Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Detroit/Este de Michigan
  4. Detroit
  5. Detroit
Selden Standard, Detroit, MI
Ícono

Selden Standard

más de $50
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 56 veces hoy
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
  • Animado

Por qué son un Ícono

Del equipo editorial de OpenTable: Los clientes habituales no pueden dejar de ir a Selden Standard para degustar platos pequeños y cócteles artesanales en un alucinante espacio industrial que USA Today catalogó como uno de los mejores restaurantes de 2024. Elaboran platos con productos locales y de temporada, como pulpo carbonizado en horno de leña y pastas frescas de temporada, como los agnolotti de maíz dulce. Disfruta el espectáculo que acontece detrás del mostrador del chef o relájate en el patio decorado con murales de flores.


Integrantes destacados del personal

Filosofía

Nothing brings us more joy than a great meal with friends. Sharing that experience is at the heart of why we opened Selden Standard. Our concept and our dining room are rustic and casual -- come as you are -- but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Americana
  • Horarios
    Cena Diario 17:00–22:00
  • Número de teléfono
    (313) 438-5055
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Instalaciones para eventos privados
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Descripción
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Zona
    Detroit
  • Intersección en calle
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Salón privado, Vegana, Vinos

Lo que dicen 159 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.9Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.5Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Detroit/Este de Michigan

    Con la mejor Comida

  • Detroit/Este de Michigan

    Innovador

  • Detroit/Este de Michigan

    Americana contemporánea

  • Detroit

    Mejores en General

  • Detroit

    Con la mejor Comida

  • Detroit

    Innovador

  • Detroit

    Americana contemporánea

159 reseñas
  1. ANTHONY

    Phoenix

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Cold night, warm Chefs counter! Service was stellar, food killed- best bday dining experience! Cheers!

    ¿Te fue útil?

  2. Rich

    Detroit

    22 reseñas

    5.0

    22 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Service was exceptional. Server made excellent recommendations on drinks. You can’t pick a bad food item. Get the homemade bread and butter, you won’t regret it!

    ¿Te fue útil?

  3. Robert

    Detroit

    7 reseñas

    5.0

    7 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We went here to celebrate a birthday. the food was great. Traditional type dishes with a twist. Our server was attentive and efficient without rushing us. Reservations are a must.

    ¿Te fue útil?

  4. Patti

    Detroit

    1 reseña

    4.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Food so very delicious. Ordered a decent variety of vegetables (sides) and mains between four of us, and each was better than the last. So appealing with small touches and ingredients and flavors in each dish. Service pretty good during very busy dining period. Not much checking if drinks and/or wine was wanted after initial order. Food came out a bit haphazardly, presumably because of rush. A bit expensive, a lot worth it.

    ¿Te fue útil?

  5. ian

    Columbus

    4 reseñas

    4.0

    4 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 4
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Great food, waiter was very helpful and nice. Communal table was fine haha but caught us off guard

    ¿Te fue útil?

  6. Austin

    Nueva York

    3 reseñas

    3.0

    3 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 3
    2. Comida 5
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 2
    Really outstanding food. You can put the food here up against any place in Detroit. Always unique and delicious. Our service last night was remarkably cold bordering on rude and also rather ignorant of the standard of service a restaurant of this caliber would typically strive for. Asking diners who are eating to stop eating and pass empty plates of other diners to the server so they don’t have to walk over. General arrogance if anybody has a menu question. When did this place become so snooty? It really felt like they couldn’t wait for us to leave, so we did before dessert. Confusing experience. Maybe the food is so good it doesn’t matter.

    ¿Te fue útil?

  7. Mark

    Detroit

    4 reseñas

    2.0

    4 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 2
    The pastas were good. The salmon was just okay - not great. The pork was very fatty. For the price we expected more. Probably wont go back.

    ¿Te fue útil?

  8. Nayal

    Las Vegas

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our waitress was especially amazing and made our first visit a memorable one.

    ¿Te fue útil?

  9. Carm

    Cincinnati

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was absolutely amazing. Our server was wonderful and everyone made us feel so welcome. A++

    ¿Te fue útil?

  10. Anica

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Thank you for a fabulous meal. Our server Katie was outstanding.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Selden Standard tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 159 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 56 veces hoy
Mapa de Google para Selden Standard

3921 2nd Ave, Detroit, 48201-1713 MI

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Descripción
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Intersección en calle
    Selden St. and 2nd Ave.
  • Zona
    Detroit
  • Horarios
    Cena Diario 17:00–22:00
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea, De la granja a la mesa, Americana
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Adicional
    Asientos en la barra, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Opciones libres de gluten, Salón privado, Vegana, Vinos
  • Número de teléfono
    (313) 438-5055
  • Instalaciones para eventos privados
    Selden Standard can host a variety of events for 10 to 30 people. Facilities include a large semi-private table in the main dining room, an outdoor patio, and a private dining room with A/V gear. Our events manager will be happy to work with you on a custom menu from our seasonal offerings; please visit our website for more information.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable