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Prelude, San Francisco, CA

Prelude

4.6
4.6
63 reseñas
De $31 a $50
Californiana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 3 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Bueno para comidas de negocios
  • Innovador
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Cena fina
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Californiana, Regional americana (Sureña)
  • Horarios
    Mar–Sáb 17:00–21:00 Bar Mar–Sáb 16:00–17:30
  • Número de teléfono
    (415) 375-8041
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Celtin Hendrickson-Jones
  • Zona
    Distrito financiero/Embarcadero
  • Intersección en calle
    The conner of Clay and Battery on the ground floor of The Jay Hotel
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Salón privado, Vinos

Experiencias

  • Tasting Menu

    USD 140.00 por persona

    Varias fechas disponibles
    Join Chef Celtin for an unforgettable experience that evokes the warmth of Sunday suppers through an ever-evolving menu, celebrating seasonal produce and nostalgic dishes. Please note that due to our culinary process, we are unable to accommodate vegan or vegetarian options.

Lo que dicen 63 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.6
4.6 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.5Comida
  • 4.7Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.1Valor

RuidoModerado

63 reseñas
  1. Matthew

    San Francisco

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great meal, great service, great drinks, no complaints from me!

    ¿Te fue útil?

  2. Taylor

    Dallas

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great valentines experience with the love of my life. Food was amazing and staff was awesome.

    ¿Te fue útil?

  3. Faith

    Nueva York

    6 reseñas

    4.0

    6 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Loved the decor and vibe inside. Very intimate bar, with a cozy but refined interior. It felt like you were eating in someone’s nice penthouse and not just another restaurant. Food is well executed and I liked the vintage feel of the bowls, plates, and serveware.

    ¿Te fue útil?

  4. Patrick

    VIP

    Houston

    24 reseñas

    5.0

    24 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food is exceptional, the service is outstanding, the cocktail menu is thoughtful, original and tasty, bespoke NA cocktails available as well for those avoiding spirits. Beautiful decor, great music selection and nearby parking.

    ¿Te fue útil?

  5. Alexander

    VIP

    San Francisco

    11 reseñas

    4.0

    11 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Very nice meal, really great cocktails. We had items off the al la carte menu, the pork belly, Snapper and Hominy grits were delicious (only change I'd suggest is maybe not pickled shrimp with the grits, might have benefited from something smoother, a butter poached shrimp?) A little pricey, but overall glad I went.

    ¿Te fue útil?

  6. Brett

    Sacramento

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 8 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Ambitious and creative take on Southern low country cuisine that elevates even the lowliest peasant dishes to rockstar status.

    ¿Te fue útil?

  7. Dorian

    Washington DC

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 8 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food was delicious. The whole entire experience was remarkable.

    ¿Te fue útil?

  8. Ryan

    San Francisco

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 6 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious Southern Food and great spot with great service. This place is a hidden gem - that won’t be for long, more people are discovering this spot with great decor and vibe. We got the beet/turnip salad Catfish dumplings Pork Chop Grits (must have - the glue for the entire meal)

    ¿Te fue útil?

  9. Rashmi

    San Francisco

    7 reseñas

    5.0

    7 reseñas

    Comieron en 2 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    An excellent new addition to the SF culinary scene. The restaurant decor is quietly elegant. The staff seemed happy and eager to provide a good experience to the guests. The menu is innovative. Sommelier Morgan made excellent wine recommendations. Will definitely be back.

    ¿Te fue útil?

  10. David

    VIP

    Nueva York

    14 reseñas

    5.0

    14 reseñas

    Comieron en 30 de enero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Innovative southeast cuisine that would be right at home in Charleston, Savannah or Mobile, but with a San Francisco bent. The space has a feel of a very upscale living room: intimate, relaxing and classy. Great food and service. A very well crafted wine list that matches the cuisine, with wines back to 1964 but plenty of interesting younger choices at good prices. We had a great time.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Prelude tiene una calificación promedio de 4.6 estrellas, según 63 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 3 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para Prelude

333 Battery St, San Francisco, 94111-3234 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    The conner of Clay and Battery on the ground floor of The Jay Hotel
  • Zona
    Distrito financiero/Embarcadero
  • Horarios
    Mar–Sáb 17:00–21:00 Bar Mar–Sáb 16:00–17:30
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Californiana, Regional americana (Sureña)
  • Ambiente
    Cena fina
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Celtin Hendrickson-Jones
  • Adicional
    Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Salón privado, Vinos
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