Restaurant Beatrice
Haz una reservación
- Joya de la zona
- Bueno para ocasiones especiales
- Encantador
Por qué son un Ícono
Chef ejecutivo: Michelle Carpenter
Del equipo editorial de OpenTable: Los premios James Beard, Eater Dallas y D Magazine han elogiado el encantador restaurante cajún/criollo de los chefs Michelle Carpenter y Terance Jenkins en Oak Cliff. El dúo se formó en Nueva Orleans, y esa influencia brilla en todo, desde el papel pintado con flores de lis hasta en los platos elegantes, como camarones con sémola y gumbo vegano.
Filosofía
Our mission is "Bienvenue to All!" Our restaurant celebrates the hospitality and gastronomy of authentic, scratch-made Louisiana and Southern foods with a focus on environmental stewardship and our immediate community. Our menu represents the integrity and connections between our chef, our farmers, and ranchers. From mustard to sausage to biscuits, nearly every item is made in-house.
Áreas del restaurante
Información adicional
- AmbienteCasual elegante
- PreciosDe $31 a $50
- CocinasCriolla / cajun / regional americana (sureña), Americana regional (Contemporánea del Sur), De la granja a la mesa
- HorariosAlmuerzo Vie 11:00–14:30 Desayuno tardío Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Mar–Sáb 17:00–22:00 Dom 15:00–21:00
- Número de teléfono(469) 962-2173
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeRopa informal
- Servicio de comidasExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Instalaciones para eventos privadosAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access
- Ubicación
- DescripciónJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- ZonaOak Cliff/Bishop Arts
- Intersección en calleZang
- Parking detailsEstacionamiento privado
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Entrega a domicilio, Hora feliz, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
Ofertas
Happiest Hour 5-7pm Tuesday-Thursday
Varias fechas disponiblesmar - jue - 5:00 p.m. - 7:00 p.m.
Platos populares
Lo que dicen 363 personas
Calificaciones y reseñas generales
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.4Comida
- 4.6Servicio
- 4.4Ambiente
- 4.2Valor
Ruido • Moderado
- C
Cathy
Dallas
VIP24 reseñas
5.024 reseñas
Comieron hace 1 día
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- M
Menina
Los Ángeles
VIP4 reseñas
5.04 reseñas
Comieron hace 1 día
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- g
gloria
Chicago
VIP3 reseñas
4.03 reseñas
Comieron hace 3 días
- Global 4
- Comida 4
- Servicio 4
- Ambiente 4
¿Te fue útil?
- K
Kyle
Phoenix
2 reseñas
4.02 reseñas
Comieron hace 4 días
- Global 4
- Comida 4
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- OT
Comensal de OpenTable
Los Ángeles
5 reseñas
5.05 reseñas
Comieron en 16 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- MJ
MarkJ
Little Rock
3 reseñas
5.03 reseñas
Comieron en 10 de noviembre de 2024
- Global 5
- Comida 4
- Servicio 4
- Ambiente 4
A 1 persona le resultó útil
- E
Eric
Dallas
12 reseñas
4.012 reseñas
Comieron en 1 de noviembre de 2024
- Global 4
- Comida 3
- Servicio 4
- Ambiente 3
¿Te fue útil?
- A
Amy
Dallas
1 reseña
5.01 reseña
Comieron en 26 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te fue útil?
- H
Heather
Dallas
1 reseña
5.01 reseña
Comieron en 20 de octubre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- R
Russell
Dallas
VIP15 reseñas
3.015 reseñas
Comieron en 20 de octubre de 2024
- Global 3
- Comida 3
- Servicio 5
- Ambiente 4
A 1 persona le resultó útil
Preguntas frecuentes
Usa el botón "Ordenar en línea" para hacer tu pedido a domicilio directamente con Restaurant Beatrice.
Restaurant Beatrice tiene una calificación promedio de 4.5 estrellas, según 363 comensales de OpenTable.
Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.
Haz una reservación
Pide a domicilio o para llevar
1111 N Beckley Ave, Dallas, 75208 TX
Áreas del restaurante
Información adicional
- DescripciónJames Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
- Intersección en calleZang
- ZonaOak Cliff/Bishop Arts
- HorariosAlmuerzo Vie 11:00–14:30 Desayuno tardío Sáb, Dom 11:00–15:00 Cena Mar–Sáb 17:00–22:00 Dom 15:00–21:00
- PreciosDe $31 a $50
- CocinasCriolla / cajun / regional americana (sureña), Americana regional (Contemporánea del Sur), De la granja a la mesa
- AmbienteCasual elegante
- Dress codeRopa informal
- Parking detailsEstacionamiento privado
- Public transitIf you are taking the Dallas Streetcar (Bishop Arts Trolley), get off at the 6th Street or Beckley Stop.
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Baños unisex, Bar / Sala pública, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Entrega a domicilio, Hora feliz, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Vegana, Vinos
- Página web
- Número de teléfono(469) 962-2173
- Servicio de comidasExtensive experience catering for both private and major institutional events. Please email eat@restaurantbeatrice.com with date, time, number of guests, budget, requests, and food restrictions/allergies. We aim to provide catering bids within 24-36 hours.
- Instalaciones para eventos privadosAmenities include: 800 square foot dining room and 800 square foot patio; indoor and/or outdoor bar; brand new state-of-the art media system with bar TV and patio TV; Sonos sound system that can play different play lists; Apple TV for casting presentations; wheelchair accessibility; free on-site parking; wifi access