Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco
  4. Wine Country
  5. Healdsburg
Valette, Healdsburg, CA
Galardonado

Valette

4.8
4.8
3803 reseñas
más de $50
Americana contemporánea

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 26 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Bueno para ocasiones especiales
  • Ideal para disfrutar vinos finos
  • Joya de la zona
Estadounidense contemporáneo: ofrece lo mejor del condado de Sonoma con elegancia y sencillez. El restaurante sirve productos de la región gracias a su excelente red de agricultores y productores artesanales de la zona. A través de los proveedores, ofrece un menú semanal con la comida del momento. El restaurante da un servicio acogedor y agradable con profesionalismo y dedicación, haciendo sentir a cada comensal como si fuera un invitado en casa. El programa de vinos está inspirado en la historia y la diversidad de la zona e incluye variedades clásicas elaboradas por pioneros cuya dedicación ha convertido al norte de California en una de las mejores regiones vinícolas del mundo.

Pide a domicilio o para llevar

Información adicional

  • Ambiente
    Casual elegante
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–21:30
  • Número de teléfono
    (707) 473-0946
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Chef ejecutivo
    Dustin Valette
  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Zona
    Healdsburg
  • Intersección en calle
    North Street
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Para no fumadores, Vinos

Experiencias

  • Copy of Valentine's Day at Valette

    USD 181.83 por persona

    Pagado por adelantado

    14 feb 2025 solamente
    For Valentine's Day, Friday February 14th, 2025, Chefs Dustin Valette & Derek Mattern have created an extraordinary 5 Course Tasting Menu with two optional additions. 7 grams of Valette Caviar ($25), and 1/2 Roasted Maine Lobster ($41). Dinner is $135 per person plus tax and gratuity. Reservations for our indoor and outdoor dining spaces are available from 5:00pm to 9:30pm. Please note that the regular dinner menu will not be offered this evening. We do require a credit card number to pre-pay your Valentine's Day dinner. Should the need arise, cancellation may be made up to 72 hours prior to the reservation date and time. If the cancellation is made after that point, the charge is $135 per person, and will be charged to your credit card.

Lo que dicen 3,803 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.8
4.8 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.7Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Región de la Bahía de San Francisco

    Americana contemporánea

  • Wine Country

    Americana contemporánea

3,804 reseñas
  1. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 15 de julio de 2021

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    FAB-U-LOS! 😋

    ¿Te fue útil?

  2. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    7 reseñas

    5.0

    7 reseñas

    Comieron en 8 de octubre de 2019

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 4
    Super yummy.

    ¿Te fue útil?

  3. Yvette

    VIP

    San Francisco

    18 reseñas

    5.0

    18 reseñas

    Comieron hoy

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Have been here a couple of times. We don’t live in the area, but have really enjoyed this restaurant when visiting. Good vibe, food, service, cocktails, and ambiance.

    ¿Te fue útil?

  4. Bill

    VIP

    Montana

    10 reseñas

    5.0

    10 reseñas

    Comieron hoy

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    A wonderful meal and the service is the best. You cannot find a better place.

    ¿Te fue útil?

  5. Nicole

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food and experience. Bob Valette visited our table - he is living his best life!

    ¿Te fue útil?

  6. Michael

    VIP

    San Francisco

    17 reseñas

    5.0

    17 reseñas

    Comieron hace 2 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    My wife and I had dinner at the restaurant in mid January 2025. We were very pleased. We had early reservations (5:30) and were seated promptly. Service throughout the evening was excellent; the wait staff checked on us regularly and the courses were served timely. I had the pumpkin soup and it was exceptional. For our main courses, my wife had the pork loin and not only was it good sized, it was also well seasoned and tender. I had the trout with potatoes and it was cooked as I had requested. We shared a dessert (a snickers like concoction) and it topped off the meal. Noise level was fine although as the evening progressed, the restaurant became more crowded and the noise level increased. Not an inexpensive dinner but expected if one looked at the menu ahead of time. Well worth the visit.

    ¿Te fue útil?

  7. Jennifer

    VIP

    San Francisco

    66 reseñas

    5.0

    66 reseñas

    Comieron hace 3 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 4
    Had a superb dinner this time around--better than all our past visits, and all the past visits have been good, so don't get me wrong--it's just that this time everything was beyond good. Appetizer to share: Day Boat Scallops en Croute ~ Jack Herron’s Wild Fennel Pollen White Sturgeon Caviar – Champagne Beurre Blanc. **We have this EVERY time and it is always fantastic. EVERYONE should have this--it serves two. **Also, we hope they NEVER take it off the menu. Mains: Herb Crusted Mt Lassen Steelhead Trout ~ Babe Farms Mustard Frills, Prince of Orange Potatoes – Asparagus – Tarragon Oil – Sauce Béarnaise. First time ordering this, really enjoyed it. Highly recommend. Prime New York Strip Loin ~ Costeaux Sourdough, Potato Fondant – Gremolata Marrow Bone – Chimichurri – Panzanella Salad. Always very good (BTW, the salad that accompanies this dish is very good!) Dessert: Mountain Rose Apple Frangipane ~ Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds - Vanilla Tuille – Apple Cider Reduction. YUM! Wine: Valette has their own wines and they are very good. We always have the Pinot Noir and the Sauvignon Blanc. Cocktails: Gin & (House Made) Tonic~ No.3 Gin, House Made Tonic. Very good! Twigs & Berries ~ Terrior gin, Green Chartreuse, Raspberry, Pineapple, Lime, Egg Whites. Interesting, and very good!

    ¿Te fue útil?

  8. Terri and Jeff

    VIP

    Denver

    28 reseñas

    5.0

    28 reseñas

    Comieron hace 4 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great ambience, food, and service! And always great to hang out with the Bob Valette over some vino!

    ¿Te fue útil?

  9. Kathryn

    VIP

    Los Ángeles

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 5 días

    1. Global 5
    2. Comida 4
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We went for my birthday dinner. The service was impeccable. The host and our server made the whole experience joyful. Our entrees, Steelhead Trout and New York Strip, were good but we especially liked the Caviar and Scallop en Croute starters. We will definitely return.

    ¿Te fue útil?

  10. Comensal de OpenTable

    San Francisco

    5 reseñas

    5.0

    5 reseñas

    Comieron hace 6 días

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great service, the staff was amazing very efficient The meal was delicious and dessert was out of this world Hats to the Valette’s owners and staff They made sure our evening was perfect

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Valette ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (707) 473-0946.

Valette tiene una calificación promedio de 4.8 estrellas, según 3803 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 26 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para Valette

344 Center Street, Healdsburg, 95448 CA

Información adicional

  • Galardonado
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Intersección en calle
    North Street
  • Zona
    Healdsburg
  • Horarios
    Cena Lun–Jue, Dom 17:00–21:00 Vie, Sáb 17:00–21:30
  • Precios
    más de $50
  • Cocinas
    Americana contemporánea
  • Ambiente
    Casual elegante
  • Dress code
    Informal y elegante
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Dustin Valette
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Para no fumadores, Vinos
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable