00
Traditional prawns with garlic sauce made in a clay pot
CARNES
MEATS
COCHINILLO A LA SEGOVIANAGBP 33.00
Segovian Suckling pig
STEAK TARTAR CORTADO A CUCHILLO CON PATATITAS GBP 27.00
Hand-cut Fillet tartare with shallots, capers, gherkins and olive oil
PRESA IBÉRICA DE EXTREMADURA CON PATATA REVOLCONAGBP 25.00
Iberian pork shoulder from Extremadura with revolcona
CORDERO LECHAL, CEREZAS CONFITADAS DEL JERTE GBP 31.00
Suckling Lamb, Jerte cherries
POSTRES
DESSERTS
CREMA DE ARROZ CON LECHE CARAMELIZADA GBP 8.00
Caramelised Creamy rice pudding
TARTA DE QUESO CREMOSA, LASCAS DE IBORES, FRESA HELADA, MERMELADA DE FRUTOS ROJOS EXTREMEÑOSGBP 9.00
Homemade Spanish cheese cake with Ibores cheese and red berries
HELADO DE PISTACHO Y NATA, REDUCCIÓN DE PEDRO XIMENEZGBP 9.00
Pistaquio and cream ice cream with Pedro Ximenez
TABLA DE QUESOS ESPAÑOLES ACOMPAÑADOS DE MERMELADAS ESPAÑOLASGBP 12.00
Selection of Spanish cheeses & jams