Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
Mariscos San Pedro, Chicago, IL

Mariscos San Pedro

Logo de Visa

Visa Dining Collection

4.7 (92)
más de $50
Mexicana
1227 W 18th St, Chicago, 60608-3205 IL

Haz una reservación

2 personas
lunmarmiéjueviesábdom
7:00 p.m.
Reservado 28 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Acerca de este restaurante

  • Animado
  • Joya de la zona
  • Innovador

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Mexicana, Pescados y Mariscos
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Lun, Mar, Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Número de teléfono
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Oliver P., Marcos A., and Antonio I.
  • Zona
    Pilsen
  • Intersección en calle
    W 18th St and S Allport St
  • Parking details
    Servicio de estacionamiento
  • Public transit
    1 block east of the restaurant near S Racine Ave
  • Adicional
    Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Hora feliz, Para no fumadores, Vinos

Experiencias

  • Taco Omakase (Thursday, Friday, & Saturday)

    USD 150.00 por persona

    Pagado por adelantado

    17 abr 2025 - 28 jun 2025
    James Beard Award™ nominee Chef Marcos Ascencio celebrates his love for Mexican cuisine in this 15-course chef counter tasting menu. Limited to just 12 seats, this intimate Taco Omakase will showcase dishes curated and cooked out of our woodfired ovens by our expert chefs. This is a bustling and interactive experience immersed in the dining room of Mariscos San Pedro, sure to make you rethink what a tasting menu could be.
    Taco Omakase (Thursday, Friday, & Saturday) foto

Lo que dicen 92 personas

Reseñas de Mariscos San Pedro de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.5Servicio
  • 4.5Ambiente
  • 4.3Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Chicago

    Mexicana

92 reseñas
  1. SUSAN VIP

    Chicago/Illinois7 reseñas

    5.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful experience. Food was great and nice ambiance.

    ¿Te fue útil?

  2. nick

    Nueva Orleans/Luisiana2 reseñas

    4.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 5
    This was my third visit and the food continues to be excellent. Wood fired shrimp, tacos dorado, and Korean bbq cobia collar were great dishes. Dessert was also great with a tres leches cake done up like strawberry shortcake. Our main issue was service. The restaurant seemed to be well understated for wait staff. We were seated promptly but our waiter took roughly 10 minutes to get to the table. He said he would do drinks then be back in a bit for food orders. It took over 30 minutes for us to place a food order from the time we were seated.

    ¿Te fue útil?

  3. Sarah

    Chicago/Illinois1 reseña

    5.0

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Wow! Literally blown away at how delightful of a dining experience I had here last night. The food was immaculate! Every bite bursting with flavorful precision. I come from a restaurant background so I’d like to think I have good taste but yeah, this place seriously exceeded all expectations. My favorites include the Hokkiado scallop aguachile, taco gobernador, duck tamal con mole (omggggg I may or may not have dreamt about it last night LOL insanely good), the crab Rangoon empanadas, and the asparagus elote. Oh! And dessert… the chocolate mole cake with banana and the passion fruit flan are literally creations from heaven. Cannot wait to come back!!!

    ¿Te fue útil?

  4. Julia VIP

    Chicago/Illinois1 reseña

    4.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    I mentioned to my server that I had a scallop allergy and he asked if cross contaminating was ok. I felt that was an odd question as an allergy should never be ok in my experience with cross contaminating

    ¿Te fue útil?

  5. LANCE VIP

    Chicago/Illinois74 reseñas

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Food was creative and very delicious. Tuna tostadas was fantastic. Snapper ceviche was great.

    ¿Te fue útil?

  6. Barb

    Chicago/Illinois1 reseña

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Every dish was unique, delicious, and of the highest quality. Can not recommend strongly enough! Make sure you leave room for the incredible desserts!!!

    ¿Te fue útil?

  7. Michael VIP

    Chicago/Illinois24 reseñas

    5.0

    Comieron en 1 de junio de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Wonderful Chile Rellenos, nice ceviche starter, my wife was very happy with her fish tacos. All in all wonderful food.

    ¿Te fue útil?

  8. Robert

    Chicago/Illinois2 reseñas

    5.0

    Comieron en 1 de junio de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was excellent….from oysters, to sardines, to scallops, to fried snapper!

    ¿Te fue útil?

  9. Emily VIP

    Chicago/Illinois20 reseñas

    5.0

    Comieron en 31 de mayo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Everything was incredible, I can’t wait to go back to try more of the menu. Our server was awesome and gave great recommendations.

    ¿Te fue útil?

  10. Linda VIP

    Chicago/Illinois195 reseñas

    5.0

    Comieron en 24 de mayo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Went for Saturday brunch! Loved the tuna tostada the shrimp tacos and the soft shell crab special sandwich! Drinks were good as was the pistachio donut! Fun place with great food. No valet for brunch, plan ahead to allow for street parking challenges!

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Mariscos San Pedro tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 92 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois
  4. Chicago
  5. Pilsen

Haz una reservación


Reservado 28 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Mariscos San Pedro

1227 W 18th St, Chicago, 60608-3205 IL

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    W 18th St and S Allport St
  • Zona
    Pilsen
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Lun, Mar, Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Mexicana, Pescados y Mariscos
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Servicio de estacionamiento
  • Public transit
    1 block east of the restaurant near S Racine Ave
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Oliver P., Marcos A., and Antonio I.
  • Adicional
    Almuerzo de fin de semana, Asientos en la barra, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Hora feliz, Para no fumadores, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2025 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable