Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Baltimore/Maryland
  4. Suburbios de Baltimore
  5. Frederick
Wye Oak Martini - Wye Oak Tavern, Frederick, MD

Wye Oak Tavern

4.8
4.8
6 reseñas
De $31 a $50
Americana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 80 veces hoy
  • Joya de la zona
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Ideal para disfrutar cócteles creativos
When envisioning our restaurant, the team at Visitation Hotel knew we’d need to craft something truly special; a welcoming space where guests and locals alike could enjoy locally sourced cuisine, inspired cocktails, and a relaxed, welcoming atmosphere.

The result is Wye Oak Tavern.

A fitting addition to Frederick’s rightly renowned gourmet landscape, Wye Oak (helmed by acclaimed celebrity Executive Chef Bryan Voltaggio) is a distinctive locavore restaurant where the ever-evolving menu is inspired by the season, landscape and bounty of the region. Timeless favorites share space with surprising plates, and curated cuisines of undeniable excellence. Each course is served within warm elegant surroundings that encourage community and goodwill.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Cortes de carne
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Número de teléfono
    (240) 931-1120
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Bryan Voltaggio
  • Zona
    Frederick
  • Parking details
    Sin
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Bar / Sala pública, Hora feliz, Para no fumadores, Salón privado

Lo que dicen 6 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.8Comida
  • 4.7Servicio
  • 4.8Ambiente
  • 4.1Valor

RuidoModerado

6 reseñas
  1. Deborah

    VIP

    Washington DC

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Loved Wye Oak Tavern! The building is beautiful and the interior is gorgeous. We ordered the Tavern rolls with ham to start. They were delicious. The guys had the burgers and we all shared the macaroni and the Brussels sprouts. Everything was top notch! The martini was served on a silver tray. It was in a nice rocks glass with a square block of ice. Beside it was an extra mini-carafe of the excess martini in it sitting on ice to keep it cold! Can’t wait to go back!

    ¿Te fue útil?

  2. Kendall

    VIP

    Washington DC

    11 reseñas

    5.0

    11 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    For a restaurant only being open a few days I was impressed on how well the service ran and the food was excellent. Very excited to have a new Voltaggio restaurant in the area. Only bummer is no open kitchen, but the space is beautiful.

    ¿Te fue útil?

  3. Nissa

    Baltimore

    4 reseñas

    5.0

    4 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 5
    Wonderful experience. They are still working out a few kinks in the front of house, but alls well that ends well. ( Someone who arrived after us seated before us, coat check was wrong first time ) . Our server was A++ , beautiful ambiance, the food was fantastic.

    ¿Te fue útil?

  4. Kathleen

    Washington DC

    14 reseñas

    5.0

    14 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food, service and atmosphere was wonderful. A great place to go for a special occasion.

    ¿Te fue útil?

  5. Joel

    VIP

    Washington DC

    25 reseñas

    5.0

    25 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Congratulations to Chef Michael Voltaggio and Chef Bryan Voltaggio on the Grand Opening of their restaurant at the Wye Oak Tavern. It was a pleasure to share in the experience and to enjoy their extraordinary culinary creations! We particularly savored the Cold Fried Chicken Pate, the Cheese Ravioli (Bryan’s signature dish), and the Rigatoni. All the dishes were elevated by the brilliant wine pairings suggested by their remarkable sommelier, Steven Zmuda.

    ¿Te fue útil?

  6. Harold

    VIP

    Washington DC

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Terrific experience! Great food! I had the waygu steak, phenomenal. Great wine selection. Get the wye oak martini

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Wye Oak Tavern tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 6 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 80 veces hoy
Mapa de Google para Wye Oak Tavern

211 E Church St, Frederick, 21701 MD

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Zona
    Frederick
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Cortes de carne
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Sin
  • Chef ejecutivo
    Bryan Voltaggio
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Almuerzo de fin de semana, Bar / Sala pública, Hora feliz, Para no fumadores, Salón privado
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable