Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.7Comida
- 4.6Servicio
- 4.7Ambiente
- 4.1Valor
Ruido • Moderado
Chef ejecutivo: Brian Redzikowski
Del equipo editorial de OpenTable: La Valencia Hotel’s iconic cocktail lounge is back and better than ever, thanks to a reboot from San Diego's prolific SDCM Restaurant Group. With emerald-green banquettes, arched windows, and brass pendant lighting, the intimate space’s decor is a nod to the bar’s midcentury heyday. Led by executive chef Brian Redzikowski, the menu is equally glamorous—think lobster rolls and braised short rib baos, plus the restaurant’s original signature cocktail, the Whaler, a twist on Irish coffee.
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
Ruido • Moderado
San Diego
Californiana
Jorge VIP
San Diego20 reseñas
Comieron en 15 de septiembre de 2024
¿Te fue útil?
Ceciliam VIP
Baja California2 reseñas
Comieron hace 1 día
¿Te fue útil?
Comensal de OpenTable
San Diego1 reseña
Comieron en 7 de marzo de 2025