Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Diners' Choice: restaurantes Japonesa en Lado oeste

Logotip rojo de OpenTable
OpenTable
Última actualización: 05 de enero de 2025

¿Buscas restaurantes con la mejor cocina Japonesa en general en Lado oeste? Estás en el lugar indicado. Todos los meses, OpenTable analiza más de 400,000 nuevas reseñas de comensales. Organizamos los resultados por categoría para ayudarte a descubrir nuevos lugares que se convertirán en tus favoritos. Es un excelente trato: haces tu reservación, degustas y escribes una reseña. Nosotros escuchamos... y proporcionamos los resultados para que todos puedan beneficiarse. ¡Buen provecho!


Una foto del restaurante Manpuku Japanese BBQ Dining Los Angeles/Sawtelle
4.8
4.8 (255)
más de $50
Japonesa
West Los Angeles
Acerca del restaurante
Traditional Japanese style BBQ Dining from Tokyo Japan.

Manpuku, which means “to be happy with a full stomach” in Japanese, opened its doors to hungry customers in Tokyo more than 60 years ago.

Reservation policy*
We will hold your reservation for 15 min.
Your reservation will be automatically canceled if you do not arrive in the time allotted.

Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | West LA
4.8
4.8 (227)
De $31 a $50
Japonesa
West Los Angeles
Acerca del restaurante
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.

Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!

Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Una foto del restaurante Shirube
4.8
4.8 (163)
De $31 a $50
Japonesa
Santa Mónica
Acerca del restaurante
The first ever Shirube was established in Tokyo, in 1968, by Takashi Uno, who quickly earned the nickname 'God Father of Izakaya'. Since then, it has become a business passed down from father to sons, who have grown Shirube to 12 locations all over Japan. Kodai and Yudai Uno have brought Shirube to Santa Monica, for its first ever U.S location. We are a traditional, Japanese Izakaya centered around quality food and amazing customer service. Our signature dishes of Sashimi Mori, Aburi Shime Saba, Corn Ribs, and Mentaiko Udon, are rapidly winning the hearts of all who give them a try. Our ever growing cocktail menu, has a blend of sake and shochu based beverages to delight the senses and offer a unique and memorable take on your favorite drinks. The interior is moody and carefully cultivated to give a cozy, intimate feeling to our diners.
Una foto del restaurante Asuka
4.7
4.7 (224)
más de $50
Japonesa
Westwood
Acerca del restaurante
We adhere to the craftsmanship of traditional Japanese cuisine. Chef Kenkichi Yamamoto handpicks the freshest ingredients of the season, using them to inspire the creation of all his dishes. Our kaiseki prix fixe menu has traditional Japanese flavors mixed with french elements featuring shun (seasonal) ingredients. The 9 courses range from the chef's interpretation of sashimi to unique steamed, boiled and grilled dishes. We have seasonal fish and fish offerings traditionally found in Japanese cuisine as well as other dishes to order a la carte. The menu is set for you to experience a dinning experience like no other. Feast with your eyes and stomach! Enjoy!
Una foto del restaurante Katsuya & SBar – Brentwood – SBE
4.6
4.6 (2157)
más de $50
Japonesa
Brentwood
Acerca del restaurante
Tras su debut, Katsuya Brentwood fue nombrado uno de los "Best New Restaurants" de Travel + Leisure, y continúa siendo reconocido como uno de los "50 Hottest Restaurants in the U.S." de OpenTable y el "Best Sushi Restaurant" de Los Angeles Times Readers' Choice en el sur de California. La dinámica asociación del chef y maestro de sushi Katsuya Uechi y el empresario del diseño Philippe Starck han convertido al Katsuya en un auténtico festival para los sentidos. Gracias a sus cocteles especiales, sus rollos exclusivos y sus espectaculares platillos de sushi y sashimi, el chef Uechi traslada hábilmente los sabores japoneses a los paladares estadounidenses.
Reseña destacada
LourdesVIP
Comieron en 19 oct 2024
Las recomendaciones fueron muy buenas, el servicio excelentel Todo delicioso
Una foto del restaurante Sushi Roku - Santa Monica
4.6
4.6 (1143)
De $31 a $50
Japonesa
Santa Mónica
Acerca del restaurante
Sushi Roku combina el pescado más fresco y de mejor calidad de las aguas cristalinas de todo el mundo con el tipo de arte que sólo puede ser proporcionada por un chef de sushi con experiencia, lo que garantiza un sushi tradicional extraordinario con un toque innovador de California. Sushi Roku es un pionero del sushi contemporáneo, e incorpora ingredientes diversos y no tradicionales de América Latina (por ejemplo, jalapeños) y de Europa (por ejemplo, aceite de aceituna) en sus obras de arte comestibles. Esta experiencia culinaria única que une pasado y presente es el resultado del deseo de abrazar nuevas ideas y de un respeto profundo por la tradición. El menú audaz y diverso de Sushi Roku también ofrece una gran variedad de aperitivos fríos y calientes y una amplia selección de platillos exóticos. RobataBar, ubicado detrás de Sushi Roku, cuenta con brochetas al estilo robatayaki, platillos de sashimi al estilo de las tapas y sushi.
Reseña destacada
OpenTable DinerVIP
Comieron en 22 ene 2020
Delicious!
Una foto del restaurante UO NIGIRI
4.5
4.5 (5)
más de $50
Japonesa
Marina del Rey
Acerca del restaurante
Casual Style Omakase Sushi Dinning.
Market Fresh Sushi, Within reach.

Una foto del restaurante Kappo Miyabi Santa Monica
4.5
4.5 (69)
más de $50
Japonesa
Santa Mónica
Acerca del restaurante
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
Una foto del restaurante Kiitsu
4.5
4.5 (143)
más de $50
Japonesa
Brentwood
Acerca del restaurante
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC).

Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.


Una foto del restaurante Benihana - Santa Monica, CA
3.9
3.9 (4115)
Hasta $30
Japonesa
Santa Mónica
Acerca del restaurante
Benihana ofrece una experiencia gastronómica única. Los comensales se sientan en grupo en mesas compartidas, donde un chef personal ejecuta el antiguo arte del teppanyaki, rebanando, picando y preparando una comida que entra por los ojos y deleita el paladar, ya sea un suculento filete, piezas suaves de pollo o delicioso marisco. También se sirven cocteles de la casa y sushi preparado por un talentoso chef de sushi. El Benihana está ubicado en el centro de Santa Monica, a solo 1 cuadra de Third Street Promenade, una excelente ubicación a poca distancia de aparcamientos, cines y el emblemático muelle de Santa Monica. En la planta superior alberga un lounge y bar de sushi desde el que se puede mirar hacia abajo para contemplar el espectáculo de los chefs de teppanyaki mientras se toman cocteles y aperitivos como preludio a una comida hibachi. Santa Monica es un destino internacional conocido por sus playas doradas y tiendas de lujo, y Benihana es una manera perfecta de terminar un día perfecto en la ciudad.
Reseña destacada
Beatriz
Comieron en 26 dic 2024
Todo bien excepto que aunque teníamos la reservación a una hr tuvimos que esperar otra media hr y cuando nos dieron la mesa unos 45 min para que nos sirvieran fue una locura el tiempo de espera
Explora más listas de Diners' Choice
Descubrir
OpenTable
  • Acerca de OpenTable
  • Blog
  • Carreras
  • Prensa
Empresas
  • Deleita a más comensales
  • Blog Open for Business
Únete a nosotros
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable