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Valette, Healdsburg, CA
Galardonado

Valette

4.8
4.8
3817 reseñas
más de $50
Americana contemporánea

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2 personas
7:00 p.m.
Reservado 26 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Joya de la zona
  • Ideal para disfrutar vinos finos
Estadounidense contemporáneo: ofrece lo mejor del condado de Sonoma con elegancia y sencillez. El restaurante sirve productos de la región gracias a su excelente red de agricultores y productores artesanales de la zona. A través de los proveedores, ofrece un menú semanal con la comida del momento. El restaurante da un servicio acogedor y agradable con profesionalismo y dedicación, haciendo sentir a cada comensal como si fuera un invitado en casa. El programa de vinos está inspirado en la historia y la diversidad de la zona e incluye variedades clásicas elaboradas por pioneros cuya dedicación ha convertido al norte de California en una de las mejores regiones vinícolas del mundo.

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Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–21:30
  • Número de teléfono
    (707) 473-0946
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Dustin Valette
  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Zona
    Healdsburg
  • Intersección en calle
    North Street
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Para no fumadores, Vinos

Experiencias

  • 10 Year Anniversary Celebration

    USD 116.85 - USD 215.25 por persona

    Pagado por adelantado

    10 mar 2025 - 16 mar 2025
    To commemorate this occasion, Valette will offer a special week-long menu, featuring 'best of' dishes from the past decade, each paired with wines from a different renowned Sonoma County winery. From Monday, March 10th to Sunday, March 16th, guests can enjoy a 4-course menu celebrating 10 Years of Valette ($95) or a 6-course “Best of the Best” menu ($175), with each day of the celebration showcasing one of the region’s exceptional wineries, including Jackson Family Wines, Silver Oak/Twomey, Jordan Winery, Aperture, Cirq/CHEV, Arista, and Williams Selyem. Featured wineries are as follows: Monday, March 10th: Jackson Family Wines Tuesday, March 11th: Silver Oak/Twomey Wednesday, March 12th: Jordan Winery Thursday, March 13th: Aperture Friday, March 14th: Cirq/CHEV Saturday, March 15th: Arista Sunday, March 16th: William Selyem 4 Course Menu Celebrating 10 Years of Valette $95 1st Course (choice of) House Made Charcuterie & Cheese House Made Mustards - Pickled Vegetables Orange Zest Olives or Hawaiian Ahi Poke Style Wakame – Soy Kombu Emulsion – Crispy Nori Warm Avocado or Organic Sonoma County Salad Warm Goat Cheese Fritter – Spiced Pecans Candied Apple or Shaved Truffles & Wagyu Beef Tartar Green Pepper Aioli – Jidori Egg – Focaccia Chip $25 Supplemental Charge 2nd Course (choice of) Fresh Lumaconi Pasta Green Garlic Pesto – Fava – Morel Mushrooms Nate’s Classic Bacon or Roasted Carrot Soup & Rabbit Torchon Creme Fraiche – Carrot Infused Snow Candied Fennel Seed or Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks – Beurre Blanc White Sturgeon Caviar or Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit – Toasted Brioche – Pickled Shallot $25 Supplemental Charge 3rd Course (choice of) Dungeness Crab Stuffed Petrale Sole Cauliflower Mousseline - Fennel Pollen Baby Romanesco or Liberty Farm’s Duck Dou Smoked Breast - Thigh Roulade - Pickled Cherry Cocoa Nib or Prime New York Strip Loin Mushroom Fondue – Gremolata Marrow Bone Charred Chimichurri or 14oz Bone-In Fillet Mignon Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise $70 Supplemental Charge 4th Course (choice of) Bread, Butter and Jam Homemade Jam – Toasted Brioche Brown Butter Ice Cream or ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille - Dark Chocolate Ganache Peanut Powder or Warm Almond Frangipane Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds Apple Cider Reduction or Sonoma County Cheeses Candied Walnuts – Hectors Honey – Crusty Bread $15 Supplemental Charge 6 Course Best of the Best $175 Osetra Caviar Cured Egg Yolk – Buttermilk Brioche - Smoked Sturgeon – Crème Fraiche ~ Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit Compote – Toasted Brioche ~ Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks - Caviar Champagne Beurre Blanc ~ Seaweed Roasted Maine Lobster Crispy Shallots – Cipollini Onions – Nate’s Bacon ~ Brown Butter Poached Filet Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise – Porcini Mushrooms ~ ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille – Peanut Powder - Dark Chocolate & Ganache

Lo que dicen 3,817 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.8Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.6Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Región de la Bahía de San Francisco

    Americana contemporánea

  • Wine Country

    Americana contemporánea

3,817 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 15 de julio de 2021

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    FAB-U-LOS! 😋

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  2. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    7 reseñas

    5.0

    7 reseñas

    Comieron en 8 de octubre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Super yummy.

    ¿Te fue útil?

  3. Olivia

    Costa central

    2 reseñas

    4.0

    2 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 3
    Went for a valentines day date. The food and wine pairing was good, but not as good as we expected for the price. Service was a little slow and the food showed up cold. The restaurant didn’t seem terribly full or busy. I would give this another try on a normal (non holiday) night and see if its a better value

    ¿Te fue útil?

  4. Steve

    VIP

    San Francisco

    45 reseñas

    5.0

    45 reseñas

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Went for pre fix valentine dinner. 5 course all perfectly prepared. Sat in the parklet which had plenty of heaters to keep it nice and toasty. Service was spot on. A wonderful evening

    ¿Te fue útil?

  5. Elizabeth

    VIP

    San Francisco

    87 reseñas

    5.0

    87 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We were greeted warmly at the door for our 5pm reservation and allowed to select out table. We sat at the booth on the left - very cozy. We had the foie gras and scallops appetizers- both were wonderful. For dinner my husband had the special beef bourguignon which was flavorful and tender. I had the special lobster pasta which could have had more lobster but what I had was very good. We will be returning!

    ¿Te fue útil?

  6. Gerry

    VIP

    San Francisco

    8 reseñas

    5.0

    8 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Could not have been better…food,service, ambiance.

    ¿Te fue útil?

  7. Marta

    Cleveland

    18 reseñas

    2.0

    18 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 2
    2. Comida 2
    3. Servicio 2
    4. Ambiente 1
    I wouldn't recommended! Overpriced average food. I can eat better at a Deli. The place is poorly lighted and without background music, makes the ambiance a little depressing actually. Service was average too. Go somewhere else!

    ¿Te fue útil?

  8. Deb

    Georgia costera

    2 reseñas

    4.0

    2 reseñas

    Comieron en 8 de febrero de 2025

    1. Global 4
    2. Comida 4
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Very pleasant experience. Food was very good.

    ¿Te fue útil?

  9. Lucia

    VIP

    San Francisco

    30 reseñas

    5.0

    30 reseñas

    Comieron en 6 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Actually got to meet head chef/owner Dustin Valette last night when we personally thanked him for his donation to our upcoming Make a Wish auction. He and Aaron Garzini believe in giving back to their community in addition to running the finest restaurant in Healdsburg. We enjoyed chorizo with mussels, pork loin chop, lobster pasta and “not a snickers” dessert bar. Excellent! When my water glass slipped through my fingers, the manager and server flew to the table to check for broken glass and clean up. They took my scarf and jacket outside to shake out in case there were tiny shards left. I felt terrible, but then they brought new hot rolls and basil butter to comfort me. We have leftovers we can’t wait to finish! Valette did it again, a marvelous experience!

    ¿Te fue útil?

  10. Comensal de OpenTable

    VIP

    San Francisco

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 3 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Amazing food. The Japanese sweet potatoes were something special. Will definitely revisit this spot

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Valette ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (707) 473-0946.

Valette tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 3817 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

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2 personas
7:00 p.m.
Reservado 26 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Pide a domicilio o para llevar

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344 Center Street, Healdsburg, 95448 CA

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Intersección en calle
    North Street
  • Zona
    Healdsburg
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–21:30
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Dustin Valette
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Para no fumadores, Vinos
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