Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Costa Central de California
  4. Monterey/Carmel
  5. Carmel
Nicolas Cocina de Herencia, Carmel, CA

Nicolas Cocina de Herencia

4.7
4.7
265 reseñas
De $31 a $50
Mexicana

Haz una reservación

2 personas
10:00 p.m.
Reservado 16 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Ideal para disfrutar cócteles creativos
  • Ideal para grupos
Reservations are not needed but are recommended, Walk ins are Welcome.

The newest creation from the owners of the beloved Villa Azteca in Downtown Salinas (Salinas City Center), the eatery honoring the Alvarez family patriarch will open Summer 2023 in Carmel Plaza. The 5,000-square-foot restaurant will have indoor dining, bar seating and a small outdoor space, serving specialty Michoacán dishes as well as other Mexican favorites, incorporating three generations of family recipes.

Información adicional

  • Ambiente
    Cena fina
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Mexicana
  • Horarios
    Almuerzo Diario 11:00–16:00 Cena Lun–Jue, Dom 17:00–20:00 Vie, Sáb 17:00–21:00
  • Número de teléfono
    (831) 574-8802
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Andres Becerra & Susana Alvarez

Lo que dicen 265 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.3Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Monterey/Carmel

    Con la mejor Comida

  • Monterey/Carmel

    De mejor Ambiente

  • Monterey/Carmel

    Innovador

  • Monterey/Carmel

    Ideal para grupos

265 reseñas
  1. Maria

    Costa central

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Love the place is so beautiful and food delicious. Definitely recommend

    ¿Te fue útil?

  2. Kristin

    Costa central

    15 reseñas

    3.0

    15 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 3
    2. Comida 5
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 4
    We dined here for the first time this past weekend and unfortunately we did not have a great experience and left disappointed. The main problem was how long it took for our food to arrive. It took at least 45 minutes for an appetizer and two entrees to arrive. We had to ask multiple times where our food was. They seemed unorganized and unapologetic about the wait. When the food finally did arrive, it was very good and we enjoyed it. However, I don’t feel the good food was worth the wait and annoyance. I’m not sure we will go back.

    ¿Te fue útil?

  3. Comensal de OpenTable

    San Diego

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had a lovely experience at the celebration and the food was delicious! Cheers to many more years of great food!

    ¿Te fue útil?

  4. Mary

    San Francisco

    6 reseñas

    VIP
    2.0

    6 reseñas

    Comieron en 15 de noviembre de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 4
    It was my husband’s birthday and we were hoping for a nice meal. It was not busy and the food took forever to come. 45 minutes until the appetizer. The staff was not engaged and when we got the main courses mine was cold and my husband’s fish was overcooked. I agree with another reviewer that the food and service were off. We were really disappointed.

    ¿Te fue útil?

  5. Evan

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 15 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food is outstanding, full of flavor. Highly recommend the Birria appetizer with fresh home made tortillas. The fresh Lemonade is delicious as well. All items we had we enjoyed and were yummy. You have to go into it knowing you are paying for high quality Mexican food. $46 for fajitas was a bit pricey but it was very good, chips and salsa were $18.... but you get a variety of delicious homemade salsas. The service was very good, and we appreciated Carlos' professionalism and honesty about what we might like or not like on the menu.

    ¿Te fue útil?

  6. April

    Costa central

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Comieron en 9 de noviembre de 2024

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    The restaurant is beautiful. The consistency of food and service is off. The service and food today was not at the level of previous experiences.

    ¿Te fue útil?

  7. Dan

    Costa central

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron en 8 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The bone marrow appetizer is awesome. The house specialty is the bone marrow with shrimp, but we prefer the bone marrow with corn. The pork shank main course was also awesome. Bring your own wine. The wine list is puny. But the tequila alternatives are expansive.

    ¿Te fue útil?

  8. Monica

    Condado de Orange

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 3 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food and service were amazing! I would highly recommend dinner here. We will definitely be coming back.

    ¿Te fue útil?

  9. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 3 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food, service, everyone we encountered was fabulous! The BEST mexican food I've ever had! Great music too!

    ¿Te fue útil?

  10. Comensal de OpenTable

    Nueva York

    3 reseñas

    VIP
    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 2 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    Extremely loud band put a damper on our overall experience but food and drinks were great.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Nicolas Cocina de Herencia tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 265 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
10:00 p.m.
Reservado 16 veces hoy
Mapa de Google para Nicolas Cocina de Herencia

ocean avenue & Mission St suite 111, Carmel, 93921 CA

Información adicional

  • Zona
    Carmel
  • Horarios
    Almuerzo Diario 11:00–16:00 Cena Lun–Jue, Dom 17:00–20:00 Vie, Sáb 17:00–21:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Mexicana
  • Ambiente
    Cena fina
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento privado
  • Chef ejecutivo
    Andres Becerra & Susana Alvarez
  • Adicional
    Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Vinos
  • Número de teléfono
    (831) 574-8802
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable