Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Japón
  3. Región metropolitana de Tokio
  4. 23 Barrios Especiales de Tokio
  5. Asakusa/Asakusabashi
すき焼ちんや 浅草本店, Tokyo,

すき焼ちんや 浅草本店

Sin reseñas
De ¥5.001 a ¥10.000
Japonesa
Una foto del restaurante すき焼ちんや 浅草本店

すき焼ちんや 浅草本店

De ¥5.001 a ¥10.000
Japonesa
Asakusa/Asakusabashi

Haz una reservación

2 personas
8:30 p.m.
Chinya was founded in 1880 as a restaurant in Asakusa, Tokyo. Since its opening, Chinya's sukiyaki has been dedicated to and explored, and is first served with meat covered with the aroma of Senju leek. Afterwards, the sukiyaki is enjoyed to its fullest in a slightly sweetened wariroshi sauce with "zakku", an ingredient we are particular about. The course offers an aperitif and appetisers that allow you to taste the four seasons, and we offer not only sukiyaki but also shabu-shabu courses.

The restaurant's speciality, "suitable sashi meat" (trademark registered), refers to "moderately marbled meat" that is not excessively sashi. The fat of Wagyu female cattle fattened up to a sufficient age (30 months), with a grade 4 fat content and good fat melting, produces a 'Wagyu aroma' at the border between the sashi and the lean meat when heated. In addition to the aroma, the taste of the lean meat and the sweetness of the fat are well balanced, and by maturing the beef further, sukiyaki can be achieved without stomach upset and with a good aroma.

We invite you to enjoy sukiyaki, one of Japan's most popular food cultures, at Asakusa for everyday meals, anniversaries, gatherings and other occasions.


「ちんや」は、1880年(明治13年)に、東京・浅草の地に料理屋として創業。開店以来、こだわり、探求してきた「ちんや」のすき焼きは、最初に千住葱の香りをまとわせたお肉から召し上がっていただきます。その後は、食材にこだわった「ザク」と一緒に、少し甘めに仕上げた割り下で、すき焼きを存分にお楽しみいただきます。コースでは、季節ごとに四季を味わえる先附や前菜を提供、すき焼きだけでなく、しゃぶしゃぶのコースもご用意しております。

また、こだわりの「適サシ肉」(商標登録済み)は、サシの入り方が過剰でない「適度な霜降肉」のこと。脂肪の量が4等級、脂肪の融け方が良い、充分な月齢(30か月)まで肥育した和牛のメス牛の脂は、加熱すると、サシと赤身の境界線から「和牛香」が発生します。その香りに加え、赤身の旨味と脂の甘味がバランスよく、さらに熟成させる事により胃もたれせず、そして香りも良いすき焼きを実現できます。

是非、日頃のお食事、記念日、お集りなど、日本を代表する食文化「すき焼き」を浅草の地でお楽しみください。

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    De ¥5.001 a ¥10.000
  • Cocinas
    Japonesa
  • Número de teléfono
    03-3841-0010
  • Dress code
    De vestir

Sé el primero en hacer una reseña de este restaurante

Hasta el momento, すき焼ちんや 浅草本店 no tiene reseñas. Añade una reseña después de tu experiencia gastronómica allí para ayudar a otros a tomar una decisión sobre dónde comer.

Preguntas frecuentes

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Una foto del restaurante すき焼ちんや 浅草本店

すき焼ちんや 浅草本店

De ¥5.001 a ¥10.000
Japonesa
Asakusa/Asakusabashi

Haz una reservación

2 personas
8:30 p.m.
Mapa de Google para すき焼ちんや 浅草本店

東京都台東区花川戸2丁目16−1 言問橋西交差点, Tokyo, 111-0033

Información adicional

  • Zona
    Asakusa/Asakusabashi
  • Precios
    De ¥5.001 a ¥10.000
  • Cocinas
    Japonesa
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    Sin
  • Número de teléfono
    03-3841-0010
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable