Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Detroit/Este de Michigan
  4. Detroit
  5. Detroit
Selden Standard, Detroit, MI
Ícono

Selden Standard

más de $50
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 67 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Restaurante de moda

Por qué son un Ícono

Del equipo editorial de OpenTable: Los clientes habituales no pueden dejar de ir a Selden Standard para degustar platos pequeños y cócteles artesanales en un alucinante espacio industrial que USA Today catalogó como uno de los mejores restaurantes de 2024. Elaboran platos con productos locales y de temporada, como pulpo carbonizado en horno de leña y pastas frescas de temporada, como los agnolotti de maíz dulce. Disfruta el espectáculo que acontece detrás del mostrador del chef o relájate en el patio decorado con murales de flores.


Integrantes destacados del personal

Filosofía

Nothing brings us more joy than a great meal with friends. Sharing that experience is at the heart of why we opened Selden Standard. Our concept and our dining room are rustic and casual -- come as you are -- but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Americana
  • Horarios
    Cena Diario 17:00–22:00
  • Número de teléfono
    (313) 438-5055
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Instalaciones para eventos privados
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Descripción
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Zona
    Detroit
  • Intersección en calle
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Salón privado, Vegana, Vinos

Lo que dicen 143 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.9Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.5Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Detroit/Este de Michigan

    Con la mejor Comida

  • Detroit/Este de Michigan

    Innovador

  • Detroit/Este de Michigan

    Saludable

  • Detroit/Este de Michigan

    Americana contemporánea

  • Detroit

    Mejores en General

  • Detroit

    Con la mejor Comida

  • Detroit

    Innovador

  • Detroit

    Saludable

  • Detroit

    Americana contemporánea

143 reseñas
  1. Ursula

    Detroit

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious! Worthy of stellar reputation!! We will be back!

    ¿Te fue útil?

  2. Michael

    Chicago

    10 reseñas

    5.0

    10 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Another great meal at Selden. Everything is top notch. Pork rib was loco. Same with the duck breast and the octopus.

    ¿Te fue útil?

  3. Stephanie

    Detroit

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Been coming here for years, don’t live here anymore but anytime I’m back visiting, this is top of my list to visit. Always exceeds expectations. Love the chefs counter. Agnolotti is always a must. Whatever the seasonal offering is.

    ¿Te fue útil?

  4. Mike

    Nueva Orleans

    1 reseña

    3.0

    1 reseña

    Comieron hace 2 días

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Drinks were good, and relatively unique. 7/10 Sides were small, but good. 7/10 Short rib was fatty and very small for the price. 5/10 Blackened Walleye was good. Cooked well and just the right texture. Taste was there, but there was an abundance of the menu listed “chow chow” which seemed to be pickled veggies. 8/10 Salmon was soft and a weird texture. Taste did not make up for it and was not deboned properly. 3/10 Market farm raised beef was good. Cooked to order and dressed interestingly with green olives, had a great taste and the cut of beef was satisfactory. 8/10 Atmosphere was great. Service was great. Expectations were higher than the resulting amount and quality of food received.

    ¿Te fue útil?

  5. Mary

    Detroit

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had a wonderful dinner at Selden Standard. Ahsley our waitress was very attentive as were the servers who brought out each dish. Explaining what each one was and confirming that there was none of the allergy items I had mention. The food was delicious and I loved the small plates so that we could try everything. Will definitley be back.

    ¿Te fue útil?

  6. Kelley

    Filadelfia

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had a wonderful dinner tonight Everything was delicious!

    ¿Te fue útil?

  7. Anthony

    Detroit

    8 reseñas

    5.0

    8 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was fantastic! Place lived up to its reputation.

    ¿Te fue útil?

  8. Lisa

    VIP

    Detroit

    8 reseñas

    5.0

    8 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Can’t wait to return! Pork special was exceptional!

    ¿Te fue útil?

  9. Bradley

    Chicago

    6 reseñas

    5.0

    6 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food and service were excellent! Wait staff was good as well.

    ¿Te fue útil?

  10. Anna

    Detroit

    5 reseñas

    4.0

    5 reseñas

    Comieron hace 7 días

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Food was excellent! I think our server forgot about us for a little, but still good service. I love Seldan Standard so much and will be back.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Selden Standard tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 143 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 67 veces hoy
Mapa de Google para Selden Standard

3921 2nd Ave, Detroit, 48201-1713 MI

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Descripción
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Intersección en calle
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Zona
    Detroit
  • Horarios
    Cena Diario 17:00–22:00
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Americana
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Salón privado, Vegana, Vinos
  • Número de teléfono
    (313) 438-5055
  • Instalaciones para eventos privados
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable