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  5. Hampton
The Galley Hatch, Hampton, NH

The Galley Hatch

4.6
4.6
714 reseñas
Hasta $30
Americana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 25 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Joya de la zona
  • Encantador
  • Bueno para ocasiones especiales
Established in 1970 by the late Mike and Kay Tinios, the Galley Hatch has been a seacoast favorite restaurant for 50 years. An extensive menu offers traditional American Food highlighting New England seasonality and serves lunch and dinner daily. Collectively, the Three Dining rooms, Tap Room, and four season Lower Deck, provide seating for over 400 guests. With sky-lit dining areas, a fireplace, wooden booths, and large round tables, The Galley Hatch boasts a charming and cozy New England ambiance.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana, Pescados y Mariscos, Mediterránea
  • Horarios
    Lun–Jue, Dom 11:30–20:00 Vie, Sáb 11:30–21:30
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento público
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Jeff Schneider
  • Delivery & takeout

Experiencias

  • Easter Sunday

    20 abr 2025 solamente
    SPECIALS Peach Prosecco Bellini $13・peach purée + prosecco Bees Knees Martini $13・gin, homemade honey syrup, and lemon Donna’s Red Sangria $9.5 Lump Crab Cakes $18.99 ・lemon caper remoulade Spinach Salad $14.99・sliced mushrooms, hard-boiled egg, crumbled bacon, pickled red onions, and honey mustard dressing Scallops Wrapped in Bacon $18.99・maple syrup glaze Seafood Provencal $28.99・sautéed shrimp, scallops, lobster, tomatoes, Kalamata olives, and peppers tossed in olive oil with fresh herbs and bow tie pasta Prime Rib Au Jus・small cut (10 oz) $27.99 | large cut (16 oz) $34.99 | Pair it with our Seafood Casserole small $38.49 | large $45.49 Roast Leg of Lamb $25.99・garlic mashed potatoes, butternut squash, pan gravy, and a side of mint jelly Baked Pit Ham $23.99・au gratin potatoes and butternut squash; topped with a pineapple, cherry, and raisin chutney Broiled Crab Crusted Salmon $31.99・served over mushroom chive risotto with a vermouth leek cream sauce and roasted spring vegetables Baked Stuffed Shrimp $29.99・with a sundried tomato, spinach and prosciutto stuffing; finished with a lemon Romano cream sauce
    Easter Sunday foto

Lo que dicen 714 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.6
4.6 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.5Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.4Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Nuevo Hampshire

    Joya de la zona

  • Nuevo Hampshire

    Americana

  • Portsmouth and Merrimack Valley

    Joya de la zona

  • Portsmouth and Merrimack Valley

    Americana

714 reseñas
  1. S

    Gran Boston2 reseñas

    2.0

    Comieron hace 7 días

    1. Global 2
    2. Comida 1
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Service was excellent, food was not the best. Meatball were dry and fish tacos were not good. Feta dip wasn’t bad though.

    ¿Te fue útil?

  2. CeciH VIP

    Gran Boston2 reseñas

    5.0

    Comieron en 1 de marzo de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our waitress was the best. The food and drinks always phenomenal

    ¿Te fue útil?

  3. Bill VIP

    Gran Boston31 reseñas

    5.0

    Comieron en 22 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    We had an excellent dinner and a great experience! Our waitress was top of the line! Cocktails were great and great cupcakes for dessert

    ¿Te fue útil?

  4. Demetri

    Nueva York2 reseñas

    5.0

    Comieron en 22 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Fast, courteous, and delicious! I love this place and will go again!

    ¿Te fue útil?

  5. Lynne

    Gran Boston3 reseñas

    5.0

    Comieron en 18 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had the BEST SERVER. SHE WAS AMAZING. On top of everything! I forget her name but we sat in the bar area and had a reservation! You are lucky to have her !

    ¿Te fue útil?

  6. Patty

    Gran Boston9 reseñas

    4.0

    Comieron en 14 de febrero de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 3
    Service was great, busy night for Valentine’s Day. Had the broiled seafood platter. Not really impressed with it. Husband got fried oysters which were good and our daughter had volka chicken parm special which was good .

    ¿Te fue útil?

  7. Amy

    Gran Boston1 reseña

    5.0

    Comieron en 14 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 2
    The food and service was incredible. The seating wasn’t the best and not much ambience.

    ¿Te fue útil?

  8. Kelli

    Filadelfia4 reseñas

    5.0

    Comieron en 14 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Our server Kylie was amazing! Katy , Farrah and Anne make the experience that much better. Love this restaurant!!!

    ¿Te fue útil?

  9. Gary and Carol

    Gran Boston1 reseña

    5.0

    Comieron en 14 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful lunch and terrific service! We will be back!

    ¿Te fue útil?

  10. Joel

    Gran Boston7 reseñas

    4.0

    Comieron en 2 de febrero de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The prime rib was outstanding. The fillet was very disappointing. I ordered a fillet medium rare the first one came out charred on the outside and dry on the inside. The second one came back charred on the outside but sill moist on the inside. Sadly, this was the worst fillet I have ever been served. The taste of the burnt outside of the overwhelmed the flavor of the meat and tasted like a charcoal briquette. This is a one off usually the food is excellent, and I hope they just had a new chef who did not know how to cook a fillet.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

The Galley Hatch ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (603) 926-6152.

The Galley Hatch tiene una calificación promedio de 4.6 estrellas, según 714 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 25 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
Mapa de Google para The Galley Hatch

325 Lafayette Rd, Hampton, 03842 NH

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Número de teléfono
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Americana, Pescados y Mariscos, Mediterránea
  • Horarios
    Lun–Jue, Dom 11:30–20:00 Vie, Sáb 11:30–21:30
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento público
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Jeff Schneider
  • Delivery & takeout
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