Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres
  4. Este de Londres
  5. Shoreditch
SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS, London,

SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

4.2
4.2
380 reseñas
más de £40
Cortes de carne
Una foto del restaurante SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

4.2
más de £40
Cortes de carne
Shoreditch

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 7 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Ideal para disfrutar vinos finos
  • Ideal para grupos
  • Bueno para ocasiones especiales
Sagardi Basque Country Chefs is part of SAGARDI GROUP, a large restaurant group championing Basque Gastronomy since 1996, founded by Chef Iñaki López de Viñaspre.

London is the 30th restaurant to launch and is situated in the centre of one of London's most bustling food and drink hubs, Shoreditch.

Simple, healthful cooking including meat and fish grilled over hot coals, marmitako stews, txistorra sausage, Idiazabal sheep’s cheese, “txipirones” (baby squid) and “roxario” salted cod omelette.

If you take your steak as seriously as the Basques do, relish in the restaurants premium red meat Txuleton (chuleton in Spanish) or Txuleta; enormous rib steaks from fattened, old cows that have lived in complete freedom with a 100% natural diet (min 6 years old).

Boasting an array of crafted beverages, a collection of over 200 wines, exquisite champagne, G&T´s, cocktails, traditional Basque vermouth and cider, trendy “perron” glasses and the famous TXAKOLI.

Eventos privados

Eventos privados

Reserva tu próximo evento con nosotros

Ver detalles

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    más de £40
  • Cocinas
    Cortes de carne, Vasca, Española
  • Horarios
    Lun–Jue 12:00–21:30 Vie, Sáb 12:00–22:00 Dom 12:00–20:30
  • Número de teléfono
    020 3802 0478
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Iñaki Lz. de Viñaspre
  • Servicio de comidas
    Chef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
  • Instalaciones para eventos privados
    Located basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
  • Contacto para eventos privados
    Sagardi Basque Country Chefs : 07841 017155
  • Zona
    Shoreditch
  • Intersección en calle
    Shoreditch, East London
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vinos

Experiencias

  • A Basque Kitchen's Pintxo Lunch

    GBP 29.00 por persona

    Varias fechas disponibles
    Pintxos are small plates served at bars and taverns throughout the Basque Country and serve as the backbone of the local cuisine and culture. Chef Iñaki Lopez de Viñaspre has created a tantalising set lunch menu consisting of four authentic pintxos that give homage to the Basque Country. Available in our bar, Monday to Saturday, 12pm-5pm.
    A Basque Kitchen's Pintxo Lunch foto
  • A Basque Butchers Roast

    GBP 35.00 por persona

    Varias fechas disponibles
    You only get one choice, but it’s a good one: Dry-aged boneless "Txuleton" beef, served with beef dripping roast potatoes, a selection of seasonal vegetables from our Basque Country gardens, homemade Yorkshire puddings and signature gravy. Served from midday until we run out at £35 per person (two people or more).
    A Basque Butchers Roast foto

Lo que dicen 380 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.2
4.2 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.4Comida
  • 4Servicio
  • 4.1Ambiente
  • 3.7Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Londres

    Ideal para grupos

  • Londres

    Cortes de carne

  • Este de Londres

    Bueno para comidas de negocios

  • Este de Londres

    Apto para niños

  • Este de Londres

    Ideal para grupos

  • Este de Londres

    Bueno para ocasiones especiales

  • Este de Londres

    Animado

380 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Londres

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 14 de agosto de 2020

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Es un restaurante donde se superan las expectativas que puedas tener. Todo genial

    ¿Te fue útil?

  2. Arturo

    Las Vegas

    5 reseñas

    VIP
    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 19 de octubre de 2018

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente comida y mejor servicio. Muy recomendable

    ¿Te fue útil?

  3. Josh

    Londres

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 13 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was excellent especially starters and steak. One recommendation - on the Sunday roast please include something fresh or pickled. It all was very rich and it could have done with something to cut through. Fantastic experience though and will be back!

    ¿Te fue útil?

  4. Piers

    Londres

    3 reseñas

    2.0

    3 reseñas

    Comieron en 11 de octubre de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 3
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 3
    £130 for a 1090g steak of which half was bone. Hugely overpriced and quite disappointing.

    ¿Te fue útil?

  5. Karen

    Londres

    1 reseña

    VIP
    5.0

    1 reseña

    Comieron en 7 de septiembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Beautifully cooked steak excellent waiter who assisted with both the steak selection and also the wine. The restaurant was able to accommodate our delayed arrival. Have been before and will come again

    ¿Te fue útil?

  6. Takahiro

    Nueva York

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 19 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great variety of.Spanish tapas and beautiful stake.

    ¿Te fue útil?

  7. Rishi

    Londres

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron en 14 de agosto de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Great place to taste authentic basque steaks and great wine

    ¿Te fue útil?

  8. Comensal de OpenTable

    Londres

    7 reseñas

    4.0

    7 reseñas

    Comieron en 14 de julio de 2024

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 4
    Eight of us had a pleasant lunch here. Mostly good - but not 'wow' Some eye-watering prices (£190 for turbot) and the lambs trotters were inedible. Nice team and a very comprehensive wine list.

    ¿Te fue útil?

  9. FarzadP

    Londres

    6 reseñas

    VIP
    2.0

    6 reseñas

    Comieron en 19 de junio de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 3
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 2
    Standard is dropping and you can't do that at such a high pricing point. Steak very overrated now and monkfish which was always the star dish for me was tough on this occasion

    ¿Te fue útil?

  10. JimH

    Londres

    11 reseñas

    VIP
    2.0

    11 reseñas

    Comieron en 14 de junio de 2024

    1. Global 2
    2. Comida 3
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    Menu is designed for groups. If you want to choose your own dish, it is somewhat limiting. There is only one steak cut you can choose if ordering for yourself. The same with the fish. When we went, the only charcoal grilled fish dish I was offered was 1.4kg of monkfish, a bit much. Ended up having pan fried cod. What we had was OK, but had hoped to have eaten something else from the grill. Service wasn't great. One waiter went to see if they had any other fish and never returned. Another who took our order was pretty snooty that we questioned the choices of which there were none. A shame. As I say, it's probably a different experience with a big group where you all share.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS tiene una calificación promedio de 4.2 estrellas, según 380 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Una foto del restaurante SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

4.2
más de £40
Cortes de carne
Shoreditch

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 7 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para SAGARDI BASQUE COUNTRY CHEFS

95 Curtain Road, London, EC2A 3BS

Información adicional

  • Intersección en calle
    Shoreditch, East London
  • Zona
    Shoreditch
  • Horarios
    Lun–Jue 12:00–21:30 Vie, Sáb 12:00–22:00 Dom 12:00–20:30
  • Precios
    más de £40
  • Cocinas
    Cortes de carne, Vasca, Española
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Public transit
    4 minutes’ walk from Shoreditch High Street Station, 6 minutes’ walk from Old Street Station or 8 minutes’ walk from Liverpool Street Station.
  • Opciones de pago
    AMEX, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Iñaki Lz. de Viñaspre
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Salón privado, Vinos
  • Número de teléfono
    020 3802 0478
  • Servicio de comidas
    Chef Iñaki López de Viñaspre has carefully crafted a selection of Basque-inspired menus especially designed for private and group dining. These include the very best seasonal ingredients with a focus on our true star; the “txuleton”.
  • Instalaciones para eventos privados
    Located basement level, Sagardi's private room is the perfect setting for all types of group dinners, cocktail parties and events. Completely sound proof, equipped with a LCD projector & screen, and flexible to accommodate specific requirements and capacities with moveable partitions.
  • Contacto para eventos privados
    Sagardi Basque Country Chefs : 07841 017155
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable