Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Seattle/Este de Washington
  4. Seattle
  5. Ballard/Fremont
The Ballard Cut, Seattle, WA

The Ballard Cut

4.6
4.6
632 reseñas
De $31 a $50
De la granja a la mesa

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 15 veces hoy
  • Ideal para disfrutar cócteles creativos
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Innovador
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff.

Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.

*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Bar de cócteles, Bar de Vinos
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 11:00–14:00 Hora feliz Lun–Vie 16:00–18:00 Sáb, Dom 14:00–17:00 Cena Lun–Jue 17:00–22:00 Vie, Sáb 17:00–23:00 Dom 17:00–21:00
  • Número de teléfono
    (206) 829-8963
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Rachael Pebbles
  • Zona
    Ballard/Fremont
  • Intersección en calle
    Market Street and Ballard Ave NW
  • Parking details
    There is plenty of street parking available! If you can't find any on Ballard Ave NW (or its the Sunday Market) then we recommend Shilshole Ave NW. If that doesn't work, there is a pay-to-park lot just behind Hattie's Hat, on Shilshole and Vernon.
  • Public transit
    Leary Ave NW & NW Vernon Pl - Buses 29, 17 and 40
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Se admiten perros, Vinos

Lo que dicen 632 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.6
4.6 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.6Comida
  • 4.5Servicio
  • 4.5Ambiente
  • 4.1Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Seattle

    Animado

632 reseñas
  1. Krista

    Denver

    4 reseñas

    VIP
    5.0

    4 reseñas

    Comieron en 20 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    It was our first time visiting Ballard Cut. We were all impressed! Staff were so friendly and delicious food. Whiskey lovers in our group really appreciated the staffs high expertise level re whiskey, and the availability of so many different bourbons and whisk(e)ys. All in all, a great experience. Our new favorite restaurant in the Seattle area. We’ll be back!

    ¿Te fue útil?

  2. Marilyn

    Seattle

    20 reseñas

    5.0

    20 reseñas

    Comieron en 13 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food was exceptional! Service attentive, tasty cocktails and wine, had a great evening out with friends. It is loud, but we are an older bunch. Would definitely go again and again.

    ¿Te fue útil?

  3. Brennan

    Seattle

    1 reseña

    1.0

    1 reseña

    Comieron en 10 de noviembre de 2024

    1. Global 1
    2. Comida 5
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 1
    Food is good service was terrible

    ¿Te fue útil?

  4. Jane

    Seattle

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 2 de noviembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 2
    Pork Belly, Mussels and Clams, Cocktails, oooo and the octopus - food was amazing!! Absolutely an adventure for all the taste buds. We could tell our server was responsible for our section and all of the to-go orders, felt bad for the guy as he was so clearly swamped. Cocktails and wine took very, very long to arrive to our table, but they were really, really good. The front section by the host stand captures all the noise and lighting, so it seemed really bright and loud. Wanted to like the ambiance more at their new location, but it doesn't quite hit like the previous smaller, cozier, darker location.

    ¿Te fue útil?

  5. Alissa

    Seattle

    5 reseñas

    VIP
    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 21 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Food was delicious. We ordered the focaccia and fried cauliflower to start and then the halibut, wild rice tom kha, and tagliatelle for entrees. Everything was cooked to perfection with amazing rich flavors. We also got a whiskey flight, and the whiskey sommelier curated excellent selections for us. Will definitely be going back.

    ¿Te fue útil?

  6. amir

    Seattle

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 21 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Nice restaurant , great service. We ordered the Tomahawk steak and it was good but not great. Overall a good experience!

    ¿Te fue útil?

  7. Luke

    Seattle

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 11 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Food was absolutely fantastic and the drinks were great! Would absolutely recommend!!!!

    ¿Te fue útil?

  8. Annaliese

    Los Ángeles

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 8 de octubre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Ballard cut has never disappointed! The service is always the best! No lazy waiters here!!! I do wish there was a little more on the menu but also appreciative of a menu is not extensive and always done well! The berry cobbler to finish off the dinner was perfect!!!😍

    ¿Te fue útil?

  9. jolly

    Montreal

    13 reseñas

    3.0

    13 reseñas

    Comieron en 5 de octubre de 2024

    1. Global 3
    2. Comida 4
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 2
    The service was bad, from the waitress to the front desk, which had me on hold for over 20 minutes and never got back to me. Food was just OK. I do not think I will be coming back. Not worth it.

    ¿Te fue útil?

  10. GilG

    Nueva York

    5 reseñas

    VIP
    5.0

    5 reseñas

    Comieron en 27 de septiembre de 2024

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Xcellant food drink and service Will return in the future

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

The Ballard Cut tiene una calificación promedio de 4.6 estrellas, según 632 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 15 veces hoy
Mapa de Google para The Ballard Cut

2221 NW Market Street, Seattle, 98107 WA

Información adicional

  • Intersección en calle
    Market Street and Ballard Ave NW
  • Zona
    Ballard/Fremont
  • Horarios
    Brunch Sáb, Dom 11:00–14:00 Hora feliz Lun–Vie 16:00–18:00 Sáb, Dom 14:00–17:00 Cena Lun–Jue 17:00–22:00 Vie, Sáb 17:00–23:00 Dom 17:00–21:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    De la granja a la mesa, Bar de cócteles, Bar de Vinos
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    There is plenty of street parking available! If you can't find any on Ballard Ave NW (or its the Sunday Market) then we recommend Shilshole Ave NW. If that doesn't work, there is a pay-to-park lot just behind Hattie's Hat, on Shilshole and Vernon.
  • Public transit
    Leary Ave NW & NW Vernon Pl - Buses 29, 17 and 40
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Rachael Pebbles
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Se admiten perros, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable