Visa Dining Collection
Accede a mesas selectas en los horarios más solicitados en restaurantes de moda con la tarjeta Visa Infinite® emitida en EE. UU. o México, o con la tarjeta Visa Infinite Privilege® emitida en Canadá. Aplican restricciones. Consulta términos y las condiciones
Explora los restaurantes de Visa Dining Collection en Hawái
Hau Tree
Mediterránea•HonoluluEste flamante establecimiento ha obtenido numerosos reconocimientos, como el "Best Brunch" de 2013 otorgado por Honolulu Magazine's y Hale Aina "Top Write In", el "Best View" de 2013 otorgado por OpenTable, la medalla de oro "Best Outdoor Dining" de 2010 por Hale Aina y la medalla de plata "Best Restaurant to Take Out of Town Guests" de 2009 por Hale Aina. El restaurante está ubicado en una zona tranquila de la playa de Waikiki y goza de vistas magníficas al mar y al hermoso atardecer. El establecimiento ofrece una experiencia culinaria elegante pero casual en un entorno idílico y tranquilo. Los comensales pueden degustar marisco fresco, pescado Opakapaka y atún aleta amarilla preparado de 5 formas distintas, así como carnes de Harris Ranch, incluidos Filet Mignon, Ribete y chuletas de cordero de Colorado. La carta de vinos incluye opciones excelentes y asequibles. El personal podrá ayudarle a elegir el mejor vino que combina con su comida y estará encantado de atenderles.
Merriman's Honolulu
Cocina regional hawaiana•HonoluluA pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Fête
Americana contemporánea•Honolulu"Arraigado en el movimiento de productos de proximidad; un lugar donde los ingredientes de temporada y la tradición culinaria van de la mano". Entre Hawaii y Brooklyn. Las atmósfera combina el estilo de una brasserie con la sensibilidad relajada de la isla, y homenajea las cosas favoritas que a todos nos gusta comer y beber. Esta casa de campo hawaiana urbana, hecha artesanalmente con madera reciclada, cuenta con cocina abierta, un muro con plantas frondosas, paredes de ladrillo y mucha luz natural y ocupa un edificio histórico de Chinatown. El bar mezcla cocteles clásicos y modernos con un toque artesanal y dispone de una carta de vinos seleccionada con esmero.
Roy's Waikiki
Cocina regional hawaiana•WaikikiRoy's Waikiki abrió sus puertas en el año 2007 y desde entonces ha encajado perfectamente con toda la acción de la atmósfera emocionante del área de Waikiki Beach Walk. El restaurante cuenta con mesas interiores, asientos en el "lanai" (pórtico) o incluso en el mostrador de chef. Para complementar los platillos clásicos de Roy's, los comensales pueden disfrutar de una vasta selección de creaciones innovadoras que utilizan los ingredientes locales más frescos en medida de lo posible.
Hy's Steak House - Waikiki
cortes de carne•WaikikiEl Hy's Steakhouse impone un estricto código de vestuario. Los visitantes deben vestir camisas y zapatos cubiertos. La ropa de playa y gorras de baseball no son permitidas. El Hy's Steakhouse es un galardonado restaurante en el corazón de Waikiki. Hy's ha sido favorito de locales y visitantes durante casi 40 años, desde su apertura en 1976. Las especialidades del Hy's incluyen carne asada en Kiawe USDA de primera calidad, suculento cordero, mariscos deliciosos, así como también la preparación de una gran variedad de platillos clásicos junto a su mesa. El Hy's cuenta con una exquisita carta de vinos con énfasis en los tintos de los viñedos más reconocidos en todo el mundo. La atmósfera nos recuerda al Viejo Mundo, clásica y súmamente cómoda. Hy's es conocido por su original muestra de carnes asadas, donde el experto staff cocina los filetes en leña de madera Kiawe. Kiawe es una madera dura de Hawaii que se quema a una temperatura muy alta y añade un sabor perfecto a la carnea la parrilla de la más alta calidad. En el lounge librería del Hy's hay música en vivo cada noche. Servicio de valet parking complementario. Los zapatos cerrados y camisas son requisito.
Nami Kaze
Pescados y Mariscos•Kalihi-PalamaNami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
53 by the Sea
Cocina regional hawaiana•Kaka'akoEl restaurante 53 by the Sea ha sido diseñado en torno a su impresionante vista de Waikiki Beach y Diamond Head, y ofrece la oportunidad de experimentar la gastronomía de Hawaii de forma única. Los comensales podrán deleitarse con las destrezas del chef Thomas Ho y sus combinaciones de ingredientes locales frescos con mariscos suculentos y las mejores carnes cortadas a mano. Igual de exquisitos son los sonidos melódicos de pianistas locales que tocan el piano italiano Fazioli en el salón junto al restaurante 53, en donde además se ofrecen vinos y licores de todo el mundo. ¡El restaurante 53 By The Sea es realmente un festival para los sentidos! Los visitantes deben vestir camisa con cuello.
Podmore
Comida reconfortante•HonoluluPodmore is a neighborhood restaurant and cocktail lounge. Created by the dynamic duo behind Senia, Chef Anthony Rush and Katherine Nomura, Podmore extends a warm welcome to our cozy dining room and bar to savor an unforgettable lunch, pau hana, dinner, cocktails or weekend brunch.We pride ourselves on expertly executed comfort food and innovative cocktails, complimented by good old fashioned hospitality.From our bacon to our pasta to our ice cream, we make things in-house, from scratch, locally-sourced whenever possible.
Cino
Italiana•Kaka'akoItalian Chophouse & Crudo Bar. Transforming locally sourced ingredients. Capturing the heart of Italy and the spirit of Hawaii.
MW Restaurant
Pescados y Mariscos•HonoluluMW Restaurant ofrece una experiencia culinaria informal con un toque de la gastronomía regional de Hawaii, acompañada de exquisitos postres.
Senia
Americana contemporánea•HonoluluSenia invites you to share well-crafted drinks and delicious food in a comfortable, convivial environment. We celebrate Hawaii’s abundance of beautiful ingredients and showcase the delectable results of diverse cultures and multi-discipline culinary training coming together.Senia's founding Chef/Owner, Anthony Rush, has decades of culinary experience at the two and three Michelin-star level. Chef Rush applies his abundant and extraordinary talents to two different menus. Our à la carte menu highlights refined casual dishes, making Senia a great neighborhood restaurant. Our tasting menu, offered on Friday and Saturday nights at our Chefs’ Counter, is an exclusive and beautiful gastronomic experience that highlights incredible ingredients and exceptional technique. Senia’s name is a play on the word “xenia”, the ancient Greek ideology of hospitality where strangers and friends alike were treated with the same regard. It is in that spirit that we welcome you to join us.
O'Kims
Coreana•DowntownO'Kims, selected as Yelp "#58 of Top 100 US Restaurants 2024," is a casual restaurant with both indoor and outdoor seating. Known for its delicious, fresh, and expertly prepared food, with a unique Korean-Fusion/farm-to-table variety of dishes, drinks, desserts, and appetizers at affordable prices.
Leila
Marroquí•HonoluluSan Francisco-based Chef Mourad Lahlou and Hawaii’s own Chef Chris Kajioka have come together to create an elegant fusion of Moroccan inspired cuisine with vibrant Mediterranean flavors characteristic of the rich culture they celebrate. Located in the heart of Kaimuki at 1108 12th Ave, Leila’s exquisite dishes represent the rich flavor profile found across the Moroccan landscape. With masterful craftsmanship and award winning service, Chef Mourad and Chef Chris’ newest restaurant addition embodies the stylish and charming personality of the surrounding neighborhood. Enjoy the ease of family style dining as you relax in our lush and warm atmosphere while basking in exotic tastes that intersect at the places of rustic and unique. Please be aware that we allocate 2 hrs max for parties of two and 2 hr 45 min for parties up to six. There is also a 20% Service Charge for parties of 6 or more. Mahalo!
Giovedi
Italiana•HonoluluGiovedi, helmed by Chef Bao Tran, offers a seamless fusion of Italian culinary technique and pan-Asian flavors. The lively atmosphere of our dining room inside infuses energy into every meal, while the charming patio offers a tranquil escape in the heart of Chinatown, Honolulu. Indulge in our Prosciutto San Daniele, featuring sliced prosciutto paired with a sesame donut—a playful nod to both gnocco fritto and bánh tiêu—served with giardiniera pickles. This creative fusion showcases how our cuisine harmoniously combines familiar flavors, blending tradition with originality. At Giovedi, we provide more than just a meal—it’s an experience. With a welcoming ambiance, thoughtful service, and creative cocktails, we ensure every guest feels like part of our Thursday night dinners in our home that inspired it all.
Mala Ocean Tavern
Pescados y Mariscos•LahainaMaui isn't just a popular vacation spot because of its gorgeous beaches and beautiful oceans. The island is also known for its oceanfront restaurants. Dining in an oceanfront restaurant on Maui is one of the best ways to take in the entire island's breathtaking ocean scenery. Experience and relish the taste of delicious meals at Mala Ocean Tavern! Here's what makes our oceanfront restaurant on Maui the preferred choice for many:
Original Roy's, Hawaii Kai
Cocina regional hawaiana•HonoluluOriginal Roy's está ubicado en Hawaii Kai. El establecimiento ofrece desde hace 25 años la galardonada gastronomía hawaina con inspiración euroasiática de Roy Yamaguchi, además de originales vinos de todo el mundo y el servicio de estilo aloha del Roy. Los chefs del Roy utilizan los ingredientes locales más frescos, atrevidas especias asiáticas, salsas europeas y se centran en mariscos frescos. El establecimiento ofrece vistas impresionantes a la bahía de Maunalua desde el salón comedor principal o desde el salón comedor privado, disponible para ocasiones especiales o reuniones de trabajo.
Roy's Ko Olina
Pescados y Mariscos•KapoleiEl restaurante Roy's Ko Olina, inaugurado en 2004, está situado en la preciosa zona oeste de la isla. El restaurante abre todos los días para el almuerzo de Aloha Hour y para la cena, y cuenta con un comedor interior y otro comedor exterior cubierto en el Bridge Bar de estilo lanai, que ofrece vistas al hoyo 18 del campo de golf Ko Olina. Además de los platos clásicos del Roy's, los comensales podrán degustar una extensa variedad de creaciones innovadoras del chef, elaboradas con los ingredientes locales más frescos.
Merriman's – Waimea – Big Island
Cocina regional hawaiana•KamuelaEl Merriman's Waimea es el restaurante original de Peter Merriman y está situado en plena región agrícola de la Isla de Hawái. El chef y propietario Peter Merriman es uno de los fundadores de la cocina regional de Hawái y emplea un 90% o más de productos, pescado y carne locales. Todos los platos se preparan a mano para resaltar los sabores naturales de cada elemento del menú. Además, la carta de vinos galardonada está pensada para todo tipo de paladares. El personal eficiente y amable del Merriman's guía a los comensales a través de una experiencia culinaria inolvidable.
Coco Deck Lahaina
Mexicana•LahainaTake in the ocean views and enjoy a taste of Lahaina's culinary best with our enticing Dinner menu that includes tacos, burgers, and seafood! Coco Deck Lahaina, opened by Owner and local Chef Alvin Savella, “The Kitchen Assassin,” offers a vibrant blend of casual Mexican, New-American, Local, and Seafood dishes. Guests can enjoy a stylish yet relaxed oceanfront dining experience, along with refreshing craft cocktails and make your own margaritas. Accepting reservations and walk-ins, with open bar seating! Open 2-10pm serving the full menu, and Happy Hour from 2-5pm, featuring a $5 Menu and 50% Off Select Apps. Outdoor seating on the deck with ocean views! Families and large parties welcome, offering a Keiki Zone for family friendly outings! Watch your favorite sporting events! Featuring NFL, UFC, NBA, MLB, and more! Come view from 8 large screen TVs. Stay tuned for ‘Game Day’ events and parties! Interested in a Private Party? Coco Deck Caters! Email us at info@cocodecklahaina.com!
Lineage Maui
Asiática•WaileaNestled in the Shops of Wailea offering a true "foodie" experience, Lineage delights guests from around the globe and locals alike. Reservation phone line opens at 2pm daily (808)879-8800. Please include in your guest count: infants, toddlers and children.While we do our best to accommodate special requests, we cannot make any guarantees. Maximum of 2 split checks per reservation.15-minute late grace period from reservation time, if you are more than 15 minutes late, your reservation will be cancelled.Credit card is required to hold reservations of 7 or more.Cancellation Policy: $25 pp fee for cancellation or decrease in guest count within 24 hrs of reservation.Walk-ins: We welcome walk-ins if and when tables are availableOpen Monday through Saturday from 5 PM to 9 PM. Closed Sunday. Mahalo!
Merriman's Kauai
Cocina regional hawaiana•KoloaEl chef y propietario Peter Merriman ha llevado su estilo único de gastronomía regional hawaiana al establecimiento, servida en un ambiente informal pero elegante, al estilo de una antigua plantación en Hawaii. Peter es un pionero en el concepto de la "granja a su mesa" y solo sirve los productos más frescos, el 90 % de los mismos se cultivan y capturan localmente, utilizando solo métodos sostenibles. Los elementos internacionales del menú se preparan de una manera que pone de relieve los sabores naturales de esta comida fresca y local. El establecimiento está ubicado en Poipu y ofrece tanto vistas de la mauka (montaña) y del makai (océano), como del atardecer sobre el resort Kukui'ula. El personal amigable y acogedor, al estilo Aloha, gracias a su conocimiento incomparable de los ingredientes y de las bebidas, se asegurará de que tenga una experiencia gastronómica extraordinaria.