Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Canadá
  3. Región atlántica de Canadá
  4. Nuevo Brunswick
  5. Caraquet
Hotel Paulin, West Caraquet, NB

Hotel Paulin

4.7
4.7
3 reseñas
más de CAN$50
Canadiense contemporánea
  • Romántico
  • Innovador
  • Bueno para ocasiones especiales
All reservations must be confirmed by phone 24 hours in advance. The hotel is open year round, providing customized packages and personalized services offered up by the innkeepers themselves. With an ever-changing menu, Chef/owner Karen Mersereau and partner, Gerard Paulin, 3rd generation owner, offer farm to table cuisine using fresh-local, wild foods from New Brunswick. Karen offers chef-guided culinary vacations, food & wine tours, cooking classes where guests forage for wild foods later to be used for dinner. A fully licensed dining room and sommelier-selected wines are all features of this hotel. In-room spa services and private meeting spaces make this property a perfect venue for romance, weddings, special events and meetings.

No disponible en OpenTable

Lamentablemente, este restaurante no está en la red de reservaciones de OpenTable. Para conocer su disponibilidad, ponte en contacto con el restaurante directamente.

¿Este es tu restaurante?
Reclama este listado

Hay más por explorar

Descubre una enorme variedad de restaurantes como este en nuestra app.

Escanea el código QR para descubrir una enorme variedad de restaurantes como este en nuestra app.

Abrir app

Información adicional

  • Ambiente
    Cena fina
  • Precios
    más de CAN$50
  • Cocinas
    Canadiense contemporánea, Francesa / Canadiense, Internacional
  • Horarios
    Todos los días 18:30–22:00
  • Número de teléfono
    (506) 727-8988
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Karen Mersereau
  • Servicio de comidas
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Instalaciones para eventos privados
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Contacto para eventos privados
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
  • Zona
    Caraquet
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Adicional
    Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Granja a la mesa, Para no fumadores, Salón privado, Vinos

Lo que la gente está diciendo

Calificaciones y reseñas generales

4.7
4.7 de acuerdo a todas las calificaciones
  • 5Comida
  • 4.7Servicio
  • 5Ambiente
  • 4.3Valor

RuidoModerado

3 reseñas
  1. RichardB

    Montreal

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 21 de agosto de 2018

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Marvellous dinner experience! I booked on Open Table after seeing some positive reviews. I was impressed the next morning, when chef (and co-operator of the hotel) Karen called me to go over menu options and my preferences. When I showed up at the appointed time, I learned from the server/host Anthony that I would be the only dinner guest. Which meant that I had exceptional, warm, thoughtful service. Began in the lounge with a glass of wine (well-selected wine list); moved on to the charming dining room to eat. Meal began with a cold gazpacho-type soup, slightly piquant with some shrimp. Went on at a comfortable pace to the main course: locally-farmed Arctic char, stuffed with smoked salmon; sautéed scallops; roasted potatoes and veg. Dessert of sponge cake with peaches and local blueberries, with a dollop of ice cream. Best meal in Caraquet! Highly recommended.

    ¿Te fue útil?

  2. ClaudetteDanL

    Región atlántica de Canadá

    4 reseñas

    4.0

    4 reseñas

    Comieron en 21 de julio de 2017

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Karen did an excellent job with our meal. Very memorable evening.

    ¿Te fue útil?

  3. kmr140616

    VIP

    Chicago

    13 reseñas

    5.0

    13 reseñas

    Comieron en 7 de junio de 2016

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Found this restaurant by chance burning a business trip. The food was prepared to order and made form the freshes ingredients. The owners are also the chef and service staff. WOuld highly recommend, but not if you are in a hurry. Made for a very relaxing evening.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Hotel Paulin tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 3 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

No disponible en OpenTable

Lamentablemente, este restaurante no está en la red de reservaciones de OpenTable. Para conocer su disponibilidad, ponte en contacto con el restaurante directamente.

¿Este es tu restaurante?
Reclama este listado
Mapa de Google para Hotel Paulin

143 Boulevard St-Pierre, West Caraquet, E1W 1B6 NB

Información adicional

  • Zona
    Caraquet
  • Horarios
    Todos los días 18:30–22:00
  • Precios
    más de CAN$50
  • Cocinas
    Canadiense contemporánea, Francesa / Canadiense, Internacional
  • Ambiente
    Cena fina
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento de hotel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Opciones de pago
    AMEX, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Karen Mersereau
  • Adicional
    Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Granja a la mesa, Para no fumadores, Salón privado, Vinos
  • Número de teléfono
    (506) 727-8988
  • Servicio de comidas
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Instalaciones para eventos privados
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Contacto para eventos privados
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable