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The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA
The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA
The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA
The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA
The Smoking Goat Restaurant, San Diego, CA

The Smoking Goat Restaurant

4.7 (2711)
Hasta $30
Francesa Americana
3408 30th St, San Diego, 92104 CA

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2 personas
lunmarmiéjueviesábdom
7:00 p.m.
Reservado 11 veces hoy

Acerca de este restaurante

  • Bueno para ocasiones especiales
  • Joya de la zona
  • Encantador
The Smoking Goat es un renombrado bistro franco californiano ubicado en el centro de North Park, en San Diego. Su dueño y chef ejecutivo, Fred Piehl, se inspira de la tradición europea "de la granja a la mesa" así como de su entrenamiento en Le Cordon Bleu Paris, fusionando la cocina clásica francesa con la herencia de San Diego. El establecimiento toma la costumbre del campo europeo para darle a sus comensales una experiencia única, combinando ingredientes locales orgánicos de estación. Cuenta además con una selecta y variada lista de vinos, cerveza, aperitivos artesanales y cocteles tanto americanos como europeos.

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Francesa Americana, Francesa / Americana contemporánea, Francesa
  • Horarios
    Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Número de teléfono
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    De vestir
  • Chef ejecutivo
    Chef Fred Piehl- voted best French in SD
  • Servicio de comidas
    Please contact us if you are looking for divine French cuisine catered at your next event
  • Instalaciones para eventos privados
    We offer both large party bookings for 12 people or more, as well as Partial and Full restaurant Buy Out options. All with beautiful 3-Course Menus.
  • Contacto para eventos privados
    alex_fatoohi@piehlgroup.com: (619) 955-5295
  • Delivery & takeout
  • Zona
    North Park
  • Intersección en calle
    Upas St
  • Parking details
    30th, Upas, 29th, and Myrtle are the best locations to find parking.
  • Public transit
    Bus stop at 30th street and Upas
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Baños unisex, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Se admiten perros, Trae tu propio vino, Vinos

Lo que dicen 2,711 personas

Reseñas de The Smoking Goat Restaurant de comensales del restaurante. Basadas en valoraciones recientes.

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.6Servicio
  • 4.6Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

2,711 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    Baja California1 reseña

    5.0

    Comieron en 27 de noviembre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Todo estuvo delicioso!! Lo recomiendo 100%, excelente servicio al cliente y la comida riquísima!

    ¿Te fue útil?

  2. Chuco VIP

    San Diego51 reseñas

    5.0

    Comieron en 15 de julio de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Sin duda el mejor restaurante de north park y uno de los restaurantes casuales más importantes de San Diego. Buenísima la comida. El pato excepcional

    ¿Te fue útil?

  3. GEORGETTE

    Londres15 reseñas

    5.0

    Comieron en 12 de junio de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    El lugar muy bonito, la comida deliciosa solo el servicio muy lento

    ¿Te fue útil?

  4. Comensal de OpenTable

    Nueva York9 reseñas

    1.0

    Comieron en 30 de enero de 2022

    1. Global 1
    2. Comida 2
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 3
    Teníamos la Reservación a las 7:00 pm llegamos en tiempo mas nos tomo estacionar el Auto 20 Min, no cuentan con Valet Parking ni hay un estacionamiento cerca, el primer platillo llego a la mesa a las 9:00 pm pésimo servicio, los meseros no sabían que pasaba, el Gerente ni se apareció por la mesa, la comida estaba bastante regular sin sabor y la Carne Dura, los precios muy altos para lo que ofrecen NO VOLVERE NI LO RECOMENDARE, Un dato importante te piden tarjeta por adelantado cobrando 25.00 dólares para poder aceptar la reservación Muy mala decision

    ¿Te fue útil?

  5. JoseG

    San Diego4 reseñas

    4.0

    Comieron en 20 de septiembre de 2021

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    Un poco sucio el lugar

    ¿Te fue útil?

  6. Nata22

    San Diego14 reseñas

    5.0

    Comieron en 25 de enero de 2020

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Delicious!!

    ¿Te fue útil?

  7. Tom

    San Diego2 reseñas

    3.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 3
    2. Comida 3
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    A disappointment for the hype of the chef's CV. Service was spot on with the right amount of attention! We started with the Baked Brie and it was more honey than Brie the toast was well cooked. i would have liked less honey. For my entree i had the Chicken mashed potatoes, vegetables, herbed jus. The entree was inconsistent take the chicken parts of it was wonderfully moist and tender and there were other parts were rubberier. Same with the vegetables as an example the carrots were beautifully tender and others were hard as rocks. the mash potatoes were more mush than mashed. The jus was lumpy... The finish was the flourless chocolate cake - that was exquisitely decident Again this is what i would expect at a mid-level restaurant - Like i said at the start a disappointment.

    ¿Te fue útil?

  8. Noelle

    Nueva Orleans13 reseñas

    5.0

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    The food here was sooooooooo good!!! I brought my niece for a pre theatre meal (it's only a ten minute drive from San Diego Civic Theatre). We got there when they opened and we were pretty much alone for a while, which was just fine with us. FOOD: We had the mussels with cream sauce for a starter and it was AMAZING. They were large mussels and there were plenty for the two of us to share. This could totally be an entree too. My niece had the scallops with the risotto and I had the duck a la orange. Both of our entrees were delicious and quite filling without being heavy. She had the flourless cake for dessert. I tasted it and it was such a great treat. This is a higher end spot, but they did not skimp on the portions for which we were exceedingly grateful. AMBIANCE: What a great little spot. The decor felt like a mix of industrial and rustic chic. It's small but well situated. I imagine sitting on the patio would be really great. It feels cozy and intimate. SERVICE: EXCELLENT SERVICE. We were greeted when we came in and thanked when we left. We were well taken care of and once the restaurant started to fill , our server continued to check on us. I will be back to the Smoking Goat. I love to find hidden gems that really deliver on food, service, ambiance and so much more!

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  9. Michelle

    Los Ángeles1 reseña

    5.0

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We went to The Smoking Goat to celebrate my husband's birthday, and the staff and food were all amazing. The people couldn't have been kinder to us, and the food was out of this world. You must try the French onion soup - the broth was heavenly. The escargot were the best we've had in years. The duck and the scallops were so much tastier than our usual French restaurant in La Jolla. For dessert, you must get the griddled banana bread with bananas foster - wow. That was really something special. We hope to go back soon with friends, so we can try everything on the menu!

    ¿Te fue útil?

  10. Kelly VIP

    San Diego8 reseñas

    3.0

    Comieron hace 7 días

    1. Global 3
    2. Comida 1
    3. Servicio 1
    4. Ambiente 5
    I have been to this restaurant four or five times and always had a wonderful experience and usually the food is superior! However, last night with a table of seven and celebrating my son‘s birthday while he was visiting in town from Baltimore I was very excited to take him and enjoy the restaurant, however Our server was extremely lacking in her skills and left us at times, wondering where she went even considering she was off of duty at times bar service on a very uncrowded Tuesday night was extremely slow and we had to send back our steak and pork chops to be refilled, which I find to be Unacceptable in a restaurant of the standard. No one checked to see how our meals were until after we sent back our food, directions of Keaton, blue cheese off of our salads were not followed, and at the end of the evening we just left, wondering who to pay because no one ever came back Ended up flagging down a gentleman just walking through the restaurant.

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Preguntas frecuentes

The Smoking Goat Restaurant ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (619) 955-5295.

The Smoking Goat Restaurant tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 2711 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. North Park

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Reservado 11 veces hoy
Mapa de Google para The Smoking Goat Restaurant

3408 30th St, San Diego, 92104 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    Upas St
  • Zona
    North Park
  • Horarios
    Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–22:00
  • Precios
    Hasta $30
  • Cocinas
    Francesa Americana, Francesa / Americana contemporánea, Francesa
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    De vestir
  • Parking details
    30th, Upas, 29th, and Myrtle are the best locations to find parking.
  • Public transit
    Bus stop at 30th street and Upas
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Chef Fred Piehl- voted best French in SD
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Asientos en la barra, Baños unisex, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Entrega a domicilio, Mesa del chef, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Se admiten perros, Trae tu propio vino, Vinos
  • Delivery & takeout
  • Número de teléfono
  • Servicio de comidas
    Please contact us if you are looking for divine French cuisine catered at your next event
  • Instalaciones para eventos privados
    We offer both large party bookings for 12 people or more, as well as Partial and Full restaurant Buy Out options. All with beautiful 3-Course Menus.
  • Contacto para eventos privados
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